Hétfő, 2018-10-15, 09:08
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika

ADRIATIC.HR - HORVÁT UTAZÁSI IRODA PARTNERPROGRAMIsmét egy olyan ajánlat, amivel komoly pénzt kereshetsz, ha szigorúan a témára koncentrálsz.

A legtöbb ember kedvét az veszi el a partnerprogramoktól, hogy magából indul ki. Á, nekem erre nem telik, biztos mást se érdekel a dolog!
Na, ez a lehető legrosszabb hozzáállás. Azért vannak családok, akik akkor is mennek nyaralni, ha egész évben a nyaralásra kell spórolniuk. Talán a Te ismerőseid között is van ilyen. Nyugodtan elmondhatod nekik, hogy ha rajtad keresztül vásárolnak utazást, akkor ezzel segítenek Neked is, és ők sem járnak rosszul.
Próba, szerencse. Végül is mit veszíthetsz?Partnerprogram ajánlása:


Az on-line jelentkezési űrlap kitöltésével az affiliate partner saját felhasználói nevet (amely azonos az e-mail címével) kap, és saját jelszót választhat, amellyel beléphet az Adriatic.hr honlap felhasználói részéhez. A honlap felhasználói részében az affiliate partner teljes áttekintést kap az átirányított látogatók számáról, a megvalósult foglalások százalékáról, vagyis saját keresetének állásáról és eredetéről.

Minden foglalás után, amelyet az átirányított látogató realizál az affiliate partner honlapjáról, az affiliate partner százalékot kap a megvalósult forgalom után, vagyis járulékot, amely az alábbi táblázat alapján könnyen kiszámítható. Minden az affiliate partnertől átirányított látogató részéről realizált foglalás látható a honlap felhasználói részében, az affiliate partner járulékának összege pedig függ a teljes forgalomtól, amelyet egy éven belül teljesít, és a kért fizetések dinamikájától. Az affiliate partner csak a vendég első foglalására kap jutalékot. Abban az esetben ha a későbbiekben ismét használni szeretné az iroda szolgáltatásait, a továbbiakban úgy lesz bejegyezve mint Adriatic.hr vendég,ami egyben azt jelenti,hogy az affiliate partner nem jogosult a jutalékra a megismételt foglalásból.

A realizált foglalások forgalma egy éven belül halmozódik. A kifizetés kérésének pillanatában megvalósult forgalom teljes összege maghatározza a járulékot, amely alapján az affiliate partner keresete kiszámítódik. Az összes forgalom és a hozzátartozó járulék összefüggését az alábbi táblázat mutatja:


Az alábbi keresővel körülnézhetsz az ajánlatok között, mert ha magadat nem győzöd meg arról, hogy minőséget kínálsz, akkor másokat sem fogsz meggyőzni!Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva