Hétfő, 2018-10-15, 09:03
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika

EZOTERIKUS KÖVEK
ONLINE SHOP PARTNERPROGRAM
Az ezotériában általában nem hiszek, de a kövek jótékony hatásáról már sokat hallottam, és hajlamos vagyok hinni ezekben.
A hatásukon túl ráadásul csodaszépek, és a medálokon, karkötőkön kívül most már nagyon sok mindent készítenek ezoterikus kövekből. A szerencsefa, vagy lámpa nagyon szép ajándék lehet akár férfi, akár nő az ajándékozott személy.

Az alábbi képről elolvashatod a honlap tájékoztatóját a köveknek tulajdonított hatásokról.
A partnerprogram ajánlása a  honlapról származik, mert pontos akartam lenni a tájékoztatásban.


Van egy jó látogatottságú weboldalad, de nem találsz rá hirdetőt, mert a "nagyok" elhappolják őket előled?
Mi fizetünk neked, ha hirdetsz minket! Regisztrálj nálunk!


 
Hogy működik a partnerprogram?

Regisztrálásod után, amikor partneroldalunkká válsz, és kihelyezed a weboldaladon egy bannerünket, szöveges hirdetésünket, vagy akár hírlevélben értesíted regisztrált felhasználóid oldalunkról, a regisztrált számládon 48 órán belül jóváírunk 2000 forint csatlakozási jutalékot!
 

Amikor partneroldalunkká válsz, kapsz egy egyedi azonosítószámot, ami alapján a rendszer meg tudja állapítani, melyik látogató jött hozzánk a te weboldaladról. Amikor valaki az oldaladon a hirdetésünkre kattint, a rendszer automatikusan levizsgálja (IP cím és cookie alapján), és ezt a látogatót a te weboldaladhoz kapcsolja az adatbázisunkban.
Amikor az 50. ilyen új egyedi látogató érkezik tőled az oldalunkra, további 500 forintot írunk neked jóvá, a 100. új egyedi látogatónál pedig további +1000 forintot!

 
És még csak most jön a lényeg!

Mindemellett, amikor egy ilyen látogató vásárol valamit nálunk, további jutalékot fizetünk neked.

A jutalékkulcs mértéke 15%! (Ilyen magas jutalékkulcsot tudomásunk szerint egy partnerprogram sem nyújt még!)
Ha például az általad küldött látogató vásárol nálunk egy 3370,-Ft-os nyakláncot, akkor miután a vásárló kifizette a terméket, 505,5-Ft jutalékot írunk jóvá neked! És ez a munka mindössze egy kattintásba került neked, amit a weboldalad végzett el helyetted!

Partnerprogramunkban magánszemélyek is részt vehetnek!

Tehát ha minél hatékonyabban hirdetsz minket, annál több potenciális vásárlót tudsz átirányítani hozzánk, így annál több pénzt is kereshetsz. (Ehhez persze szükséges is, hogy viszonylag jó látogatottságú honlapod legyen. Ha a weboldaladat csak kevesen látogatják, akkor válaszd inkább a linkcsereprogramunkat (ezoterikuskovek@gmail.com).)

A jutalékod alapesetben 10.000 forintonként fizetjük ki neked, de ha a hirdetőhadjáratod alapján már naponta jönne össze a 10.000 forint, akkor kérheted, hogy csak havonta, egy összegben fizessük ki az összegyűjtött jutalékodat. Összegyűlt pénzedet banki átutalással, postai csekken vagy akár személyesen is ki tudjuk fizetni!


1.) Regisztrálj és 48 órán belül jóváírunk 2000 forint csatlakozási jutalékot!
2.) Válaszd ki és helyezd el a neked legmegfelelőbb hirdetést a weboldaladra hirdetéssablonjainkból.
3.) Kövesd nyomon átirányított látogatóid statsztikáját és vásárlásait.
4.) Zsebeld be az átirányított látogatóid és vásárlásaik után járó jutalékod!

Nincs weboldalad?


Ne keseredj el, ha még nincs weboldalad. Mi Rád is gondoltunk!
Használd ki az e-mailed adta lehetőségeid, vagy azokat a fórumokat, ahol jársz.
Fórumokon, e-mailedben aláírásod után utóiratban hagyhatsz egy rövid ismertetést az oldalunkról, amiben elhelyezheted az oldalunk linkjét az egyedi azonosítóddal.
Szintén sok olyan weboldal, linkgyűjtemény, apróhirdető oldal, stb. van, ahol van linkajánló, ahová szintén ajánlhatod a linkünket a saját egyedi azonosítóddal.
Ezen kívül még sok más lehetőség is van, például az iwiw, stb...
Tehát nem kell mást tenned, mint a weboldallal rendelkezőknek és mindent ugyanúgy megkapsz, ahogy ők!

1.) Regisztrálj és 48 órán belül jóváírunk 2000 forint csatlakozási jutalékot!
2.) Válaszd ki és helyezd el a neked legmegfelelőbb szöveges, vagy e-mailes hirdetési formátumot hirdetéssablonjainkból, melyeket beilesztve e-mailedbe, vagy kihelyezve fórumokon máris elkezdenek dolgozni neked.
3.) Kövesd nyomon átirányított látogatóid statsztikáját és vásárlásait.
Az 50. új egyedi látogató után további 500 forintot írunk neked jóvá, a 100. új egyedi látogatónál pedig további +1000 forintot! (fentiekben részletezve)
Az átirányított látogatók vásárlásai után pedig 15% jutalékot fizetünk neked! (fentiekben részletezve)
4.) Zsebeld be az átirányított látogatóid és vásárlásaik után járó jutalékod!

REGISZTRÁCIÓ ITT!

Megjegyzem, ha nincs weboldalad, szívesen elkészíti neked az   IRODA@!Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva