Vasárnap, 2018-05-27, 10:31
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika


Sikerprogram, ZipBid aukciók, LinkPAY
                          

Ebben a menüben megismerkedhetsz a legújabb programmal, amely megalkotói szándéka szerint azért jött létre, hogy azoknak segítsen, akik bármilyen internetes vállalkozásba, vagy munkavégzésbe kezdenek.  Akiknek vannak jó ötletei, amelyekből szeretnének végre profitálni is, ahelyett, hogy hagynák, hogy mások lenyúlják, és learassák a babért.  Olyan hasznos tudásanyagot kínál, amit mindenki kamatoztathat, aki fejlődni szeretne.


Nyugodtan elhiheted, hogy tényleg komoly támogató értéke van a kezdeményezésnek, én ugyanis azok közé tartozom, akik egyáltalán nem hisznek a csodákban. Nos, nem is csodaszerről van szó, hanem meggyőző tényekről, amik rám legalábbis lelkesítőleg hatnak. Néhány javaslatot már megfogadtam, és azon vagyok, hogy sokkal jobban elmélyedjek az információkban, amelyeket a SIKERPROGRAM nevű kezdeményezésből megszerezhetek. Csatlakozz egész nyugodtan, mert ez tényleg semmibe sem kerül, viszont garantálom, hogy már az első néhány nap után olyan információkhoz juszt, amelyek kézenfekvőek ugyan, de soha nem jutottak volna eszedbe.

Feltétlenül meg kell említenem még egy lehetőséget, amivel nagyon kevés munka van, viszont szépen hoz a konyhára. Ez a lehetőség nem más, mint a befektetés. Még mielőtt hanyatt-homlok menekülnél, javaslom, hogy nyugodj meg, és olvasd végig a következő néhány mondatot.A refmotor nevű oldalra február elején regisztráltam. Időnként kaptam egy-egy e-mailt, hogy jóváírtak ennyit, meg annyit a számlámon. Pici összegeket. Nem is foglalkoztam a dologgal, de egy idő után kíváncsi lettem, mit akarnak folyton tőlem. Nos, már egy dollárt is befektethetsz, - ami nem nagy ügy, ha a PTC oldalakon elég szorgalmasan kattogsz, azért összejön pár dolcsi. Mindössze egy Liberty Reserve számla kell hozzá - ötféle konstrukcióban. A lejárattól függően számítja

a hozamokat. Minél hosszabb ideig pihenteted a pénzt, annál nagyobb a hozam. A lényeg, hogy én két dollárt fektettem be február 26-án, és a mai napon (március 12.) már 2, 42 dollár a tiszta hozamom. Az összeget 10 dollárnál vehetem fel. Na, én kivárom. Nem kér kenyeret, igaz? A keletkezett hozamot mindig visszaforgatom, úgy hogy semmi sem vész kárba. Ha a végén nem fizet - bízom benne, hogy nem így lesz - buktam a bolton kemény 340 magyar forintot. Sag' schon!

Viszont nem  kell kattogni, csak naponta megnézni, mi a helyzet a számlán. Ha ezt kihagyod, magadra vess! Nekem ne mondd, hogy nem szóltam!   

Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva