Szombat, 2018-10-20, 11:59
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika

KUPONVILÁG PARTNERPROGRAM


Ez a program is kifejezetten szimpatikus, hiszen valóban nagyon kedvező árakat lehet találni az ajánlatok között.Hogyan kereshetsz az ajánlatokkal Te is pénzt?

1. Regisztrálj!

Pár klikk ITT és már kész is az ingyenes fiókod. A saját fiókodban megkapsz minden információt és segítséget a megosztáshoz.

2. Oszd meg!

Ha megtetszik egy Kupon Világ ajánlat, vagy szerinted barátaidnak bejönne, oszd meg ahol csak szeretnéd! Legyen az blog, Facebook, iWiW, Email, myVip, Twitter...

3. Gyűjtsd be!

Ha valakinek megtetszik a megosztott ajánlat és vásárol, a vételár 10 %-a Téged illet. Sőt, ha az ezt követő 90 napban bármi mást vásárol a Kupon Világ oldalán, a vételár 10 %-a akkor is jár Neked.

Hogyan működik?

  • A Látogatód rákattint egy általad megosztott linkre, bannerre mely már tartalmazza a Te egyéni azonosítódat, és az oldalunkra kerül.

  • Minden hónap 25.én átutaljuk Neked az előző hónapi jutalékodat a vásárlások után.

  • Még valami: Az általad ajánlott affiliate partner minden jutaléka után is 10%-ot kapsz,
    illetve egyszeri 1000 Ft-ot / aktív affiliate partner.

Ha bármi kérdésed vagy észrevételed van, kérlek tekintsd meg a Gyakran Ismételt Kérdések oldalt, vagy látogasd meg a fórumunkat.


 
Ma az alábbi levelet kaptam (2013.12.18.):


Kedves ................!   Affiliate programunkban elérte a minimum kifizetési határt.   Három kifizetési mód közül lehet választani. 1.Storecredits 2.Paypal3.Banki átutalás   A banki átutalással, illetve a PayPal-lel történő kifizetést csak számlaképes partnereink kérhetik. Ha nem tud számlát kiállítani, javasoljuk a Store Credites kifizetési mód választását, amikor is a jutalék összegét az oldalunkon kupon formájában tudja levásárolni.    Amennyiben számlaképes: A tevékenységet jelölje a számlán. Marketing tevékenység / marketingtanácsadás / kereskedelmi tevékenység / egyéb máshová nem sorolható szolgáltatás lehet. Fontos, hogy a tevékenység mellett meg kell jelölni azt is, hogy affiliate-ből származó jutalékról van szó, illetve fel kellene tüntetni, hogy az időszak, amire a kifizetés történik október hónap.   Számlázási cím: Kupon Világ Kft.1066 Budapest, Oktogon tér 3.    A számlát 10 233 Ft + 2 763 Ft áfáról kell küldeni. Amint a kiállított számlát megkapjuk, utaljuk a jutalékot.   Üdv: A Kupon Világ Affiliate Csapata

A magam részéről kupont kérek, hiszen nem vagyok számlaképes, és emiatt nem fogom kiváltani a vállalkozói igazolványt. A "nagyvonalú állam" még ebből a pár forintból is le akarja venni a sápot. Milyen szomorú, nem?

Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva