Szombat, 2018-04-21, 00:59
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika

Főoldal » 2010 » Augusztus » 23 » VÁLTOZÁSOK A BORBOLYABUX.INFO OLDALON (ARCHÍVUMBÓL)
06:28
VÁLTOZÁSOK A BORBOLYABUX.INFO OLDALON (ARCHÍVUMBÓL)
Tájékoztatunk benneteket, hogy PTC oldal betöltötte egy hónapos születésnapját, tehát elérkezett az idő arra, hogy számvetést készítsünk, és ezekből levonjunk bizonyos tanulságokat.

A tapasztalatok tükrében
2010. május 22-től bizonyos módosításokat vezetünk be a borbolyabux oldalon a kattintásokért fizetett díjak, és a megjelenő hirdetések számának vonatkozásában. Mondhatnánk úgy is, hogy van egy jó és egy rossz hírünk.

Előbb talán a rossz hírrel kezdjük, mert ezt mi legalább olyan kevéssé szeretjük, mint ti.

Bizonyára minden aktív kattintgató tisztában van azzal, hogy a PTC oldalak a befolyt reklámbevételekbol fizetnek jutalékot tagjaiknak. Így vagyunk ezzel mi is.
A hasonló alapon működő magyar PTC oldalakhoz képest a borbolya messze a legjobban fizeti meg a hirdető oldalak látogatóit. Mivel a hirdetők viszonylag kevesen vannak, nem nehéz kisakkozni, hogy az oldal pillanatnyilag veszteséges.
A félreértések elkerülése végett most és itt leszögezzük, hogy egy pillanatig sem gondoltunk olyan balgaságokat, hogy ebből fogunk meggazdagodni. Szó sincs róla.
A célunk az volt, - és a jövőben is az lesz - hogy egy hosszú távon jól működő hirdetési oldalt csináljunk. Ennek érdekében hoztuk meg a döntésünket, amellyel a megfelelő pályára szeretnénk állítani a borbolyabux-ot.

A rossz hír tehát az, hogy az érvényes jutalékok 2010. 05. 22-től a következők szerint alakulnak:

Standard tagok: 0,006 dollár/link
Standard tagok referáltjai után: 0,002 dollár/link
Prémium tagok: 0,01 dollár/link
Prémium tagok referáltjai után: 0,006 dollár/link

A minimális kifizetés összege: 4 dollár (PayPal)

A módosítás időpontját úgy választottuk ki, hogy annak se okozzunk direkt veszteséget, akinek pillanatnyilag érvényes mini prémium tagsága van a buxon. Magyarul: kivárjuk, amíg a mostanáig prémium tagságot vásárolt felhasználók havi prémium ideje lejár.

Ebből következik, hogy aki a jelzett időpontig prémium tagságot vált, május 21-ig még a régi tarifával kapja a jutalékot, de a 22-től érvényes díjazás már rá is vonatkozik.

Jöjjön akkor a jó hír! Eszerint a napi szokásos hirdetések mellé minden héten kétszer további két linket adunk. Ezek megjelenésének időpontját a megelőző napon a borbolya_job Üzenőfüzetében elolvashatja, akit érdekel. Ha a fórumba belépsz, máris a job-on találod magad, ami nem egy bonyolult művelet.

Bízunk benne, hogy a változások ellenére velünk maradtok, és együttműködésetekkel továbbra is segítitek a munkánkat.

Ezt a felhívást megtaláljátok a Fórumon is azért, hogy a bux oldalról érkezők se maradjanak le az információról.


Köszönjük a megértést és támogatást.

    borbolya és evuska


 
Kategória: Borbolya közleményei | Megtekintések száma: 448 | Hozzáadta:: borbolya | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 1
1  
Ez a cikk a honlap karbantartása után egy másik helyről került áthelyezésre ide. Azért, hogy minden eddig végbement változásnak megmaradjon a nyoma.

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva