Hétfő
2021-04-12
04:25
Üdvözöllek Vendég
 
borbolya_job
Főoldal Regisztráció Belépés
FAQ »
Honlap-menü

Mini-chat

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0Regisztrálj a job-on, és egyszerűen kérd a klubtagságot. Ennek azért van jelentősége, mert a jogosultságokat manuálisan állítom be minden egyes felhasználó - így a klubtagok részére is.

A klubtagság egyelőre ingyenes.
Hozzáadta:: borbolya

Egyelőre egyetlen feltétele van a tagságnak, mégpedig az, hogy regisztrált felhasználó legyél a borbolya_job oldalon.
Hozzáadta:: borbolya (borbolya)

A borbolyaklub tagjai mind a hirdetés árakban, mind a prémium tagság árában jelentős kedvezményeket kapnak. Amikor egy klubtag eléri a kifizetés minimum a borbolyabux oldalon, maximum négy napot kell várnia, hogy az összeg a számlájára kerüljön.
Hozzáadta:: borbolya (borbolya)

A klubtagsággal semmilyen kötelezettség nem jár, de elképzelhető, hogy a jövőben szigorítunk a feltételeken. Például azokat a klubtagokat, akik nem látogatják az oldalt, visszaminősítjük felhasználóvá, megvonva ezzel néhány kedvező lehetőséget. Természetesen, ha aktivitást mutatnak, bármikor újra kérhetik a tagságukat.

2010. október elsejétől várhatóan változások lesznek a klubtagsággal kapcsolatban.  Ezzel kapcsolatban kérlek olvasd el a fórum ide vonatkozó részét, és vegyél részt a kapcsolódó szavazásban.
Hozzáadta:: borbolya (borbolya)

A kedvezményes mini prémium tagság vásárlásának előfeltétele, hogy klubtag legyél a borbolya_job oldalon. A tagság egyelőre ingyenes, mindössze jelezned kell az igényedet ITT.

Amikor eldöntötted, hogy tagságot vásárolsz, egyszerűen rákattintasz az itt található Pay Now gombra.  Egészen addig semmi dolgod nincs, amíg nem kapsz tőlünk egy mailt. Ebben tájékoztatunk arról, hogy mikor indul a tagságod, és mikor ér véget.

Hát ezt:
 •  ez a jel borbolya barátait jelzi, ők azok, akik április 30-ig már regisztráltak az oldalra, de még nem kérték a klubtagságot

 •  ez a jel a borbolya klub tagoké, nekik már különleges jogaik vannak.


támogatóink jele. Szeretjük őket, és ők azok, akik minden feltöltött anyaghoz hozzáférhetnek, sőt le is tölthetik maguknak.

Ha netán támogatni szeretnéd az oldalt, írj egy levelet, jelöld meg benne az összeget, és válaszlevelemre már küldheted is az adományt.
Hozzáadta:: borbolya (borbolya)

Ennek a következő a módja. A borbolyabux oldalon kattints a Hirdetés feladása gombra. Add meg a szükséges adatokat, majd kattints az Elküldés gombra is egyet. Ezután várd meg, amíg megérkezik az email arról, hogy hirdetésed megjelent. Mivel a hirdetés aktiválása is manuálisan történik, megértheted, hogy ehhez egy kis idő szükséges. Biztos lehetsz benne azonban, hogy nem maradsz le semmiről. Hirdetésed egészen addig lesz fönt az oldalon, míg a száz látogató el nem jut a honlapodra.

Egyszerűbben is megadhatod a hirdetés adatait, ha erre a linkre kattintasz, és kitöltöd az adatlapot.

Hozzáadta:: borbolya (borbolya)

Mielőtt lekéred a pénzedet, ne felejts el regisztrálni a borbolya_job oldalra, és kérni a klubtagságot, mert ennek hiányában csak 8 $ után kaphatod meg a pénzedet!

Klubtagként a kifizetésre maximum  négy napot kell várnod. Ha prémium tagságot vásároltál, a kifizetés két napon belül megtörténik.

2010. október 1-jétől a standard tagoknak csak akkor fizetünk 4 $-os minimum összeget,  ha előzőleg klubtagságot kérnek a borbolya_job oldalon. A klubtagság első alkalommal ingyenes.

Azok a felhasználók, akik a pénzük lekérésének időpontjában NEM KLUBTAGOK, csak 8 $ után kaphatják meg a lekért pénzüket.

Részletesen tájékozódhatsz erre a linkre kattintva!
Hozzáadta:: borbolya (borbolya)

 
 • A standard tagok számára 15 referált engedélyezett. Havi prémium tagságod ideje alatt - 3 plusz referáltad lehet. Minden hosszabbítás alkalmával további 3 referált csatlakozhat hozzád. Felhívjuk a figyelmedet, hogy - mivel a rendszer nem teszi lehetővé a havi prémium tagság kezelését, és ez is manuálisan történik - mindenkinek elmentjük a prémium kezdetén meglévő referált állapotát, és ellenőrizzük, hogy betartja-e a szabályokat. Amennyiben túlregisztrálás történt, a referáltakat "lekapcsoljuk" arról a felhasználóról, akinél a túllépés történt.
 • Ez, - ha utánaszámolsz - úgy véljük tolerálható feltétel. Ha körülnézel a hasonló magyar PTC oldalakon, láthatod, hogy sehol sincsenek ilyen kedvező fizetési kondíciók, mint nálunk. Viszont emiatt nem is szeretnénk idő előtt csődbe jutni. Mivel megígértük, hogy kiszámíthatóak leszünk és igyekezni fogunk kiérdemelni a bizalmadat, ezért fontosnak tartjuk, hogy őszintén beszéljünk minden kérdésről.
 • Kérjük, hogy te is jelezd, ha esetleges túllépést, tapasztalsz hiszen éppen a manuális feldolgozás miatt elképzelhető, hogy csak későn vesszük észre a problémát.
 • Rosszhiszeműség esetén még a felhasználói számla törlése is szóba kerülhet, amit mi sem szeretnénk, ezért kérjük, hogy lehetőség szerint működj együtt velünk.
Hozzáadta:: borbolya (borbolya)

Ha bármivel kapcsolatban kérdésed van, természetesen elég, ha küldesz egy üzenetet.
Hozzáadta:: borbolya (borbolya)

Ha bármivel kapcsolatban kérdésed van, természetesen elég, ha küldesz egy üzenetet.
Hozzáadta:: borbolya (borbolya)

Ennek nagyon egyszerű oka van. Ha fizetett hirdetési kérelem érkezik, a kifizetett link szám erejéig van fönt a hirdetés az oldalon. Mivel a link elhelyezése manuálisan történik, - azaz az admin aktiválja a hirdetést, hogy megjelenhessen - ezzel nincs is semmi gond. De ha a linkszámot lekattintottátok, a hirdetés automatikusan kerül le az oldalról. Mivel nem tudunk a nap 24 órájában jelen lenni az oldalon, megtörténhet, hogy a hirdetésszám lecsökken.
Ezért előre is elnézést kérünk. Igyekezni fogunk, hogy ez minél ritkábban történjen meg.

Ezen kívül vannak persze pénzügyi okai is. Ebben is kérjük a megértéseteket.
Hozzáadta:: borbolya (borbolya)

Egész egyszerűen küldd el kívánságodat egy levélben. A részleteket egyeztetjük.

Kérdésetek parancs, a felvetés jogos.

Az alábbiakban közzétesszük a 2010.08.23-tól érvényes hirdetési és prémium tagságra vonatkozó árakat. Felhívjuk a figyelmeteket, hogy akció idején ettől eltérő kondíciókat alkalmazhatunk, és a változtatás jogát fenntartjuk.


Jelmagyarázat:

*     Az érdeklődéstől függően változhatnak az árak
**   Egyelőre nem rendelhető, még egy kis türelmet kérünk
*** Buborékos, képes, vagy árnyékos linkhirdetés. Meg kell jelölnöd, amikor
       megrendeled.


Árak és a hozzájuk tartozó kedvezmények
Típus borbolyabux.info borbolya_job
klubtag felhasználó klubtag felhasználó
Éves prémium* tagság (+5000 db linkhirdetés és össz. 40 referált) 50 USD 50 USD - -
Hat havi mini* prémium (+1500 db linkhirdetés, +18 referált) 28 USD 28 USD - -
Három havi mini* prémium (+500 db linkhirdetés, +9 referált) 15 USD 15 USD - -
Egy havi mini prémium* (+100 db linkhirdetés, +3 referált) 4 USD 5 USD - -
100 db linkhirdetés 1,00 USD 1,50 USD - -
250 db linkhirdetés 2,50 USD - - -
500 db linkhirdetés 5,00 USD 6,50 USD - -
1000 db linkhirdetés 10,00 USD 14,50 USD - -
2500 db linkhirdetés 25,00 USD 35,00 USD - -
5000 db linkhirdetés 40,00 USD 65,00 USD - -
100 db képes linkhirdetés 2,50 USD 2,50 USD - -
500 db képes linkhirdetés 8,00 USD 8,00 USD - -
1000 db képes linkhirdetés 18,00 USD 18,00 USD - -
2500 db képes linkhirdetés 40,00 USD 40,00 USD - -
5000 db képes linkhirdetés 70,00 USD 70,00 USD - -
Bannerhirdetés 1 hétre 2,00 USD 2,00 USD 2,00 USD 2,00 USD
Bannerhirdetés 2 hétre 3,00 USD 3,00 USD 3,00 USD 3,00 USD
Bannerhirdetés 3 hétre 4,00 USD 4,00 USD 4,00 USD 4,00 USD
Bannerhirdetés 4 hétre 5,00 USD 5,00 USD 5,00 USD 5,00 USD
500 db bannermegjelenés** - - 2,00 USD 2,00 USD
1500 db bannermegjelenés** - - 3,00 USD 3,00 USD
5000 db bannermegjelenés** - - 4,00 USD 4,00 USD
10000 db bannermegjelenés** - - 5,00 USD 5,00 USD
Szöveges hirdetés 1 hét - - 2,00 USD 2,00 USD
Szöveges hirdetés 2 hét - - 3,00 USD 3,00 USD
Szöveges hirdetés 3 hét - - 4,00 USD 4,00 USD
Szöveges hirdetés 4 hét - - 5,00 USD 5,00 USD
Linkhirdetés 1 hét*** - - 2,00 USD 2,00 USD
Linkhirdetés *** 2 hét* - - 3,00 USD 3,00 USD
Linkhirdetés*** 3 hét* - - 4,00 USD 4,00 USD
Linkhirdetés*** 4 hét* - - 5,00 USD 5,00 USD

Biztosan mindenki tudja, hogy egy ptc (kattintás után fizető oldal, mint a borbolyabux és társai) oldal alapvetően a hirdetésekből tartja fenn magát. Optimális esetben. Ez azt jelenti, hogy amikor hirdetést adsz fel
 1. saját honlapodat, vagy saját ajánlatodat népszerűsíted, ezzel referáltakat, vagy más üzleti hasznot teremthetsz magadnak
 2. elősegíted, hogy borbolyabuxra  mind több látogató jöjjön, - hiszen minél változatosabb hirdetések jelennek meg az oldalon, annál vonzóbb lehet azoknak, akik saját tevékenységüket szeretnék hirdetni -  akik maguk is potenciális hirdetők, tehát pénzt hozhatnak az oldal számlájára. Ebből következik, hogy biztonságosabbá válik a borbolyabux pénzügyi háttere, így a kifizetések sem kerülnek veszélybe
Mivel a borbolyabuxon - különösen a klubtagok részére - nagyon kedvező áron hirdethetsz, a befektetett néhány forintod hamar megtérül.


A fórumban több helyen is olvashatsz erről a témáról.

Mivel az oldal fenntartása nagyon sok pénzbe kerül, ezért hosszú dilemmázás után úgy döntöttünk, hogy addig, míg a hirdetési kedvetek nem jön meg, kizárólag az Állás, munka, üzlet, pénz rovatban teszünk közzé olyan hirdetéseket, amelyek után fizetünk.
A többi rovatban pedig ingyen hirdetjük saját oldalainkat, vagy különböző ajánlatainkat. Akit ezek nem érdekelnek, legfeljebb nem nézi meg őket. Ilyen egyszerű a magyarázat.

Részleteket, és további információkat olvashatsz, ha erre a linkre kattintasz.


Belépés

Keresés

Barátaink:
 • Ingyenes honlap létrehozása
 • uCoz közösségi fórum
 • Ingyenes online játékok
 • Oktatóvideók
 • A legjobb uCoz-os weboldalak