Hétfő
2024-04-29
12:41
Üdvözöllek Vendég
RSS
 
borbolya_job
Főoldal Regisztráció Belépés
»
Honlap-menü

A fejezet kategóriái
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Mini-chat

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0


18:23
YOU CUBEZ - MAJDNEM PTC, DE ÚJ ŐRÜLET!



YOU CUBEZ

Azoknak ajánlom ezt az oldalt, akik szeretik az érdekes, változatos dolgokat.


Na ez érdekes is, változatos is.

Az alábbiakban megpróbálom a lényegét leírni a működésének, és hozzáteszem, ezek az ismeretek még számomra is csak elméletiek.

Nagyon új vagyok még a Cubezen, de annyit mondhatok, hogy tetszik, ezért ha netán vannak nagyon profik köztetek, szívesen veszem a segítségüket.

Íme a leírás, nyomtassátok ki, - vigyázzatok, csak a kijelölt szöveget, mert különben az összes borbolya virág is rajta lesz a papíron - és olvassátok át figyelmesen.

A You-Cubez kicsit szakított a régi PTC oldalak hagyományaival, valami újat alkotott és működőt! Természetesen megtalálható itt is a hagyományos klikkelős módszer, azonban ebben az esetben a linkeket kis dobozkák (Cube) helyettesítik. A You-Cubez bevétele - akár csak a többi PTC oldal esetén is - a reklámozó cégektől származik, DE itt is eltérést tapasztalhatunk, mivel a kockákkal tulajdonképpen "kereskedhetünk" is (adás-vétel). A reklámcégek befizetik a reklámozásra szánt pénzösszeget és feltöltik kockájukat (linkjüket), melyekre aztán a látogatók klikkelnek. A vásárlást nem teszik kötelezővé egyik PTC oldalon sem, így a You-Cubez oldalon sem. Ha sok cég fizet be reklámpénzt, akkor természetesen mi is többet klikkelhetünk és több pénz is üti majd a markunkat. Bevétele nem csak ebből származik, hanem tagdíjakból is és mi is dönthetünk úgy, hogy reklámozunk a You-Cubez oldalán.

Egy kattintás ennyit ér: 0,005 Font - 0,015 Font pénzes kockánként
Minimum pénzkifizetés: Standard tagknak 6 Font, Premium tagoknak 3 Font
Pénzkifizetés ideje: AlertPay-re azonnal, PayPal-ra max 48 órás utalási idővel
Maximum klikkelés naponta: Prémium tagoknak max 96, Standard tagoknak jóval kevesebb
Pénzkifizetés módja: PayPal, AlertPAY
Egyéb megjegyzés: Csak 1 You-Cubez számlát nyithatunk, a csalásokat ellenőrzik és szükség esetén törölnek!

A You-Cubez alkotói mondhatni zseniális munkát végeztek! Megtartották a PTC oldalak hagyományos formáját és kiegészítették azt további lehetőségekkel. Elsőre kicsit bonyolultnak tűnhet a dolog, de aki kicsit belemerül, az hamar bele fog jönni és garantáltan tetszeni fog neki! A könnyebb megértés és a kezdők érdekében a hagyományos klikkelős résszel kezdünk és javasoljuk, először azt próbálgassák (igaz közben lényegében az új "fejlesztés"-be is belecsöppennek és a klikkelések közepette folyamatosan építenek a háttérben "valamit"). A teljesen kezdőknek javasoljuk először a többi "hagyományos" PTC oldalakon próbálkozzanak, bár a You-Cubez sem bonyolult, ami a sima klikkeléseket illeti. A You-Cubez oldalba való bejelentkezéskor rengeteg kockát fogunk találni, melyek valójában linkek bizonyos weboldalakra. Ezek közül a kockák közül is minket azok fognak érdekelni, melyek jobb alsó sarkában kis "aranytallérok" vannak. Ha ezekre klikkelünk, akkor attól függően, hogy Standard, ill. Premium tagok vagyunk kapunk a You-Cubez egyenlegünkre pénzt (0,005 Font -0,015 Font). Tételezzük fel, hogy Standard tagok vagyunk (mivel regisztráció után ez az alapeset és a Premium tagsághoz fizetni kell rendszeres időközönként). A Standard tagok nem minden pénzes kocka klikkelési díjára jogosultak (ezt jelzik ráklikkelés után) és a tagoknak RENDSZERESEN kell frissíteniük a You-Cubez kockákkal teli kezdőoldalát, mivel 15 percenként felbukkan egy pénzes kocka (így jön ki a napi 4 x 24 óra = 96 db pénzes kocka), amiből ugye nem mindegyik jelent pénzt a Standard tagnak (nekik kb fél óránként átlagban). Említettük, hogy a pénz először a You-Cubez egyenlegén íródik jóvá a sikeres klikkelés után. DE a You-Cubez-nek NEM CSAK 1 egyenlege van! Ami a klikkelésekből származik az az ún. "Earnings Balance" (Kereseti egyenleg)-re kerül! Csakis ez az Earning Balance lesz kikérhető tovább az AlertPay/PayPal internetes számlánkra!

Összegezve tehát a kezdők számára és a hagyományos pénzes klikkelést tekintve: regisztráció után Standard tagok vagyunk, pénzes kockákra akarunk klikkelni (amelyekért nem mindig kapunk pénzt, mivel nem vagyunk Premium-ok) és a klikkelésért kapott pénz az Earnings Balance egyenlegre kerül, melyet a minimum összeg elérése után kérhetünk ki. Nagyon röviden ennyi...

Na de akkor mi van a többi nem pénzes (aranytallér ikont nem tartalmazó) kockákkal, azok mire jók? A kérdés jogos és itt jön be az oldal alkotóinak zsenialitása. Először is egy kis definíciós rész: a pénzes kockák az un. "Cash Cubes"-ok, a simák pedik a "Standard Cubes"-ok. A "Cash Cubes"-okat előzőleg már felületesen átfutottuk, de még mindig nem tudjuk miért jók a "Sandard Cubes"-ok. Ezek a sima normál kockák annyira mégsem közönségesek. Szintén egy valamilyen weboldalra mutatnak, DE korántsem ugyanannyit érnek! Ha végignézzük a kezdőoldal kockáit a bal felső sortól indulva és rájuk vezetjük az egér kurzort, akkor minden kockánál látni fogunk Font (jelet)értékeket és észrevesszük, hogy ezek az értékek (Value) csökkennek, ahogy haladunk a jobb alsó sarok felé. Tehát ilyen szempontból többet ér egy "Standard Cubes", amelyik előrébb van, mint amelyik hátrébb, tehát több az értéke (Value). Annak ellenére, hogy ez az érték (Value) Font (jelet) ban van megadva, igazából mégsem annyit ér...pontosan annyit fog érni majd, amennyit adnak érte és amennyit nekünk ér, ha saját oldalt akarunk reklámozni!

És most jön a képbe a You-Cubez másik egyenlege az un. "Cube Funds" (kocka egyenleg). Teljesen külön kell venni a már említett "Earnings Balance" kereseti egyenleget az "Cube Funds" kockákra vonatkozó egyenlegétől! A klikkelések hatására mindkettőn gyűlni fog a pénz, de ahogy már említettük csak az "Earnings Balance" egyenlegen lévő összeg lehet teljes mértékben a miénk. Felvetődik itt is a kérdés: mire jó nekem akkor ezen a "Cube Funds"-on lévő "pénz"? Ez is jogos! Ez a pénz a kockák értékének növelésére van. Ha nagyobb a kockánk értéke, akkor egyre előrébb jut a többivel szemben és egyre nagyobb lesz az esély, hogy ráklikkeljenek, valamint, hogy aztán el tudjuk adni azt majd jobb pénzért, ha ez a szándékunk vele (tehát reklámozási és kereseti lehetőség). A "Cube funds" növelésének több lehetősége is van a klikkeléseken kívül, erről részletesebben majd később...

Ez mind szép, de hogy lehet SAJÁT kockánk? Először megint definiálnunk kell egy újabb egyenleget, az "A/C Balance"-ot (You-Cubez számla egyenleg, nem keverendő össze a kereseti és kocka egyenleggel!). Az "A/C Balance" számla egyenleg is teljesen független dolog, ez kizárólag vásárlásra van fenntartva! Ezt a számlaegyenleget feltöltve vehetünk tehát kockákat, Premium tagságot, leklikkelhető csomagokat (mint a hagyományos PTC oldalaknál) és minden egyebet, ami a You-Cubez-on van. Saját kocka vásárlását megúszhatjuk még úgy is ha bizonyos ajánlatokat teljesítünk (completing offers).

Nincs már más teendőnk, mint várni a felgyülemlő pénzt az AlertPAY (vagy PayPal) számlánkon és tovább klikkelni a reklámokra, hogy addig is gyarapodjon a pénzünk és újból kikérhessük...
Ha az AlertPAY (vagy PayPal) számlánkra kikértük pénzünk, akkor onnantól már biztonságban tudhatjuk azt. Nem áll fenn az a veszély, mint a PTC oldalak esetén, hogy bármikor megszűnhet az oldal és elveszik az addig "összeklikkelt" pénzünk. Érdemes nagyobb összeg után kikérni a pénzt az AlertPAY-ről (PayPal-ról) a hazai számlánkra, mivel ilyenkor az egyszeri utalási díj (800 HUF) jobban eloszlik. (Gondoljunk csak bele nem mindegy mondjuk 10000 Ft-onként levonva a 800 Ft, mint 3000 Ft-onként: az első esetben 8 % a "veszteségünk", míg a másik esetben 26% !)

Jó tanácsként még végül: tartsuk be a szabályzatot és ne használjunk pl. automata programokat, melyek klikkelnek helyettünk, mert szinte biztos, hogy rájönnek a turpisságra és ilyenkor nem csak az addig összegyűjtött pénzt veszíthetjük el, hanem többet nem is regisztrálhatunk!
Kategória: PTC hírek | Megtekintések száma: 1148 | Hozzáadta:: borbolya | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 2
2 Manner  
0
szerintetek mennyi idő alatt lehetséges referáltak és kezdőtőke nélkül aktív “munkával” 200 fontnyi pénzre szert tenni? (kocka értéknöveléssel majd eladással). 3-4 hónap alatt kivitelezhető?

1 borbolya  
0
feerke nevű felhasználónktól kaptuk az alábbi segítséget:

"Egy kis segitséget szeretnék adni a you-cubezről. Én már 1 éve csinálom és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Na szóval a Premium tagság szerintem megéri mert nagyon sok előnnyel jár (de ez majdnem mindenhol igaz). itt egy táblázat ami leírja h miért : http://you-cubez.com/premium_payment.php
A Cube Funds-okat leginkább azzal tudsz gyorsabban szerezni ha a reflinkedet egy autosurf oldalra kiteszed és megnézik. Erre a legjobb ez az oldal: http://www.Websyndic.com/?ref=826914
15 mp-es időzitő van és csak hagyni kell futni a háttérbe a böngészőt (a legjobb a google chrome mert a firefox lassítja a gépet). De ezen kívül még ez is jó : http://www.easyhits4u.com/?ref=feerke
igaz hogy ez nem autosurf hanem manuális de szerintem ez az egyik legjobb ha hirdetni akarsz (korlátlanul nézhetsz reklámokat és minden 1000 oldal után kapsz 0.3$-t is). A másik amivel még lehet szerezni Cube Funds-t az a játékok. Ezzel óránként, ügyességtől függően, akár 15-20 kockafontot is össze lehet hozni. Egyes játékoknál a játékmenet időre megy, vagy éppen olyan a játék, hogy semmit sem kell vele csinálni, de mégis adja a pontokat.
A tipp lényege, hogy egyszerre több ablakban megnyitjuk ezen játékokat és csak megvárjuk, hogy leteljen az idő vagy veszítsünk rajta.
Ha ez megvan, akkor nagyon fontos, hogy mindig kattintsunk rá a Submit Score-ra, majd ha kéri a nevet, akkor írjuk be és mindig várd meg, hogy betöltse a pontállást, mert csak így írja jóvá a You-Cubez a pontokat.

A játékok, melyekkel ez a trükk megoldható:
Magnet Towers #2
Block Down
Rock, Paper, Scissors
Gather
Cone Crazy 2
GoMad: The escape!
Tower Defence.
A Cube Funds-ról nagyjából ennyi.
Az offereket is ajánlatos megcsinálni mert azért pénzt és Cube Funds-t és saját kockát is lehet kapni!
Remélem tudtam segíteni. Ha bármi kérdésed van nyugodtan kérdezz. :)"

köszönjük szépen, és biztos lehetsz benne, hogy kérdezünk még ezt-azt...
smile


Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Belépés

Keresés

Naptár
«  Április 2010  »
HKSzeCsPSzoV
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Mentett bejegyzések

Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak