Hétfő, 2018-10-15, 09:52
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika

Sikerprogram, ZipBid aukciók, LinkPAY

Add el, amid van!

Legtöbben, akik jártasak vagyunk az internetes munka keresésben, - és különböző oldalakon már kerestünk is néhány dollárt - már rendelkezünk PayPal számlával. Sokan vannak azonban olyanok, akik azért riadnak meg attól, hogy valamit internetes honlapok ajánlatából vásároljanak, mert nincs ilyen számlájuk, nem beszélnek angolul, és túlságosan bonyolultnak tartják a számlanyitással járó műveletsort.

Nekik is segítséget nyújt a Sikerprogram megalkotója abban, hogy lehetőségük legyen a kényelmes, és biztonságos internetes vásárlásra.

Az alábbiakban - ahogy már sok helyen tettem - őt idézem:

"A feltöltött Paypal egyenlegedből ha vásárolni szeretnél, megteheted mindenhol, ahol látod a paypal jellegzetesen narancssárga gombjait.
Nagyon nagy előnye a Paypalnak, hogy nem adsz ki több adatot vele a "kereskedőnek”, mint egy email címet. Nem látja a bankszámla számod, A bankkártyád adatait…stb. A Paypal ezeket az adatokat nagyon bizalmasan kezeli. Másik óriási előnye a banki fizetésekkel szemben, hogy azonnali.
A Paypal számládról - amint engedélyezed - levonják a megfelelő összeget. Utána visszatérsz a kereskedőhöz egy "return to merchant” gomb megnyomásával, de nem a főlapra, hanem a vásárlást jóváhagyó oldalra. Itt a termék/szolgáltatás jellegéből adódóan, vagy azonnal letöltheted, megnézheted a fizetett tartalmat, vagy kapsz egy visszaigazolást, és további instrukciókat, hogy hogyan fogsz tudni hozzájutni az adott termékhez.

Másik módja, ha te adsz el valamit, vagy adományt gyűjtesz ..stb

Egy Paypal gomb elkészítésével, weblapodba való beültetésével, meg tudod oldani, hogy a nálad járó látogatók, azonnali fizetés mellett le tudják tölteni, a termékedet, szolgáltatásodat igénybe tudják venni, azonnal. (a fentebb leírt módon)

Magyarországon két sajnos nem elhanyagolható hátránnyal indul a cég:

1. Nincs magyar nyelvű felülete, és sajnos Magyarország az egyetlen európai ország, amelyben a népesség nem beszél legalább 2 idegen nyelven átlagosan.
2. Magyar mércével mérve, az internetes vásárlások kimagasló teljesítmény mellett is jóval kevesebb forgalmat generálnak adott időszakokban, mint egy-egy nagyobb városban az USA-ban…

Ebből két dolog következik:
 
1. Magyarország nem érett meg igazán az internetes vásárlásra.
2. Neked aki ebből akar megélni, érdemes minimum egy angol beszédszintet megtanulnod.

A LinkPAY gombok a paypal magyar nyelvi hiányosságait szeretnék áthidalni, valamint a sikerprogram karrier terve révén, azoknak nyújthat bevételt, akik segítik meghonosítani, elterjeszteni, saját termékeik eladásával és másoknak való ajánlással ezt a lehetőséget.

A "Sikergondolkodás” első lépése: hajlandóság a tanulásra…"

Remélem sikerült felkeltenem az érdeklődésedet a Sikerprogrammal kapcsolatban, hiszen amint látod, nem csak a szigorúan vett programmal kapcsolatban kapsz fontos információkat, hanem sokkal tágabb körben is tájékozódhatsz, tanulhatsz, ha úgy döntesz, csatlakozol.

Erre a linkre kattintva  regisztrálhatsz!

Ne feledd, semmiféle kötelezettséged nincsen, viszont számos előnyöd származhat már az első perctől fogva a tagsággal. A továbbiakon ráérsz gondolkodni, amikor már mélyebben megismerted a programot.Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva