Hétfő, 2018-10-15, 10:37
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika

Bizonyára nem tőlem hallod először, hogy vannak olyan cégek, vállalkozások, amelyek jutalékot fizetnek azért, hogy lehetséges vevőt küldj az oldalukra. Ez minden cégnél változó. Mielőtt bármelyik partnerprogramba belépsz, célszerű elolvasni az adott honlapon az Affiliate, vagy Partnerprogram menüben található információkat.

Legtöbbször nem csak arról van szó, hogy vevők ajánlása után jutalékot kaphatsz, hanem te magad is potenciális vevőnek számítasz.

Szinte hallom, amint azt mondod: "én soha nem fogok vásárolni, hiszen nincs pénzem. Nem véletlenül bújom a pénzkeresést hirdető oldalakat!" Én meg azt mondom erre, soha ne mondd, hogy soha! Mindenkinek kell időnként ezt-azt vásárolni, ha tetszik, ha nem. Abban az esetben, ha partnerként vagy jelen egy cég programjában minden esetben árkedvezményben lesz részed, ha tőlük veszel valamit. Tehát veszíteni egész biztos nem fogsz rajta!

Ajánlok majd mindenféle partnerprogramokat egyedi ajándékok beszerzéséhez, feleslegessé vált dolgoktól való megszabaduláshoz, parfümvásárláshoz, igényes kozmetikumokhoz, sőt, még utazáshoz is. Szinte biztos vagyok benne, hogy találsz majd köztük olyan együttműködési lehetőséget, amelyet egész egyszerűen nem lehet kihagyni.


Néhány alapigazság:

Az interneten nem fogsz meggazdagodni, - kivéve per
sze, ha nagy mágus vagy -  de kereshetsz némi zsebpénzt.

A lényeg az, hogy soha ne fektess be olyan összeget semmilyen ajánlatba, ami esetleg nagyon is hiányozna az otthoni költségvetésedből.

A másik tanácsom az, hogy soha ne vállalj be olyan mennyiségű munkát, amiről eleve tudod, hogy hogy nem fér bele az idődbe.

A partnerprogramokkal igenis lehet pénzt keresni, de mint minden más munka esetén, itt is érvényes a szabály. Dolgozni kell, és foglalkozni a választott programmal.

Próbáld meg szétválasztani a "pénzkereső" témáidat azoktól, amelyek "minőségi" ajánlatok. Mindkét esetben az lenne a cél, hogy keress némi pénzt, de a kettő nem megy együtt. Míg a ptc oldalak és hasonló dolgok mindössze kitartást, és szorgalmat igényelnek, a partnerprogramokkal sok más feladat is jár. Hirdetni kell ezeket, méghozzá a megfelelő helyen és felületen, a megfelelő célközönségnek. Ez a munka legnehezebb része.
Az IRODA@ segít a hirdetésekkel kapcsolatos gondjaidon, ajánlom figyelmedbe!

Nem szeretnék senkit sem tévedésben tartani, ezért már az elején leszögezem: ezekben a munkákban én is benne vagyok, leginkább azért, hogy másoknak - például neked, aki ezeket a sorokat olvasod - megmutassam a kínálatot. A választás lehetősége, és döntés felelőssége mindíg a tiéd. Remélem, találsz majd olyasmit, amiben kedvedet leled, és még keresel is vele.

A tartalmat folyamatosan bővítem majd, ahogy időm engedi.

Kellemes böngészést, sok erőt és sikeres munkát kívánok!Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva