Csütörtök, 2018-04-26, 20:21
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika

Főoldal » 2010 » Október » 26 » UNIVERSAL COMMERCIAL GROUP OF COMPANIES
18:25
UNIVERSAL COMMERCIAL GROUP OF COMPANIESFigyelem!
Részleteket olvasd el a fórumban!
Manapság a legnépszerűbb befektetési ajánlat az UCGC programja. Biztos te is kaptál már hetven darab emailt a témában. Nos én kipróbáltam, és most végre lelkifurdalás nélkül ajánlhatom neked is. Ha végig olvasod a mondandómat, biztosan a te is elgondolkodsz rajta. Ezt nyugodtan elhiheted, mert én sem hiszek túlságosan ezekben a dolgokban, de nem bántam meg, hogy belevágtam.

A refmotorral kapcsolatos kellemetlen tapasztalataim miatt nem szívesen foglalkozom befektetést ajánló programokkal. Mivel rengeteg helyről hallottam már a dologról, és úgy gondoltam 10 $ nem olyan nagy kockázat, és ha bejön, kicsit leredukálhatom a kattogások mennyiségét, hiszen ennyi pénzt összekattogni egyenlő az ínhüvelygyulladással.

Először egy kis ismertető a cégről.

Az Universal Commercial Group of Companie – UCGC 1999-ben jött létre. Ez egy pénzügyi szakmai tanácsadók által alakított befektetői szervezet. Részt vesznek valós befektetésekben, melyeket Forex, NASDAQ kereskedelem, áruk, ingatlan kereskedelem - és befektetés valamint különböző eszközalapok és tevékenységek támasztanak alá.

2010. október 5-től befektetéseiket, szolgáltatásaikat az internetre is kiterjesztették. Partnereik igen nagy hozamokra tehetnek szert általuk. A napi profitok önmagukért beszélnek!

A programok között találsz olyat, amelynek lekötési ideje 10 nap! A hozamokat naptári napokra, tehát a hét minden napjára fizetik, méghozzá minden áldott nap, automatikusan és Alertpay számlára. Azaz nem kell lekérni, nem kell kunyerálni, hanem naponta egyszerűen csak ellenőrizni a számládat.

Tehát 5 USD-tól indítható 10 napos futamidővel. Ennek végére 180% hozamot biztosít, és a hozamokat naponta, AUTOMATIKUSAN kifizeti! Ami azt jelenti, hogy 10 USD-ből tehát 18 USD lesz 10 nap elteltével, és ezzel a program megszűnik, ha tetszik, indítható újra!

Ami azonban még ennél is jobb, az a hatnapos futamidő. Erre ugyanis  220 %-os hozam jár, amit a futamidő leteltével, egy összegben ír jóvá a számládon. Hát én ezt próbáltam ki, és - bocs a kifejezésért - basszus kulcs, bejött!

Itt a bizonylat:

Date:10/25/2010 11:49:16 PM
Reference Number:azért ez ne legyen publikus!
Transaction type:Transfer Received From   
Name/Email:Endi Dufrein
ucgc.net@googlemail.com
Current Status:Completed
Amount: $22.00 USD
Purchase type: Service
Shipping Details:Not Provided
Details (optional): Paid 220% after 6 days (UCGC.net);;;

Amint látod, a 10 dolcsimból 22 dollár lett!

Mivel a legfontosabb számomra az őszinteség, most is ehhez tartom magam. Egyáltalán nem hittem abban, hogy ez bejön! De nagyon boldog vagyok, hogy tévedtem!

Ajánlás után is fizetnek. A közvetlenül hozzád regisztrálók befektetései után 10 % jár, melyet automatikusan, 24 órán belül jóváírnak a választott e-számládra (AP, LR, PM)

http://www.ucgc.net/?ref=pgabi02@gmail.com(AP)

Tekintve, hogy az én linkemmel is voltak problémák, azt javaslom, hogy amikor átírod a linket, másold ki egy jegyzetlapra (wordpad), ami teljesen eltávolítja az addig benne lévő hivatkozást, aztán az így előállított szöveget alakítsd vissza linkké. Ez már biztosan a te linked lesz.

(Itt köszönöm meg nojónak, hogy figyelmeztetett, mielőtt feladta volna első befektetését. Hálás vagyok neki!)

Regisztráció nélkül, nagyon egyszerűen működik:

Fellépsz az oldalra a fenti linkkel, rákattintasz az INVEST gombra, legörgeted az oldalt az AlertPayhez és kiválasztod, vagy beírod a befektetni kívánt összeget, megadod az Alertpay azonosítódat (az e-mail címedet), majd elindítod a MAKE DEPOSIT gombbal a befektetésed! Átkerülsz az AlertPay-re, ahol a szokásos módon engedélyezed a tranzakciót, és már kész is vagy!

Továbbajánlás:

Egyszerűen módosítsd a fenti linket (a hiperhivatkozással együtt) úgy, hogy a saját Alertpay számlához tartozó emailcímedet beírod a szponzorod címének helyére!

Tehát az én linkemben a pgabi02@gmail.com helyére a saját Alertpay-es e-mail címedet írd be. Próbáld ki, hogy valóban az is fog megjelenni és kész. a végén hagyd ott a (AP)-t. Fontos!

Amikor lejár a befektetésed, újra elindíthatod, ahogyan ezt most elindítod.

Mert elindítod, ugye?


Kategória: Kitekintés | Megtekintések száma: 1052 | Hozzáadta:: borbolya | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva