Csütörtök, 2018-06-21, 05:40
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég
Menü

Chat

Statisztika

Főoldal » FAQ » Borbolya Klub


Regisztrálj a job-on, és egyszerűen kérd a klubtagságot. Ennek azért van jelentősége, mert a jogosultságokat manuálisan állítom be minden egyes felhasználó - így a klubtagok részére is.

A klubtagság egyelőre ingyenes.
Hozzáadta:: borbolya

Egyelőre egyetlen feltétele van a tagságnak, mégpedig az, hogy regisztrált felhasználó legyél a borbolya_job oldalon.
Hozzáadta:: borbolya (borbolya)

A borbolyaklub tagjai mind a hirdetés árakban, mind a prémium tagság árában jelentős kedvezményeket kapnak. Amikor egy klubtag eléri a kifizetés minimum a borbolyabux oldalon, maximum négy napot kell várnia, hogy az összeg a számlájára kerüljön.
Hozzáadta:: borbolya (borbolya)

A klubtagsággal semmilyen kötelezettség nem jár, de elképzelhető, hogy a jövőben szigorítunk a feltételeken. Például azokat a klubtagokat, akik nem látogatják az oldalt, visszaminősítjük felhasználóvá, megvonva ezzel néhány kedvező lehetőséget. Természetesen, ha aktivitást mutatnak, bármikor újra kérhetik a tagságukat.

2010. október elsejétől várhatóan változások lesznek a klubtagsággal kapcsolatban.  Ezzel kapcsolatban kérlek olvasd el a fórum ide vonatkozó részét, és vegyél részt a kapcsolódó szavazásban.
Hozzáadta:: borbolya (borbolya)

Ha bármivel kapcsolatban kérdésed van, természetesen elég, ha küldesz egy üzenetet.
Hozzáadta:: borbolya (borbolya)

Üdvözlet

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva