Szombat, 2018-10-20, 11:23
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika

Főoldal » 2010 » Augusztus » 28 » VÁLTOZÁSOK A BORBOLYABUX.INFO OLDALON
18:40
VÁLTOZÁSOK A BORBOLYABUX.INFO OLDALON
Felhívom a borbolyabux.info oldal felhasználóinak figyelmét, hogy
2010. október 1-jétől az oldalon jelentős változások lesznek,
és ez az utolsó alkalom, hogy ezt fizetett hirdetésben tesszük közzé.

Az első változás lényege, hogy valamilyen módon szigorítsuk a kifizetéshez szükséges feltételeket, mielőtt az oldal fenntartásával kapcsolatban pénzügyi nehézségeink támadnának, és ezzel veszélybe kerülne a kifizetések biztonsága.

A legfontosabb információkat a
fórumon elolvashatjátok.

Ezzel kapcsolatban szavazást kezdeményeztünk, amelyre siralmasan kevés szavazat érkezett. Félek, ezzel azt érik el a közömbös felhasználók, hogy saját belátásunk szerint fogunk dönteni, és kénytelenek leszünk figyelmen kívül hagyni azoknak a szavazatát is, akik vették maguknak a fáradságot, és eggyel több kattintással leadták a szavazatukat.

Szeptember 15-ig szavazhatnak azok, akik eddig még nem tették meg. Kattints ide a kérdőívhez!

A hirdetésekkel kapcsolatban is lesz még egy kis változás, de szerintem ez igazán kibírható, és ha valaki veszi magának a fáradságot, hogy ezt a rövid közleményt elolvassa, akkor majd nem éri váratlanul.

Minden esetre a fórumon is fent van, úgy hogy semmi akadálya annak, hogy tájékozódjon minden érdeklődő.

Szóval a dolog lényege:

Október 1-je után - fizetős hirdetést kizárólag az "Állás, munka, üzlet, pénz" kategóriában teszünk közzé. Ezért amikor hirdetést adtok fel, figyeljetek oda erre az apróságra.

A többi kategóriában - kedves gery555, sajnálom, ha ezt esetleg rossz néven veszed - nem fizetős reklámokat láthattok majd. Fenntartjuk magunknak ugyanis azt a jogot, hogy legalább "ingyen" hirdetési lehetőségünk legyen a bux oldalon. Mivel mindenkinek joga van eldönteni, hogy ezeket megnézi, vagy sem, azt gondoljuk, senkinek nem származik ebből hátránya.

Ezúton is megköszönöm a türelmeteket, és együttműködéseteket. Leginkább azoknak, akik együttműködnek.Kategória: Borbolya közleményei | Megtekintések száma: 735 | Hozzáadta:: borbolya | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva