Kedd
2021-05-18
02:59
Üdvözöllek Vendég
RSS
 
borbolya_job
Főoldal Regisztráció Belépés
A SIKERPROGRAM A SIKER ALAPJA »
Honlap-menü

A fejezet kategóriái
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Mini-chat

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Sikerprogram, ZipBid aukciók, LinkPAY

Alapozd meg a sikereidet a Sikerprogrammal!

Az alábbi néhány mondat a Sikerprogram megalkotójától származik, amelyet elolvashatsz az általa indított blogban.

"Szóval, ha eldöntötted, hogy internet marketing, vagy MLM a választott megélhetési/kereset kiegészítési formád, akkor, tudnod kell, hogy annyira komoly vállalkozásod van, amennyire komolyan gondolod TE magad, eme döntésedet.

Akkor vizsgáljuk is meg, hogy mit is jelent eldönteni illetve komolyan gondolni valamit.

Először is gondold végig, hogy mit akarsz elérni? most komolyan… Mi az amiért csinálnád?
Látod-e valóban, hogy kitartó munkával elérheted, mindazt amire vágysz? Legyen az akár, anyagi függetlenség, vagy csak egyszerű keresetkiegészítés…
Nem mindegy, hogy azért csinálod amit csinálsz, mert szeretnél elmenni nyaralni, vagy azért mert nagyon komolyan meg akarsz gazdagodni, úgy élni ahogy egy embernek kell.
Akár hiszed, akár nem, elérhető az, hogy soha többet ne kelljen megnézned egy vásárlásnál, hogy mi mibe kerül.
Az eldöntötted csak annyit jelent, hogy ezért megtanulod, és meg is teszed, amit kell. Kitartóan ameddig kell! Na jó, de mi kell ehhez?

Pontosan ez az amit itt megtudhatsz.

Azt nem tudom megmondani, hogy neked mi kell, mert nem tudom, hogy mit akarsz! Ezeket a webkonferenciákon meg tudjuk beszélni.
Ha elfogadod az útmutatásomat, akkor viszont a saját tapasztalataim alapján tudok neked segíteni, hiszen amit végig jártam a 0-ról kezdtem, tanultam, csináltam, jöttek az eredmények… Ezt tovább tudom adni.

Mind az MLM, mind az Internet Marketing egy-egy szakma. Rokonszakmák egészen pontosan.

Na most egy fél-pillanatra kitérnék egy kérdéssel: Tegyük fel asztalos akarsz lenni (vagy bármely elismert rég óta létező szakma… mindegy.)…

Mi kell ahhoz, hogy profi legyél és terjedjen a híred? Mivel jár a sok munka? Hogy is kezded?
Először is tanulsz. Ez mindennek az alapja, főleg olyan szakmák esetében amit iskolában nem tanítanak! Internet marketinget, mlm-et tanítanak az iskolában?
NEM… Vagyis neked kell megtanulnod!

Jobb esetben van egy "szponzorod” segítőd, aki oktat. De ehhez kell, hogy te tanulni akarj.

Nem akarsz? Semmi gond, köszönöm, hogy eddig is olvastál, és sajnálom, hogy máris feladod. Ugyan is ez a sikereid alapja. Mi lesz azzal aki tanul?

Fejlődnek a képességei. pont.

Mi lesz azzal, aki megfelelő képességekkel rendelkezik és kerül amibe kerül csinálja amit csinálnia kell? Sikeres lesz. Pont.
Ha mégsem sikeres, akkor nem csinálja amit kell… vagyis nem tanul a hibáiból, hogy mit tanuljon, hogy jobban csinálja, a munkát, vagyis, hogy sikeres legyen.
Ezt úgy is mondják, hogy a siker nem a célállomás, hanem maga az utazás.

Tehát térjünk vissza rád!

Te hajlandó vagy, kerül amibe kerül, tanulni?
Szeretnéd, ha tényleg elérnéd azt ami miatt belevágtál ebbe az üzletbe?
Vagyis megtennél bármit, ami ahhoz kell, hogy sikeres legyél?
Becsapós kérdés: otthagynád a ***** showt? csak azért, mert éppen a kreativitásod arra sarkall, hogy csinál valamit, ami előbbre visz?

Ha ezekre a kérdésekre igennel tudsz felelni, akkor jó úton haladsz, ahhoz, hogy elérd amit TE akarsz, akkor barátom TE meghoztad a döntést

Tanulni valók:

Személyiségfejlesztés. hiszen "makogva”, "remegve”, "hamisan” nem lehet szilárd meggyőződéssel ajánlani valamit. Nem lennél hiteles, le kell győzni az önbizalom hiányt, meg kell szabadulni a gátaktól.

Az ajánlás művészete: Ez főként gyakorlással elsajátítható, de honnan less el példákat a kezdéshez?
Csúnya dolog, magamat ajánlani, de éppen erre írtam a "Partnerprogramok Mit? hogyan?” c. e-könyvet, amelyet ennek a programnak a tiszteletére abszolult bevezető áron, ezen az oldalon meg is találsz, prémium tagként például 800 Ft. egyelőre.

Az internet programozás alapjait legalább, vagy ismerned kell valakit aki megcsinálja helyetted, általában pénzért.
Erről a témáról nem szeretnék könyvet írni, hiszen annyi szakirodalom van, ami több mint elég… én egy év alatt autodidakta módon tanultam meg az adatbázis kezelést, a HTML és a PHP nyelvet. (ennyit jelent, ha valaki eldönt valamit.), de nem kell mindenkinek profi programozónak lenni, elég ha megfizetsz egyet.

Az ötlet a fontos
Internetes bevételeid mondjuk úgy addig korlátosak, amíg más ötleteit használod. például partnerprogramok. Iszonyat sokat lehet velük keresni, ha valaki jó piacot választ(listát épít ki) de mindig van egy korlátja. Ha már a saját termékedet árulod, az korlátmentes. Te árazod, te "adod” el. a piac pedig addig véges csak, amíg a termék "nyelvezete” tart.

10.000.000 Magyarnak vagy 4 milliárd angol nyelven tudónak akarsz értékesíteni?
Nyelvtanulás: Itt jegyzem meg, nincs olyan, hogy "öreg” vagy "sötét” vagy "lusta” vagyok hozzá…Eldöntötted? akkor nincs akadály.

Tehát összességében, kell egy jól kiforrott, erős akarattal rendelkező személyiség, ami eléggé ember és kommunikáció központú vagyis nyitott. Nem árt egy erőteljes nyelvismeret, hogy a piaci korlátok közül a méretet legyőzd. végül de nem utolsó sorban ismerd a kommunikáció alapjait és a vevőid, gondolkodás módját. magyarul a szakmát amit választottál.

ÉS HOZZ EGY DÖNTÉST, ami cselekvésre és tanulásra buzdít.

Állíts fel egy vagy több célt és tűzz, ki hozzá egy időpontot, ami szerinted elérhető! ezt napi szinten "Belépés

Keresés

Naptár
«  Május 2021  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Mentett bejegyzések

Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak