Hétfő, 2018-10-15, 09:08
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika

Sikerprogram, ZipBid aukciók, LinkPAY

Linkstart 2x2

A pénzkeresésnek egy olyan módszere, amely egyszeri, csekély befektetést igényel, (korábban 1.000 forint volt, de ma már csak 500 Ft) viszont folyamatosan szép summát hoz, ha foglalkozol a programmal. A továbbiakban ismét a program megalkotóját idézem:

"Avagy hogyan tegyél szert szinte azonnal 200%-os később pedig folyamatosan növekvő haszonra?

Ez egy zseniális rendszer lekicsinyített mása, amelyben képtelenség veszíteni.

Az ajánlat egyszerű: egy általad választott weboldalt (ha van akkor a sajátodat) a sikerprogram kategorizált Linktárjában (link2x2) oldalon listáztathatsz. Ez a linkhely örökös, amíg sikerprogram létezik, addig ott lesz. Kedvedre bármikor változtathatod a link paramétereit és megjelenését. Ez a link kihelyezés 300 Ft-ba kerül, amelyet a LinkPAY egyenlegedből fogunk levonni.

Egy csomó helyre kitehetsz linket, ez nem újdonság. Akkor mégis mi a nagyszerű ebben?

Az, hogy ezzel az egy link kihelyezéssel szó szerint degeszre tömheted a buxád! Sőt, egyre többször és többször!

Hogyan?

Egyetlen egyszer kerül 300 Ft-ba ennek a linknek a kihelyezése, ezzel elindítasz egy 2x2-es mátrixot. És nincs többé havidíj!
Ezt a struktúrát, azok fogják tölteni:

    * Akiket te ajánlottál, vagy ez után ajánlasz a sikerprogramba.
    * És természetesen, akik a te mátrixodba kerültek, hiszen a saját mátrixukat is építik.
    * Ritkábban pedig azok is akik esetleg nálad gyorsabban haladnak a saját mátrixukkal. (ők a legrégebbi mátrixokat kezdik feltölteni, előbb-utóbb minden mátrix feltelik)

A te mátrixodban is összesen csak 6 hely van... és itt jön képde a pénzkereset.

Automatika tölti fel az üresen maradt pozíciókat, méghozzá a legrégebbi nem teljes mátrixtól kezdve, fentről-lefelé.

Amikor kitöltődik a TE mátrixod kapsz 1077 Ft jutalékot és újra belépsz a körforgásba ekkor az egyenlegedből levonódik újra a 300 Ft így tisztán marad neked 777 Ft jutalék. Az újra belépésed a következő legrégebbi mátrixba, az elérhető legfelső pozícióra, vagy ha a sikerprogram szponzorod bent van, akkor ő alá fog megtörténni.

Így újra meg újra feltöltődik a TE mátrixod is. Ami azonnal újabb 777 Ft tiszta jutalékot juttat el neked. Akár óránként, percenként.

Lehetőséged van a karrier építésre is, erre a célra egy Nagy piros Gomb Fog megjelenni a webirodádban, Ha a nagy piros gombra rákattintasz majd elfogadod a minimális követelményeket, melyeket támasztunk. Akkor lehetőséged lesz magasabb gazdasági osztályba kerülni ahol 7770 Ft illetve 77700 Ft egy mátrix kitöltődése után a tiszta jutalékod.

Csak ebben az esetben ha a Piros Gombot másodszor is kattintod akkor kötelezően vállalod, hogy egy hónapon belül szponzorálsz 6 olyan saját munkatársat, akik ugyan ezt vállalják (300 Forintos kezdés mellett ez egyáltalán nem teljesíthetetlen feladat). Ezzel elindítasz egy folyamatot amivel maximum egy év múlva a minimum havi kereseted 1 millió forint feletti lesz és ez passzív bevétel, amit akkor is kapsz ha már nem dolgozol aktívan.

Hogy keletkezik a passzív bevétel? Aktiválás után erre az oldalra irányíts minél több látogatót, akik közül a legjobbak lesznek az új üzleti partnereid. Ez fogja biztosítani, hogy folyamatosan kitöltődjön az összes mátrixod. Vagyis, hogy gyorsan hozzon pénzt, és passzív bevételt termeljen, neked és nekik is. A te munkáddal másokat is segítesz. Természetesen, ugyanígy mások munkája is segít neked.

Akik karriert építenek amikor eljutnak arra a szintre az itteni jutalékukkal az LGN prosperity lesz az első program amelybe mindenki a szponzora alá átregisztrál. A költségeket pedig az itteni egyenlegéből fizeti ki. (ezért, nem kell többet pénzt beletenned ebbe a programba. soha többet!)
Természetesen a csoportod is vállalta ugyan ezt tehát automatikusan követnek így abból a programból is folyamatos jövedelmed keletkezik.
Ez után a következő lépés a NexEurope hálózata, amelyben részt veszünk. ugyanígy.

Tehát a lépések sorban:

    * Regisztrálj a sikerprogramba:
    * Töltsd fel a LinkPay egyenlegedet (az eurójeles piros kerek gombbal). A feltöltés legkisebb összege 500 Ft. Lehet paypallal vagy bankkártyás vásárlásként. Ez azonnali egyenleg növekedést eredményez. A későbbiekben szükséged lesz egy paypal számlára, ha lehet üzletit (business) készíts, mert később kelleni fog, amikor a jutalékodat kikéred.
    * Ha az egyenlegedet feltöltötted, keresd meg a webirodád közepén a 2x2 linkstart részt. Töltsd ki az adatokat az általad hirdetni kívánt saját weblapod adataival, majd kattints az aktiválás gombra. Utána újból nézd meg a 2x2 linkstart részben látható új adatokat (statsztika).

    *  Ekkor képződnek számodra linkek amelyekkel hirdetheted a 2x2-es üzletedet. A visszamutató linket helyezd el a saját weblapodra. A másik link erre az oldalra mutat ezt tedd ki ahova csak tudod az interneten, akár több oldalra is. Ezt küld el azoknak akiken segíteni akarsz, hogy ilyen kicsi befektetéssel fordíthassanak a sorsukon. Mert ma Magyarországon azt hiszem pénzzel lehet a legjobban segíteni bárkin.
    * Oszd meg Facebookon, IWIW-en. Csipogd el a Twitteren. Hívd fel rá a figyelmet az ismerősi körödben, levelező listákban fórumokban is.
    * Figyeld a mátrixod alakulását. Segítsd a munkatársaidat, mutasd meg nekik ezt az oldalt. Majd a sikerprogram többi részét is.
    * Ne feledd ez csak az első lépés. Azzal, hogy ennyire olcsó és egyszeri díjért elkezdheted, annak a kifogásnak, hogy "nincs pénzem" többé már nincs értelme. Ha szeretnél pénz keresni akkor a lehetőséged ITT és MOST van. Ez Egy teljesen kockázat mentes üzlet, mindenképp több pénzed keletkezik, mint amennyit most befektetsz."

Erre garanciát vállal a program megalkotója.

Regisztrálj a sikerprogramba és kezd el most. Mivel én vagyok a szponzorod, fordulj hozzám bizalommal, ha kérdésed van, Bár  mindent én sem tudok,abban nagyon szívesen segítek, hogy beszerezhesd a legfontosabb információkat.

Ide kattints, ha regisztrálni akarsz!


2010.09.06-i információ Fülöp Richárd leveléből:

"Még mindig sokan fizetnek 1000 Ft-okat, nem mintha baj lenne, de ha te a linktár 2x2 tagja vagy akkor nincs aktivitási követelményed!
A minimum befizetés 500 Ft-ra csökkent, az bőven elég ahhoz, hogy egyenleged a tranzakciós költségek levonása után is több mint 300Ft legyen.

Webirodádba bekerült a jelszó módosítás lehetősége. Valamint az első sikertelen belépést követően módod nyílik az elfelejtett jelszavadról emlékeztetőt kapnod.

FONTOS: Ha a 2x2 tagja vagy, akkor számodra nem kell a havi 100 Ft-ot elköltened amit a karrierterv előír. Akkor sem esel el egyetlen fillér jutaléktól! A mátrixok kipörgése biztosítja számodra az aktivitást.

Ha a technikai problémák elhárulnak, ezen a héten csütörtök este 20:00 órakor megtartjuk az első webkonferenciánkat. Ott majd kiderülnek az apró részletek a program funkcióival kapcsolatban. A Webkonferenciáról a héten még kapsz levelet.

MÁS:
Elkészült a 2x2-es program angol nyelvű nagy testvére (csak angol nyelven elérhető).
http://successprosperity.com/
Ezt az információt neked adom át elsőként, ebben a körlevélben!

Még mindig van lehetőség a konzultációra: Ha a sikerprogrammal kapcsolatban a szponzorod nem tud segíteni, akkor együtt keressetek fel.

További szép napot.
Üdvözlettel: Fülöp Richárd"

és üdvözlettel
borbolya :)Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva