Tájékoztató a borbolyabux.info oldalon 2010. október 1-től életbe lépő változásokról


Jó néhány napon át fizetett hirdetésben tájékoztattunk benneteket a tervezett változásokról.
Vártuk a hozzászólásokat, de nem vittétek túlzásba.

Október 1-jétől tehát a következő változások lépnek életbe:
A borbolyabux.info oldalról csak annak teljesítünk kifizetést, aki regisztrálborbolya_job oldalra, klubtagságot kér és heti rendszerességgel látogatja az oldalt. A klubtagság első alkalommal ingyenes, de de aktivitás hiányában visszavonható, és az újra kérés fél évre 2 $-ba kerül. A tagságot automatikusan megvonja a rendszer, és a klubtagot "felhasználó"-i státuszba helyezi vissza. Természetesen megértjük, ha valakinek nyomós oka van arra, hogy nem keresi fel az oldalt, de persze ezt jeleznie kell.

Aki egyenlege lekérésének időpontjában "felhasználó"-i státuszban van, annak elhalasztjuk a kifizetést egészen addig, míg újra lekattintott 4 $-t, (azaz csak 8 $ után kaphatja meg a kattintásaival összegyűjtött összeget) vagy befizeti a fél éves, 2 $-os tagsági díjat. Ez természetesen azokra is vonatkozik, akik október 1-jéig nem  regisztrálnak a jobra, és nem kérik a klubtagságot.
Az október 1-je előtt lekért kifizetéseket mindenféle akadály nélkül teljesítjük.

A borbolyabux.info oldalról töröljük azokat a felhasználókat,  akik egy hónapnál régebben regisztráltak, és az ellenőrzéskor  nincs legalább 30 kattintásuk. Ha valakinek erre valamilyen méltányolható magyarázata van, kérjük időben jelezze!

A változásokat érvénybe lépésük után természetesen a GYIK-ben (FAQ) is megtalálod majd.

Köszönjük a bizalmat azoknak a felhasználóknak, akik eddig is aktívak voltak, vagy mostanában regisztráltak, de máris kérték a klubtagságot.
Hamarosan akcióval jutalmazzuk őket.borbolya és evuska

Copyright MyCorp © 2021 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva