Péntek
2024-04-26
12:59
Üdvözöllek Vendég
RSS
 
borbolya_job
Főoldal Regisztráció Belépés
»
Honlap-menü

A fejezet kategóriái
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Mini-chat

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0


19:21
WadoBarre










Őszintén szólva nagy ellenzője voltam a szörfbároknak, és valószínűleg akkor fogadom el őket, amikor majd tényleg tapasztalom a fizetési hajlandóságukat.

Viszont most már piszkosul elegem van a ptc oldalakkal kapcsolatos örökös bizonytalanságból, és úgy döntöttem hallgatok kedves felhasználónk, feerke szavaira. Ő már régóta ajánlgatja ezt a lehetőséget, és most döntöttem. Néhány információ az ő oldaláról származik, köszönet neki ezért.

Alapvetően tehát arról van szó, hogy egy kis programot kell futtatni a gépen, amivel pontokat lehet gyűjteni. Ezen az oldalon 1000Wadop's~0.1€-t ér, amelyet beválthatsz játékkódokra, vagy pénzre. A játékkódokkal a magam részéről egyelőre nem foglalkozom, mert még csak ismerkedem ezzel a lehetőséggel. Akit érdekel, itt nézhet utána, hogy ez mire jó, és hogy működik.

Akik jobban értékelik a pénzt, azoknak elmondom, hogy 5€-tól fizet Paypalra és a pontok nem konvertálódnak át automatikusan pénzre.













Regisztráció után a Gain de Wadop's menüből válaszd ki a Wadobarre linket. Kattints rá, és töltsd le a programot a gépedre. Ha ez megvan, akkor a kis pingvinre kétszer rákattintva nyisd meg a szörfbárt.


Amikor ezt megtörtént, a képernyőn megjelenik egy reklámbanner, ami folytonosan változik, ezzel gyűjtve a pontjaidat.  Ha a banner útban van, az alábbi képnek megfelelő módon odébb tudod tenni.







Időnként előfordul, hogy szörfözés közben kódot kér a program. Add meg neki, amit akar, és egy darabig megint "csönd lesz". Írd be a kódot és Valider.





Ha abba akarod hagyni a szörfözést, kattints a banner jobb oldal lévő Qeenty feliratra a jobb egérgombbal, és a Fermer paranccsal állítsd le.









Az alábbi képen nagyjából megnézheted, mit hol találsz az oldalon.































Saját fiókodat a Mon Compte menü alatt nézheted meg, ajánlói linkedet, és a bannereket, amivel hirdetheted a surfbart, a Parrainage menüben találod.

(Az érdekesség kedvéért, amint látod, amikor a kép készült 8,5 pontom volt, ami mostanra 271.5 pontra emelkedet. Háromszor kért kódot a durván négy óra alatt. Mivel a gépem többnyire bekapcsolt állapotban van, és általában itt ülök mellette, tényleg dolgozik helyettem a kis aranyos...)


Ha gyorsítani szeretnéd a pontok gyűjtését, lehetőség van arra, hogy a Clics Rémunérés menüben kattintgass az ott található bannerekre. 22 mp-ig kell nézni egy hirdetést, és a banner alatt található pontszámot ekkor írja jóvá.


Ha ilyet látsz, akkor 3 pontot kapsz.



Ha ezt látod, akkor peched van, mert már megnézted ezt a hirdetést



Amikor éppen a hirdetést nézed, ilyen visszaszámlálót látsz


Ha kedvet kaptál, kattints a bannerre!

Inscrivez-vous sur WadoBarre
Kategória: Surfbarok | Megtekintések száma: 1140 | Hozzáadta:: borbolya | Címkék (kulcsszavak): surfbar, wadobarre | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 1
1 borbolya  
0
Homonnai kérdése: Kérdésem, hogyan tudnám a rekl. csíkot eltüntetni?

Részletes választ találsz a fórumon, ha erre a linkre kattintasz.

Tudjátok, bármikor kérdezhettek. Biztos lesz valaki, aki válaszol biggrin


Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Belépés

Keresés

Naptár
«  Március 2011  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Mentett bejegyzések

Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak