Kedd
2021-05-18
16:12
Üdvözöllek Vendég
RSS
 
borbolya_job
Főoldal Regisztráció Belépés
SIKERPROGRAM, PARTNERPROGRAM »
Honlap-menü

A fejezet kategóriái
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Mini-chat

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Sikerprogram, ZipBid aukciók, LinkPAY

Karrierterv - Partner program

A Sikerprogram semmi más, mint egy hatalmas, többszintű partnerprogram.

Az összes itt elérhető termék és szolgáltatás, külön önálló ajánlói kóddal célozható, így végtelenül egyszerű pénzkeresetet kapsz egy ingyenes regisztrációval. Ugyan akkor te magad is használhatod, akár a ZipBid inverz aukciókat, akár a LinkPAY gombokat vagy a 2×2 linkstartot.

Regisztráció

A regisztráció a Siker programban ingyenes. Az egyenleged viszont a regisztrációd végén legalább 500 Ft-al fel kell töltened. Ezzel a regisztrációd végleges, a hierarchiában lefoglalt pozíciód nem meg szüntethető, de:
  • átruházható,
  • eladható,
  • örökölhető.

A regisztrációval elfogadod az adatvédelmi szabályzatot is.

Tagság

Két tagsági forma létezik, alap és prémium.

Regisztrációddal az alap tagság-ra vagy jogosult. Az alap tagság magában foglalja a főlap használatát, a jutalékszerzési jogosultságot (amennyiben adott hónapban legalább 100 Ft-t elköltesz egyenlegedből, ha nem vagy a 2×2 tagja.), A LinkPAY gombok kialakításának lehetőségét, valamint csökkentett funkciókkal a webiroda használatot.

Prémium tagságodat 1 hónapra 6 hónapra vagy 1 évre megválthatod linkPAY egyenlegedből. Ez a tagság magában foglalja, az alap tagság funkcióit, valamint, a webiroda összes funkciója 100%-ig elérhető, kiválasztható, hogy új csoporttársaink (a beesők is) melyik csoportba kerüljenek (bal, jobb). Prémium tag igénybe veheti az összes kedvezményes vásárlást és ingyenes letöltést. A prémium tagoknak extra kedvezmények járnak.
Prémium tagságoddal automatikusan eleget teszel a havi vásárlási kvótádnak. Mindaddig aktívnak számítasz amíg a prémium tagságod él.

Ha a 2×2 tagja vagy, nincs havidíj, mert a mátrixok újraindulásával aktivitást is szerzel alap és prémium tagként is.

Hierarchia

A legmodernebb mélységi határ és termelési hónap zárás nélküli bináris rendszer működik a sikerprogram hátterében. Így nagyon magas a "beeső" munkatársak száma is. Ezzel a jövedelmednek ténylegesen nincs felső határa. Egy automatika működik, hogy a csoporttársaink kiegyensúlyozottan kerüljenek a rendszerünkbe.

World Pool Bónusz

6 saját munkatársanként kapsz egy World Pool "részvényt”. A World Pool minden tiszta profitunk, ebből vonjuk le a cég működésének költségeit. Mivel nonprofit szervezet vagyunk, ezért év végén a World Pool egyenlegben tárolt összeg 50%-át a részvények arányában szétosztjuk, a másik 50%-ot pedig tagi szavazás alapján valamely alapítványnak adományozzuk.

Pénzkereseti lehetőség

A sikerprogram oldalairól vásárolhatsz PLR, MRR jogokkal rendelkező termékeket, így akár azonnal lehet saját infóterméked, melyeket értékesíthetsz ez saját bevételnek számít neked.
A LinkPAY gombjaid segítségével bárki könnyedén, gyorsan és egyszerűen vásárolhat a te saját weboldaladon. Ezek használata is a te vásárlási kvótádba számítanak, a linkpay gombok használati költségének értékével.
Minden általad ajánlott új vásárló és egyben munkatárs is valamint az ő általuk ajánlott munkatársak is, továbbá a "felső vonaladról” beeső munkatársak és teljes csoportjuk is, a te csoportodba tartoznak.
Ha ők LinkPAY Gombo(ka)t, üzemeltetnek, és ebből bevételük keletkezik, vagy prémium tagságot váltanak vagy vásárolnak bármit a http://sikerprogram.net oldalról, vagy ha használják a ZipBid aukciókat, esetleg részt vesznek a 2×2 link tárunkban, akkor az neked is beleszámít a csoportforgalmadba és így jutalékod képződik.

Később egyéb lehetőségek is lesznek, melyekkel közvetlenül jutalékhoz tudsz jutni. Mindenre igaz, hogy ehhez minél több látogatót el kell juttatnod a sikerprogram weblapjára, a TE ajánlói kódoddal.

Jutalékok

Mivel nincs havi zárás így a pontjaid nem törlődnek.

A sikerprogram LLC minden jutalékot Paypal számlára fizet, az így keletkező bevételeidet minden évben a személyi jövedelem adó bevallásodban, mint külföldről származó jövedelmet kell feltüntetni. Kérlek egyeztess könyvelőddel a pontos adatok érdekében.

Jutalékod keletkezésének feltétele, hogy a programban aktív légy.

Egyenleged kikérését minden olyan esetben megteheted, amint eléred a kifizetés minimumát, ezt a saját webirodádban tudod beállítani.
A jutalékkifizetés kérésétől számított 2-3 munkanapon belül a Paypal számládra kerül az összeg.

Adatkezelés

Adataidat (név email telefonszám) csak a sikerprogramban résztvevő szponzorvonalaid láthatják. Minden adatod bizalmasan kezelünk, harmadik személynek nem adjuk ki.

Ha még ezzel sem sikerült felkeltenem az érdeklődésedet, akkor már semmivel sem fog sikerülni!

Gyere, csatlakozz hozzám! Mindenképp nyerünk egy tapasztalatot, és maximum a csóróságunkat veszíthetjük el.


Belépés

Keresés

Naptár
«  Május 2021  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Mentett bejegyzések

Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak