Hétfő, 2018-09-24, 23:53
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

StatisztikaARANYSZABÁLY:
AKI HALÁLOSAN KOMOLYAN VESZI A PTC OLDALAKAT, AZT EGYSZER MEGÜTI A GUTA!


Legelőször is ajánlom, hogy az alábbi bannerra kattintva regisztráljatok a RefbackBank oldalra. Már többször fizetett, és megéri upgradelni (vegyél egy nagyobb felhasználói fokozatot), mert megbízható oldal.Itt válasszatok olyan oldalt, amire még nem regisztráltatok fel eddig.
Ez azért jó, mert nem csak a PTC oldalakon kaptok jóváírást a referáltak kattintásaiért, hanem itt, a "refbankban" is. Tegyük hozzá, hogy azokon az oldalakon kattogniuk kell a refeidnek és neked is, ahová felregiztél, különben semmit sem érsz a regisztrációval!

Ugyanezen az elven működik a Halfrefback oldal is. Magyar oldal, könnyen áttekinthető, és maximálisan megbízható. Igazán szívből tudom ajánlani. A fórumon külön topikot szenteltem neki, tehát a részletek után ott is tájékozódhatsz. Az alábbi bannerről regisztrálhatsz

HalfRefBack

Mindenkit megkérek, hogy gondolja meg a regisztrációt, mert annál nagyobb illetlenség a ptc világában - a ki nem fizetett díjak után - nincs, mint amikor valaki nem dolgozik. Akkor inkább ne is fogj bele, ha nem csinálod! Ez a fajta munka csak szorgalmas, kitartó és optimista embereknek való.

Ha nagyon sok időd van, célszerű több oldalon kattogni, és előbb-utóbb összegyűlik a minimum kifizetéshez szükséges összeg. Szerencsés esetben ki is fizetik a pénzedet.

Az eltelt időben egy komoly tapasztalatot szereztem.
PTC-vel csak akkor kereshetsz nagyobb összeget, ha kizárólag megbízható oldalakat használsz, sok refet gyűjtesz össze, és ezek után kisebb-nagyobb összegeket befektetsz.


Minden esetre ajánlom figyelmed a fórumot, ahol rengeteg információ áll rendelkezésedre a döntéshez, és örömmel vesszük, ha te is hozzászólsz a témákhoz, és ezzel segíted a többieket is.

A magam részéről most már csak az alábbi oldalakon kattogok:Incentria


DonkeyMails.com: No Minimum Payout


Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva