Kedd
2024-04-23
10:19
Üdvözöllek Vendég
RSS
 
borbolya_job
Főoldal Regisztráció Belépés
Lényeges változások a bux-on - Fórum »
[ Updated threads · Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 2
  • 1
  • 2
  • »
A fórum moderátora: borbolya  
Fórum » borbolyabux fórum » Általános kérdések » Lényeges változások a bux-on (Minden, ami mindenkit érint)
Lényeges változások a bux-on
borbolyaDátum: Hétfő, 2010-05-10, 19:33 | Üzenet # 1
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Sziasztok!

Tájékoztatunk benneteket, hogy PTC oldal betöltötte egy hónapos születésnapját applause , tehát elérkezett az idő arra, hogy számvetést készítsünk, és ezekből levonjunk bizonyos tanulságokat wink .

A tapasztalatok tükrében 2010. május 22-től bizonyos módosításokat vezetünk be a borbolyabux oldalon a kattintásokért fizetett díjak, és a megjelenő hirdetések számának vonatkozásában. Mondhatnánk úgy is, hogy van egy jó és egy rossz hírünk.

Előbb talán a rossz hírrel kezdjük, mert ezt mi legalább olyan kevéssé szeretjük, mint ti.

Bizonyára minden aktív kattintgató tisztában van azzal, hogy a PTC oldalak a befolyt reklámbevételekből fizetnek jutalékot tagjaiknak. Így vagyunk ezzel mi is.
A hasonló alapon működő magyar PTC oldalakhoz képest a borbolya messze a legjobban fizeti meg a hirdető oldalak látogatóit. Mivel a hirdetők viszonylag kevesen vannak, nem nehéz kisakkozni, hogy az oldal pillanatnyilag veszteséges.
A félreértések elkerülése végett most és itt leszögezzük, hogy egy pillanatig sem gondoltunk olyan balgaságokat, hogy ebből fogunk meggazdagodni. Szó sincs róla.
A célunk az volt, - és a jövőben is az lesz - hogy egy hosszú távon jól működő hirdetési oldalt csináljunk. Ennek érdekében hoztuk meg a döntésünket, amellyel a megfelelő pályára szeretnénk állítani a borbolyabux-ot.

A rossz hír tehát az, hogy az érvényes jutalékok 2010. 05. 22-től a következők szerint alakulnak:

Standard tagok: 0,006 dollár/link
Standard tagok referáltjai után: 0,002 dollár/link
Prémium tagok: 0,01 dollár/link
Prémium tagok referáltjai után: 0,006 dollár/link

A minimális kifizetés összege: 4 dollár (PayPal)

A módosítás időpontját úgy választottuk ki, hogy annak se okozzunk direkt veszteséget, akinek pillanatnyilag érvényes mini prémium tagsága van a buxon. Magyarul: kivárjuk, amíg a mostanáig prémium tagságot vásárolt felhasználók havi prémium ideje lejár.

Ebből következik, hogy aki a jelzett időpontig prémium tagságot vált, május 21-ig még a régi tarifával kapja a jutalékot, de a 22-től érvényes díjazás már rá is vonatkozik.

Jöjjön akkor a jó hír! Eszerint a napi szokásos hirdetések mellé minden héten kétszer további két linket adunk. Ezek megjelenésének időpontját a megelőző napon a borbolya_job Üzenőfüzetében elolvashatja, akit érdekel. Ha a fórumba belépsz, máris a job-on találod magad, ami nem egy bonyolult művelet.

Bízunk benne, hogy a változások ellenére velünk maradtok, és együttműködésetekkel továbbra is segítitek a munkánkat.

Ezt a felhívást megtaláljátok a Hirdetőtáblán is, hogy senki ne maradjon le az információról.

Köszönjük a megértést és támogatást.

smile

borbolya és evuska

 
camicazeDátum: Kedd, 2010-05-18, 19:16 | Üzenet # 2
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 5
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Sziasztok!

De ezt a változást szerintem akkor a főoldalon is át kellene írni mert ha beregisztrál valaki akkor már egyből rossz benyomást tesz hogy neki 0.01cent van írva standard tag ként és nem kap érte annyit amikor leklikkeli a klikkelni valót! wacko

 
borbolyaDátum: Kedd, 2010-05-18, 19:56 | Üzenet # 3
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Kedves camicaze! Amikor itt lesz az ideje, fent lesz a főoldalon is. Egyelőre még azok az érvényes tarifák, amiket a főoldalon lehet látni.
Azt hiszem, nem nagyon találsz olyan oldalt, ahol mindenről annyira előre lennél tájékoztatva, mint nálunk. Sajnálom, - és hidd el, nem szívesen mondok ilyet - de aki nem olvassa a fórumot, vagy nem néz körbe a job-on, az magára vessen. Ezt folyamatosan hangsúlyozzuk, és azt hiszem nem lehet túl nagy gond. Magyarul elolvasható minden információ, és még csak a fordítással sem kell vesződni flower
Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy senki se érezze magát átverve.

Ja, arról már nem is beszélve, hogy két napon keresztül olvasható volt a bux oldalon is, és még fizettünk is érte biggrin


borbolya
 
borbolyaDátum: Csütörtök, 2010-05-27, 21:58 | Üzenet # 4
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok!
Ma igen kellemetlen levelet kaptam egy felhasználótól, amely több témát is érint, ezért itt csak a bux oldallal kapcsolatos dolgokról írok, a többit az admin reakcióideje, és a hirdetés feladása részben olvashatja, akit érdekel.
Szóval a felhasználó kifogásolta, hogy "(Mellesleg az sem éppen barátságos lépés, hogy az árakat levittétek, de a kifizetési limit maradt)". A válaszom így szól:"Őszintén szólva ezt a megjegyzésedet nem is igazán értem. A barátságosságnak és az ésszerűségnek nem sok köze van egymáshoz."

Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de kéretik tudomásul venni. sad


borbolya
 
borbolyaDátum: Szerda, 2010-08-11, 19:03 | Üzenet # 5
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok!

Közleményem aktualitását az adja, hogy ma kifizetések vonatkozásában átléptük a 1 0 0 $-t.

Tájékoztatlak benneteket, hogy a közeljövőben változások lesznek a borbolyabux.info oldalon.

Mint észrevettétek, sorra tűnnek el a korábban megbízhatónak vélt magyar ptc oldalak. Még felsorolni is rettenetes, de sajnos ez van. Az egombux, interbux, moneymakerbux, mamicash, és legutóbb a biziw oldalak közös problémáját már mi is érezzük a bőrünkön.

A borbolyabux.info oldalra regisztrált felhasználók nem hirdetnek, nem vesznek prémium tagságot – akármilyen kedvező ajánlattal állunk is elő, nem érdekel senkit (tisztelet annak a néhány kivételnek, aki azért már megtisztelt bennünket a bizalmával, és feladott 1-1 hirdetést, vagy „beruházott” a mini prémium tagságra).
Persze, értem én, és maximálisan tolerálom, hogy pénzt akar keresni, aki egy ptc oldalra regisztrál. Azt is értem, hogy azt szeretné, ha ez nem kerülne egy fillérébe sem.
Igen, ám, de mivel egy ilyen oldalt fenntartani nem olcsó mulatság, – és legalábbis evuska, és én nem vagyunk milliomosok – el kell gondolkodnunk azon, hogy a jövőben milyen változásokat vezessünk be buxon. Mivel azonban azt akarjuk, hogy maradjatok velünk, ezért úgy gondoltuk, hogy bevonunk benneteket ebbe a gondolkodásba.
Láthatjátok, hogy a hunbux mindenféléket kitalál, hogy kinek, mikor, mennyit hajlandó kifizetni, pedig nem lehet azt mondani, hogy tegnap kezdték az oldal üzemeltetését, és van elég prémium felhasználójuk ahhoz, hogy üzemeltetni tudják az oldalt.

Szóval, gondok vannak mindenkinél, akár bevallja, akár nem.

Mi – ígéretünkhöz híven – őszinték akarunk lenni veletek a továbbiakban is, ezért a dilemmáinkat megosztjuk veletek, sőt szeretnénk, ha velünk együtt gondolkodnátok a lehető legjobb megoldáson.

Közzé teszünk egy szavazást, és megkérünk mindenkit, hogy vegye komolyan a kérdést, és szavazatával járuljon hozzá ahhoz, hogy a borbolyabux még sokáig fennmaradjon, és a szorgos kattogtatók megelégedésére szolgáljon.
A szavazásban szereplő kérdések közül az első helyen a legvalószínűbb, a legutolsó helyen pedig a legkevésbé valószínű, szóba jöhető megoldás szerepel (ebből láthatjátok, hogy melyik felé hajlunk a leginkább evuskával).

Akinek részletesebb hozzáfűzni való gondolata van, az kifejtheti a véleményét, vagy megoszthatja ötleteit a fórumon, ahol külön topicot nyitunk erre a célra. A topicot itt is elérheted.

2010.08.28-i bejegyzés kezdete

Hozzátennék még egy fontos információt, és ez már eldöndöttnek számít. Mégpedig az, hogy október 1-je után TÖRÖLJÜK azokat a felhasználókat, akik 0 kattintást bírtak produkálni a borbolyabux.info oldalon.

További döntésünk az, hogy - szintén október 1-je után - fizetős hirdetést kizárólag az "Állás, munka, üzlet, pénz" kategóriában teszünk közzé. Ezért amikor hirdetést adtok fel, figyeljetek oda erre az apróságra.

A többi kategóriában - sajnálom, ha ezt esetleg rossz néven veszi valaki - nem fizetős reklámokat láthattok majd. Fenntartjuk magunknak ugyanis azt a jogot, hogy legalább "ingyen" hirdetési lehetőségünk legyen a bux oldalon. Mivel mindenkinek joga van eldönteni, hogy ezeket megnézi, vagy sem, azt gondoljuk, senkinek nem származik ebből hátránya.

köszönjük a figyelmeteket biggrin

2010.09.11-i bejegyzés kezdete

A változások lassan körvonalazódnak. A helyzet mai állásáról ITT tájékozódhatsz.


borbolya

Az üzenetet módosította: borbolya - Szombat, 2010-09-11, 09:28
 
KLuciaDátum: Csütörtök, 2010-08-12, 09:30 | Üzenet # 6
Közlegény
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 7
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Sziasztok!

Én viszonylag új vagyok itt, és a saját szempontomból gondoltam végig a dolgokat (1 centem sincs a PayPal számlámon). Ha a Prémium tagságot le lehetne bontani negyedéves periódusokra éves helyett, és automatikusan lehetne a fizetési módot választani (mondjuk egyszerű banki forint-átutalás), nem külön kérésre, akkor elérhetőbb lenne a prémium tagság. Ez utóbbi a hirdetésfeladásnál is jól jönne.
Amúgy szeretem ezt az oldalt, remélem, még sokáig lesz. smile

 
borbolyaDátum: Csütörtök, 2010-08-12, 10:19 | Üzenet # 7
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Kedves KLucia!

"Ha a Prémium tagságot le lehetne bontani negyedéves periódusokra éves helyett"

Kívánságod parancs. Már régóta havi prémium vásárlására is lehetőség van! Itt megnézheted , vagy itt is körülnézhetsz.

Amúgy köszönöm, hogy felhívtad egy nagyon fontos dologra a figyelmemet. Igazából a fórumon sokat foglalkozunk a mini tagság lehetőségével, de azt hiszem nem elég ennyi. Hamarosan részletesebben és feltűnőbb helyen mutatjuk be a dolgot! biggrin

szép napot biggrin


borbolya
 
borbolyaDátum: Szombat, 2010-08-14, 07:14 | Üzenet # 8
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok!

A jövőben a bux oldalon nem csak link formájában hirdethettek, hanem banneren is. A hirdetés egyelőre ugyanannyiba kerül majd, mint a linkhirdetés, - később meglátjuk, hogy legyen - és ugyanúgy működik: amint kifut a hirdetés szám, a reklámod lekerül az oldalról.
Amikor elküldöd a megrendelést, és kifizeted a hirdetés árát, a Megjegyzés rovatba be kell illesztened a bannered URL-jét. Nagyon fontos, hogy ezt jól add meg, mert ha hibása kódja, nem működik majd a dolog.

URL-hez add meg a honlapod címét
Megjegyzés helyére a link szövege helyett add meg a banner url címét

Erre a linkre kattintva a bux oldal hirdetés feladási oldalára kerülsz.

Ha valamiben nem vagy biztos, kérdezz nyugodtan biggrin

Természetesen a főhelyen - mind a buxon, mind a jobon - továbbra is hirdethetsz meghatározott időszakra vonatkozóan. Ha ilyen típusú banner hirdetést szeretnél megrendelni, akkor azt ezen a linken teheted meg.


borbolya
 
borbolyaDátum: Hétfő, 2010-08-16, 10:29 | Üzenet # 9
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Sziasztok!

Nem tudom elmondani, mennyire csalódott, és elkeseredett vagyok. sad

Nem nagy dicsőség, de ki kell jelentenem, hogy egész egyszerűen tanácstalan vagyok. sweated

A buxon fizetős hirdetésben hívom fel a figyelmét a tagoknak arra, hogy szavazás van a jövőt illető fontos kérdésekben. A fórumon részletesen kifejtem, miről van szó, és naivan azt gondolom, hogy ez korrekt.
Azonban a mai napig összesen 43 szavazat érkezett a felmérés kapcsán, ami számomra azt jelzi, hogy valami nagy baj van velem, ha ennyire nem érdekel senkit, amit mondok.

Ne értsetek félre, nem panaszkodni akarok, de néhány más fórumon volt szerencsém felháborodott véleményeket olvasni, amikor egyszer csak kész tények előtt találták magukat a hőbörgők. Habár lehet, hogy nem is voltak a tények annyira készek, csak addig, míg a tájékoztatás zajlott, senkit sem érdekelt a téma.

Nos, sajnálom, de aki arra sem képes, hogy egy egyszerű kérdésen elgondolkodjon pár másodpercig, és az egérrel egyetlen egy kattintást tegyen, amiért nem kap fizetséget, az vessen magára.

Még egyszer, utoljára írom le, hogy a kérdőiv szeptember 15-ig lesz elérhető, a véleményekre addig vagyok kíváncsi. Utána azonban nem sad

Azok kedvéért, akik most érkeztek vissza szabadságról, ide is felteszem a kérdőív linkjét.

A témáról részletesen itt olvashattok újra.


borbolya
 
borbolyaDátum: Kedd, 2010-08-17, 18:00 | Üzenet # 10
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok!

Rövid szabadságom alatt (2010.08.18-2010.08.22.) kitaláltam nektek valamit!

Lehet, hogy nem fog mindenki örülni, lehet, hogy nemes egyszerűséggel lehülyéznek néhányan, de én már csak ilyen vagyok! smile

Szóval azt vettem a fejembe, hogy az Állás, üzlet, munka, pénz rovatban helyezem el az összes fizetős hirdetést, de a többi kategóriába is beteszek egy-egy bannert (linket), amivel néhány ajánlatot újra megmutatok nektek. heart
Talán lesznek olyan felhasználók, akiket érdekel valami más is a fizetett hirdetéseken kívül. biggrin

Azért ne legyetek rám nagyon dühösek, mert valójában azt szeretném, ha szép, látványos és tartalmas lenne a borbolyabux. biggrin

üdv mindenkinek hello


borbolya
 
gery555Dátum: Kedd, 2010-08-31, 09:11 | Üzenet # 11
Közlegény
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 40
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
kikérem magamnak, hogy rossz néven veszem angry

Elismertem, hogy nem láttam a banneren a felhívást miután felvilágosítottatok, vagy nem?

Kérlek ne állíts be negatív személyiségként és töröld a felhívásból azt a bizonyos, nevemet taratalmazó megjegyzést!


...
 
borbolyaDátum: Kedd, 2010-08-31, 09:15 | Üzenet # 12
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
kedves gery555!

"Kérlek ne állíts be negatív személyiségként és töröld a felhívásból azt a bizonyos, nevemet taratalmazó megjegyzést! "

Kívánságod parancs. Megjegyzésből név törölve biggrin


borbolya
 
borbolyaDátum: Szombat, 2010-09-11, 09:16 | Üzenet # 13
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok!

A hamarosan bekövetkező - egyelőre még csak tervezett - változásokról EZEN a linken tudhattok meg többet. biggrin


borbolya
 
borbolyaDátum: Hétfő, 2010-09-13, 09:25 | Üzenet # 14
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok!

Itt is elmondom, hogy a jobon való rendszeres látogatásoknak döntő jelentősége van a borbolyabuxról való kifizetéseknél.

Kérjük, hogy minden borbolya_job felhasználó ellenőrizze, hogy milyen státuszban van.

Azokat, akik korábban regisztráltak, és klubtagságot kértek, de hónapok óta nem is jelenek meg az oldalon - felhasználói státuszba helyeztük át.
Természetesen ők is ingyenesen kaphatnak klubtagságot, ha ezt kérik.


borbolya
 
borbolyaDátum: Csütörtök, 2010-09-16, 05:58 | Üzenet # 15
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok!

Aki netán még nem járt ma a buxon, vagy nem figyelt oda a hirdetésre (bár ez szinte lehetetlen, nem igaz?), annak jelzem, hogy az október 1-jétől történő változásokat egyelőre ITT olvashatjátok el. Később felkerül a GYIK-re, és az is lehet, hogy ide, a fórumra is felteszem a teljes szöveget.


borbolya
 
Fórum » borbolyabux fórum » Általános kérdések » Lényeges változások a bux-on (Minden, ami mindenkit érint)
  • Oldal 1 / 2
  • 1
  • 2
  • »
Keresés: