Kedd, 2018-09-25, 00:40
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika

BORBOLYA KLUB

A klubtagságra  bárki ingyenesen  jelentkezhet, aki a borbolya_job regisztrált felhasználója. 

Az oldal rendszeres látogatása (borbolya_job) esetén ez így is marad. Amennyiben egy hónapig - előzetes megbeszélés hiányában - nem keresed fel az oldalt, felhasználói státuszba kerülsz, és klubtagságodat újra kérned kell. Természetesen a klubtagság nem kötelező, és felhasználóként is nagyon sok érdekességet találhatsz a jobon, ezért aztán mindenkit szeretettel várok.

Ha a felhasználóneved mellett ezt a  jelet látod, akkor sínen vagy, azaz máris a klub tagja vagy. Ha nem ezt látod, de szeretnéd látni, kérlek töltsd ki ezt az űrlapot, és küldd el nekem.

Klubtagként különböző kedvezményeket kaphatsz a hirdetések és vásárlások vonatkozásában.

Az alap árakat és a hirdetésekre vonatkozó információkat erre a linkre kattintva olvashatod el. Te mindennek csak a felét fizeted!

A klubtagsággal járó kedvezmények

Ingyen hirdetési lehetőség a Fórumon névre szóló topik megnyitásának és adminisztrálásának segítségével. A topikban bármilyen oldalt hirdethetsz, bármiről tájékoztathatod a látogatókat (kivételt képeznek azok a témák, és oldalak, amelyek a borbolya_jobon már fent vannak - pl. néhány PTC oldal stb.)

Az oldalon található vásárlási lehetőségek igénybe vétele esetén a klubtagok minden árnak csak a felét fizetik.
Tehát féláron készíttethetsz, vagy vásárolhatsz bannert, ha szükséged van rá.

 Ha megszűnik a klubtagságod, a topikod törlésre kerül és megszűnik a kedvezményes vásárlási lehetőséged.


Ha már klubtag vagy, mindent egy helyen megrendelhetsz, ha erre a linkre kattintasz

Ha még nem vagy klubtag, itt kérheted a tagságotÜdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva