Vasárnap
2021-05-16
19:14
Üdvözöllek Vendég
RSS
 
borbolya_job
Főoldal Regisztráció Belépés
REFILL-PARADISE PARTNERPROGRAM »
Honlap-menü

A fejezet kategóriái
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Mini-chat

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

REFILL-PARADISE PARTNERPROGRAM

Visit this site.

Ugye, mindenkinek szüksége lehet nyomtatópatronra, akár még neked is. Ezért aztán valószínűleg nem esik nehezedre ajánlani egy nagyon kedvező lehetőséget ismerőseid számára.

Amennyiben van egy megfelelő látogatottságú weblapod vagy elegendő ismerősöd vagy bármi olyan módszered, amellyel emberekhez információt tudsz eljuttatni, pénzt tudsz keresni csupán azzal, hogy - egy reklám kihelyezésével vagy email-ek elküldésével - olyan látogatókat hozol a RefillParadise weblapra, akik megrendelik az ingyenes hírlevelüket.

Szerinted borzasztóan nehéz lehet egy ingyenes, mégis ezreket-tízezreket érő dolgot ajánlani másoknak? - Szerintünk nem nehéz. Az emberek szívesen fogadják, örülnek neki.
 

ha még nem vagy PartnerIdézet a honlapról, a partnerprogram ajánlásához:

Mi is ez a RefillParadise Partnerprogram?

A partnerprogram -Affiliate Program- az Interneten már jól ismert és nagy sikerrel működő együttműködési forma, amellyel jutalmazni tudjuk azokat, akik segítik a munkánkat.


A RefillParadise.Euceg.hu weblapunk hírlevelének olvasói már eddig is nagyon sokat kamatoztathattak mindabból az információból, amelyet a Hírlevelünkön keresztül tudtunk eljuttatni hozzájuk. Mivel szeretnénk, ha még több embernek tudnánk segíteni, ezért elindítottuk a RefillParadise Partnerprogramot, amelyben fizetünk minden egyes - az Ön weblapjáról érkező - új Hírlevél-megrendelő után.

Tehát ha Önnek van egy weblapja, amelyet amúgy is látogatnak az emberek, miért ne kereshetne ezzel pénzt csupán azáltal, hogy ajánl nekik egy ingyenes hírlevelet, amelyből ráadásul rögtön hasznuk is származik?

Belépés

Keresés

Naptár
«  Május 2021  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Mentett bejegyzések

Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak