Kedd, 2018-09-25, 00:15
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika

WEBSHOP.CO.HU PARTNERPROGRAM
Talán már megszoktad tőlem, hogy csak olyasmit javaslok, amit jó szívvel tudok ajánlani. A webáruház pedig történetesen azok közé a dolgok közé tartozik, amire mindenkinek szüksége lehet, akinek eladó portékája van.

Partnerprogram leírása:

Mit kell tennie, hogy részt vehessen partnerprogramunkban?

Regsztráljon webáruház rendszerünkbe, automatikusan kap egy promóciós kódot (ajánló kód). Kapcsolatrendszerét kihasználva ajánlja rendszerünket ismerőseinek.


1.) Ajánlja e-mailben ismerőseinek rendszerünket.


2.) Ha van weboldala, helyezze el rajta
bannereinket saját kódjával.

Amennyiben az Ön által ajánlott személyek, vagy az ő általuk ajánlottak webáruházat nyitnak rendszerünkben, annak forgalmából
jutalékot fizetünk Önnek. Hiszen mi pontosan tudjuk, hogy az Ön személyes ajánlása a leghatékonyabb marketing eszköz.

Az ajánlásra vonatkozó szabályokat és a jutaléktáblázatot az
ASZF-ben találja.

Ez alapján nem nehéz kiszámítani, hogy amennyiben az Ön ismerősei közül csak 3-an kezdik el az internetes értékesítést nálunk, és az ő ismerőseik közül is csak hármanan-hárman folytatnak hasonló tevékenységet rendszerünkben (átlagon aluli eredménnyel), és így tovább, Ön havi több tíz ezer, sőt akár több százezer forint jutalékra tett szert. Pedig semmit nem csinált, csak ajánlotta szolgáltatásainkat ismerőseinek!


De nézzünk egy egyszerű példát:

Ön felhívja ismerőseinek figyelmét rendszerünkre. Ismerősei között biztosan akad 3-4 személy, aki szeretné kipróbálni az internetes értékesítést, vagy már rendelkezik webáruházzal, de súlyos tízezreket fizet havonta annak fenntartásáért.
Ők nagy valószínüséggel kipróbálják rendszerünket, hiszen nem kerül semmibe.
Tegyük fel, hogy hármójuk közül csak egyikük üzlete lesz sikeres, az sem kiemelkedően.
Egy szokványos kiskereskedés nettó forgalma átlagosan havi egy - másfél millió forint. Ha ennek a forgalomnak csak felét éri el interneten, az is minimum havi 500 000 Ft. Jelen statisztikák szerint ez egy jóval átlagon aluli havi forgalom.
Ön ezután a forgalom után, havi 5 000 Ft jutalékban részesül. Ez nem sok, de ez éves szinten már 60 000 Ft jutalék, és Ön csak néhány e-mailt küldött el ismerőseinek.
Amennyiben az Ön ismerősei is tovább ajánlják rendszerünket, valószínűleg az ő ismerőseik küzül is lesz 3-4 személy aki webáruházat nyit, és abból is lesz legalább egy, aki minimum ennyi forgalmat bonyolít. Ha ön 20 ismerősének küldte el a levelet, és ők csak 10-10 ismerősüknek küldték tovább ez legalább 10 ilyen webáruházat jelent Önnek, melyek forgalmának fél százalékát kapja jutalékul. Ez a fenti számítás alapján már havi 50 000 Ft.
És csak 20 e-mailt küldött tovább...

Számolja ki Ön kalkulátorunkkal, mennyit kereshet partnerprogramunkal!

Sok sikert kíván a webstore.co.hu csapata!

Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva