Vasárnap
2021-05-16
18:38
Üdvözöllek Vendég
RSS
 
borbolya_job
Főoldal Regisztráció Belépés
ADRIATIC.HR - HORVÁT UTAZÁSI IRODA PARTNERPROGRAM »
Honlap-menü

A fejezet kategóriái
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Mini-chat

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

ADRIATIC.HR - HORVÁT UTAZÁSI IRODA PARTNERPROGRAM



Ismét egy olyan ajánlat, amivel komoly pénzt kereshetsz, ha szigorúan a témára koncentrálsz.

A legtöbb ember kedvét az veszi el a partnerprogramoktól, hogy magából indul ki. Á, nekem erre nem telik, biztos mást se érdekel a dolog!
Na, ez a lehető legrosszabb hozzáállás. Azért vannak családok, akik akkor is mennek nyaralni, ha egész évben a nyaralásra kell spórolniuk. Talán a Te ismerőseid között is van ilyen. Nyugodtan elmondhatod nekik, hogy ha rajtad keresztül vásárolnak utazást, akkor ezzel segítenek Neked is, és ők sem járnak rosszul.
Próba, szerencse. Végül is mit veszíthetsz?



Partnerprogram ajánlása:


Az on-line jelentkezési űrlap kitöltésével az affiliate partner saját felhasználói nevet (amely azonos az e-mail címével) kap, és saját jelszót választhat, amellyel beléphet az Adriatic.hr honlap felhasználói részéhez. A honlap felhasználói részében az affiliate partner teljes áttekintést kap az átirányított látogatók számáról, a megvalósult foglalások százalékáról, vagyis saját keresetének állásáról és eredetéről.

Minden foglalás után, amelyet az átirányított látogató realizál az affiliate partner honlapjáról, az affiliate partner százalékot kap a megvalósult forgalom után, vagyis járulékot, amely az alábbi táblázat alapján könnyen kiszámítható. Minden az affiliate partnertől átirányított látogató részéről realizált foglalás látható a honlap felhasználói részében, az affiliate partner járulékának összege pedig függ a teljes forgalomtól, amelyet egy éven belül teljesít, és a kért fizetések dinamikájától. Az affiliate partner csak a vendég első foglalására kap jutalékot. Abban az esetben ha a későbbiekben ismét használni szeretné az iroda szolgáltatásait, a továbbiakban úgy lesz bejegyezve mint Adriatic.hr vendég,ami egyben azt jelenti,hogy az affiliate partner nem jogosult a jutalékra a megismételt foglalásból.

A realizált foglalások forgalma egy éven belül halmozódik. A kifizetés kérésének pillanatában megvalósult forgalom teljes összege maghatározza a járulékot, amely alapján az affiliate partner keresete kiszámítódik. Az összes forgalom és a hozzátartozó járulék összefüggését az alábbi táblázat mutatja:






Az alábbi keresővel körülnézhetsz az ajánlatok között, mert ha magadat nem győzöd meg arról, hogy minőséget kínálsz, akkor másokat sem fogsz meggyőzni!



Belépés

Keresés

Naptár
«  Május 2021  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Mentett bejegyzések

Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak