Vasárnap
2021-05-16
18:41
Üdvözöllek Vendég
RSS
 
borbolya_job
Főoldal Regisztráció Belépés
A LEGIZGALMASABB RÉSZ »
Honlap-menü

A fejezet kategóriái
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Mini-chat

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Sikerprogram, ZipBid aukciók, LinkPAY

Linkstart 2x2

A pénzkeresésnek egy olyan módszere, amely egyszeri, csekély befektetést igényel, (korábban 1.000 forint volt, de ma már csak 500 Ft) viszont folyamatosan szép summát hoz, ha foglalkozol a programmal. A továbbiakban ismét a program megalkotóját idézem:

"Avagy hogyan tegyél szert szinte azonnal 200%-os később pedig folyamatosan növekvő haszonra?

Ez egy zseniális rendszer lekicsinyített mása, amelyben képtelenség veszíteni.

Az ajánlat egyszerű: egy általad választott weboldalt (ha van akkor a sajátodat) a sikerprogram kategorizált Linktárjában (link2x2) oldalon listáztathatsz. Ez a linkhely örökös, amíg sikerprogram létezik, addig ott lesz. Kedvedre bármikor változtathatod a link paramétereit és megjelenését. Ez a link kihelyezés 300 Ft-ba kerül, amelyet a LinkPAY egyenlegedből fogunk levonni.

Egy csomó helyre kitehetsz linket, ez nem újdonság. Akkor mégis mi a nagyszerű ebben?

Az, hogy ezzel az egy link kihelyezéssel szó szerint degeszre tömheted a buxád! Sőt, egyre többször és többször!

Hogyan?

Egyetlen egyszer kerül 300 Ft-ba ennek a linknek a kihelyezése, ezzel elindítasz egy 2x2-es mátrixot. És nincs többé havidíj!
Ezt a struktúrát, azok fogják tölteni:

    * Akiket te ajánlottál, vagy ez után ajánlasz a sikerprogramba.
    * És természetesen, akik a te mátrixodba kerültek, hiszen a saját mátrixukat is építik.
    * Ritkábban pedig azok is akik esetleg nálad gyorsabban haladnak a saját mátrixukkal. (ők a legrégebbi mátrixokat kezdik feltölteni, előbb-utóbb minden mátrix feltelik)

A te mátrixodban is összesen csak 6 hely van... és itt jön képde a pénzkereset.

Automatika tölti fel az üresen maradt pozíciókat, méghozzá a legrégebbi nem teljes mátrixtól kezdve, fentről-lefelé.

Amikor kitöltődik a TE mátrixod kapsz 1077 Ft jutalékot és újra belépsz a körforgásba ekkor az egyenlegedből levonódik újra a 300 Ft így tisztán marad neked 777 Ft jutalék. Az újra belépésed a következő legrégebbi mátrixba, az elérhető legfelső pozícióra, vagy ha a sikerprogram szponzorod bent van, akkor ő alá fog megtörténni.

Így újra meg újra feltöltődik a TE mátrixod is. Ami azonnal újabb 777 Ft tiszta jutalékot juttat el neked. Akár óránként, percenként.

Lehetőséged van a karrier építésre is, erre a célra egy Nagy piros Gomb Fog megjelenni a webirodádban, Ha a nagy piros gombra rákattintasz majd elfogadod a minimális követelményeket, melyeket támasztunk. Akkor lehetőséged lesz magasabb gazdasági osztályba kerülni ahol 7770 Ft illetve 77700 Ft egy mátrix kitöltődése után a tiszta jutalékod.

Csak ebben az esetben ha a Piros Gombot másodszor is kattintod akkor kötelezően vállalod, hogy egy hónapon belül szponzorálsz 6 olyan saját munkatársat, akik ugyan ezt vállalják (300 Forintos kezdés mellett ez egyáltalán nem teljesíthetetlen feladat). Ezzel elindítasz egy folyamatot amivel maximum egy év múlva a minimum havi kereseted 1 millió forint feletti lesz és ez passzív bevétel, amit akkor is kapsz ha már nem dolgozol aktívan.

Hogy keletkezik a passzív bevétel? Aktiválás után erre az oldalra irányíts minél több látogatót, akik közül a legjobbak lesznek az új üzleti partnereid. Ez fogja biztosítani, hogy folyamatosan kitöltődjön az összes mátrixod. Vagyis, hogy gyorsan hozzon pénzt, és passzív bevételt termeljen, neked és nekik is. A te munkáddal másokat is segítesz. Természetesen, ugyanígy mások munkája is segít neked.

Akik karriert építenek amikor eljutnak arra a szintre az itteni jutalékukkal az LGN prosperity lesz az első program amelybe mindenki a szponzora alá átregisztrál. A költségeket pedig az itteni egyenlegéből fizeti ki. (ezért, nem kell többet pénzt beletenned ebbe a programba. soha többet!)
Természetesen a csoportod is vállalta ugyan ezt tehát automatikusan követnek így abból a programból is folyamatos jövedelmed keletkezik.
Ez után a következő lépés a NexEurope hálózata, amelyben részt veszünk. ugyanígy.

Tehát a lépések sorban:

    * Regisztrálj a sikerprogramba:
    * Töltsd fel a LinkPay egyenlegedet (az eurójeles piros kerek gombbal). A feltöltés legkisebb összege 500 Ft. Lehet paypallal vagy bankkártyás vásárlásként. Ez azonnali egyenleg növekedést eredményez. A későbbiekben szükséged lesz egy paypal számlára, ha lehet üzletit (business) készíts, mert később kelleni fog, amikor a jutalékodat kikéred.
    * Ha az egyenlegedet feltöltötted, keresd meg a webirodád közepén a 2x2 linkstart részt. Töltsd ki az adatokat az általad hirdetni kívánt saját weblapod adataival, majd kattints az aktiválás gombra. Utána újból nézd meg a 2x2 linkstart részben látható új adatokat (statsztika).

    *  Ekkor képződnek számodra linkek amelyekkel hirdetheted a 2x2-es üzletedet. A visszamutató linket helyezd el a saját weblapodra. A másik link erre az oldalra mutat ezt tedd ki ahova csak tudod az interneten, akár több oldalra is. Ezt küld el azoknak akiken segíteni akarsz, hogy ilyen kicsi befektetéssel fordíthassanak a sorsukon. Mert ma Magyarországon azt hiszem pénzzel lehet a legjobban segíteni bárkin.
    * Oszd meg Facebookon, IWIW-en. Csipogd el a Twitteren. Hívd fel rá a figyelmet az ismerősi körödben, levelező listákban fórumokban is.
    * Figyeld a mátrixod alakulását. Segítsd a munkatársaidat, mutasd meg nekik ezt az oldalt. Majd a sikerprogram többi részét is.
    * Ne feledd ez csak az első lépés. Azzal, hogy ennyire olcsó és egyszeri díjért elkezdheted, annak a kifogásnak, hogy "nincs pénzem" többé már nincs értelme. Ha szeretnél pénz keresni akkor a lehetőséged ITT és MOST van. Ez Egy teljesen kockázat mentes üzlet, mindenképp több pénzed keletkezik, mint amennyit most befektetsz."

Erre garanciát vállal a program megalkotója.

Regisztrálj a sikerprogramba és kezd el most. Mivel én vagyok a szponzorod, fordulj hozzám bizalommal, ha kérdésed van, Bár  mindent én sem tudok,abban nagyon szívesen segítek, hogy beszerezhesd a legfontosabb információkat.

Ide kattints, ha regisztrálni akarsz!


2010.09.06-i információ Fülöp Richárd leveléből:

"Még mindig sokan fizetnek 1000 Ft-okat, nem mintha baj lenne, de ha te a linktár 2x2 tagja vagy akkor nincs aktivitási követelményed!
A minimum befizetés 500 Ft-ra csökkent, az bőven elég ahhoz, hogy egyenleged a tranzakciós költségek levonása után is több mint 300Ft legyen.

Webirodádba bekerült a jelszó módosítás lehetősége. Valamint az első sikertelen belépést követően módod nyílik az elfelejtett jelszavadról emlékeztetőt kapnod.

FONTOS: Ha a 2x2 tagja vagy, akkor számodra nem kell a havi 100 Ft-ot elköltened amit a karrierterv előír. Akkor sem esel el egyetlen fillér jutaléktól! A mátrixok kipörgése biztosítja számodra az aktivitást.

Ha a technikai problémák elhárulnak, ezen a héten csütörtök este 20:00 órakor megtartjuk az első webkonferenciánkat. Ott majd kiderülnek az apró részletek a program funkcióival kapcsolatban. A Webkonferenciáról a héten még kapsz levelet.

MÁS:
Elkészült a 2x2-es program angol nyelvű nagy testvére (csak angol nyelven elérhető).
http://successprosperity.com/
Ezt az információt neked adom át elsőként, ebben a körlevélben!

Még mindig van lehetőség a konzultációra: Ha a sikerprogrammal kapcsolatban a szponzorod nem tud segíteni, akkor együtt keressetek fel.

További szép napot.
Üdvözlettel: Fülöp Richárd"

és üdvözlettel
borbolya :)Belépés

Keresés

Naptár
«  Május 2021  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Mentett bejegyzések

Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak