Csütörtök, 2018-04-26, 20:20
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika

Főoldal » 2011 » Március » 15 » WadoBarre
19:21
WadoBarre


Őszintén szólva nagy ellenzője voltam a szörfbároknak, és valószínűleg akkor fogadom el őket, amikor majd tényleg tapasztalom a fizetési hajlandóságukat.

Viszont most már piszkosul elegem van a ptc oldalakkal kapcsolatos örökös bizonytalanságból, és úgy döntöttem hallgatok kedves felhasználónk, feerke szavaira. Ő már régóta ajánlgatja ezt a lehetőséget, és most döntöttem. Néhány információ az ő oldaláról származik, köszönet neki ezért.

Alapvetően tehát arról van szó, hogy egy kis programot kell futtatni a gépen, amivel pontokat lehet gyűjteni. Ezen az oldalon 1000Wadop's~0.1€-t ér, amelyet beválthatsz játékkódokra, vagy pénzre. A játékkódokkal a magam részéről egyelőre nem foglalkozom, mert még csak ismerkedem ezzel a lehetőséggel. Akit érdekel, itt nézhet utána, hogy ez mire jó, és hogy működik.

Akik jobban értékelik a pénzt, azoknak elmondom, hogy 5€-tól fizet Paypalra és a pontok nem konvertálódnak át automatikusan pénzre.

Regisztráció után a Gain de Wadop's menüből válaszd ki a Wadobarre linket. Kattints rá, és töltsd le a programot a gépedre. Ha ez megvan, akkor a kis pingvinre kétszer rákattintva nyisd meg a szörfbárt.


Amikor ezt megtörtént, a képernyőn megjelenik egy reklámbanner, ami folytonosan változik, ezzel gyűjtve a pontjaidat.  Ha a banner útban van, az alábbi képnek megfelelő módon odébb tudod tenni.Időnként előfordul, hogy szörfözés közben kódot kér a program. Add meg neki, amit akar, és egy darabig megint "csönd lesz". Írd be a kódot és Valider.

Ha abba akarod hagyni a szörfözést, kattints a banner jobb oldal lévő Qeenty feliratra a jobb egérgombbal, és a Fermer paranccsal állítsd le.

Az alábbi képen nagyjából megnézheted, mit hol találsz az oldalon.Saját fiókodat a Mon Compte menü alatt nézheted meg, ajánlói linkedet, és a bannereket, amivel hirdetheted a surfbart, a Parrainage menüben találod.

(Az érdekesség kedvéért, amint látod, amikor a kép készült 8,5 pontom volt, ami mostanra 271.5 pontra emelkedet. Háromszor kért kódot a durván négy óra alatt. Mivel a gépem többnyire bekapcsolt állapotban van, és általában itt ülök mellette, tényleg dolgozik helyettem a kis aranyos...)


Ha gyorsítani szeretnéd a pontok gyűjtését, lehetőség van arra, hogy a Clics Rémunérés menüben kattintgass az ott található bannerekre. 22 mp-ig kell nézni egy hirdetést, és a banner alatt található pontszámot ekkor írja jóvá.


Ha ilyet látsz, akkor 3 pontot kapsz.Ha ezt látod, akkor peched van, mert már megnézted ezt a hirdetéstAmikor éppen a hirdetést nézed, ilyen visszaszámlálót látsz


Ha kedvet kaptál, kattints a bannerre!

Inscrivez-vous sur WadoBarre
Kategória: Surfbarok | Megtekintések száma: 865 | Hozzáadta:: borbolya | Címkék (kulcsszavak): surfbar, wadobarre | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 1
1  
Homonnai kérdése: Kérdésem, hogyan tudnám a rekl. csíkot eltüntetni?

Részletes választ találsz a fórumon, ha erre a linkre kattintasz.

Tudjátok, bármikor kérdezhettek. Biztos lesz valaki, aki válaszol biggrin


Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva