Kedd, 2018-09-25, 00:38
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika


Indulásakor annyit tudtunk, hogy egy olyan új közösségi oldal születik, amelynek népszerűsítésével crediteket lehet gyűjteni. Ma már ennél egy kicsit több információnk van.

A crediteket összegyűjtve saját honlapodat, blogodat reklámozhatod. 50 credit pontba kerül 10 db hirdetés feladása. Jól válaszd meg, mi az, amit reklámozol, mert az ApSense-nek sok külföldi tagja van, így nem biztos, hogy ugyanazt a célcsoportot találod meg, amelyiket "itthoni" hirdetéseiddel elérsz.
Amikor megnézed a számládat, láthatod, van-e éppen jóváírásra váró creditet. Ha igen, kattints rá a jelzésre, nézd meg a hirdetést, amit kapsz. Cserébe jóváíródnak a pontjaid.
  3 credits
Gyakran 3-szor is megismételheted a műveletet egymás után, így 9 ponthoz is hozzájuthatsz.
Még több pont jár azért, ha az alábbi link alatt található napi feladatot teljesíted. Ehhez azért szükség van valamilyen fordítóra, hogy az is megértse, mit kell csinálni, aki nem beszél angolul.
View Today's Missions

Naponta jön egy e-mail, amelyben található néhány link. Téged az érdekel, amelyiknek a szövegében ezt látod: cash link. Na, erre kell rákattintani, és így hozzájutsz 0,05 $-hoz. Ez készpénz, de beválthatod credit pontokra is (én már körülbelül 3 $-ért vettem hirdetési célra creditet). A kifizetés 50 $-os minimum elérése után kérhető. 100 pontot 50 centért vásárolhatsz, és ebből 20 hirdetést adhatsz fel.

Regisztráció után tanulmányozd át az oldalt. Szerencsés helyzetben vannak azok, akik tudnak angolul, és kérjük is a segítségüket. Szeretettel várjuk a borbolyajob Üzenőfüzetében vagy a Fórum Internetes munkák ide vonatkozó topicjában a hozzászólásaikat.
A bannerre kattintva, vagy ezt a linket használva regisztrálhattok. Ezzel gyakorlatilag hozzájuthattok egy újabb felülethez, ahonnan népszerűsíthetitek saját tevékenységeteket, és mindenkinek szívességet tesztek, mert jó lenne végre kideríteni, hogy valóban működnek-e az ilyen jellegű ajánlatok.
Az alábbiakat saját ajánlóm meghívó emailjéből idézem:
"Állítólag még egyszer mondom állítólag, a Google vagy a Yahoo! leányvállalata lesz, és most folyik hihetetlen gyorsan, az emberek gyűjtése, mely mint tudjuk, azt foglalja magában hogy már annyi előnnyel fognak elindulni, hogy megvannak a programjaihoz az emberek, és nem akkor kell gyűjtögetni maguk alá!"

Rengeteg banner van a belső irodában.Ezeket elhelyezheted a weboldalodon vagy elküldheted e-mailben.
1 Banner rákattintásáért 3-centet fizetnek.Ha regisztrál valaki alánk akkor 3$.
Apsense.com kapcsolatban áll a Paypal internetes bankkal! A minimum kifizetés.:50$"

A magam részéről a FAQ pénzkeresésre vonatkozó részét linkelem ide, és a Google fordítót ajánlom a megértéséhez. Itt kérek mindenkit, hogy a Fórumon és Üzenőfüzetben ossza meg velünk az információkat.


Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva