Péntek
2024-03-29
11:40
Üdvözöllek Vendég
RSS
 
borbolya_job
Főoldal Regisztráció Belépés
»
Honlap-menü

A fejezet kategóriái
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Mini-chat

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0


18:25
UNIVERSAL COMMERCIAL GROUP OF COMPANIES



Figyelem!
Részleteket olvasd el a fórumban!




Manapság a legnépszerűbb befektetési ajánlat az UCGC programja. Biztos te is kaptál már hetven darab emailt a témában. Nos én kipróbáltam, és most végre lelkifurdalás nélkül ajánlhatom neked is. Ha végig olvasod a mondandómat, biztosan a te is elgondolkodsz rajta. Ezt nyugodtan elhiheted, mert én sem hiszek túlságosan ezekben a dolgokban, de nem bántam meg, hogy belevágtam.

A refmotorral kapcsolatos kellemetlen tapasztalataim miatt nem szívesen foglalkozom befektetést ajánló programokkal. Mivel rengeteg helyről hallottam már a dologról, és úgy gondoltam 10 $ nem olyan nagy kockázat, és ha bejön, kicsit leredukálhatom a kattogások mennyiségét, hiszen ennyi pénzt összekattogni egyenlő az ínhüvelygyulladással.

Először egy kis ismertető a cégről.

Az Universal Commercial Group of Companie – UCGC 1999-ben jött létre. Ez egy pénzügyi szakmai tanácsadók által alakított befektetői szervezet. Részt vesznek valós befektetésekben, melyeket Forex, NASDAQ kereskedelem, áruk, ingatlan kereskedelem - és befektetés valamint különböző eszközalapok és tevékenységek támasztanak alá.

2010. október 5-től befektetéseiket, szolgáltatásaikat az internetre is kiterjesztették. Partnereik igen nagy hozamokra tehetnek szert általuk. A napi profitok önmagukért beszélnek!

A programok között találsz olyat, amelynek lekötési ideje 10 nap! A hozamokat naptári napokra, tehát a hét minden napjára fizetik, méghozzá minden áldott nap, automatikusan és Alertpay számlára. Azaz nem kell lekérni, nem kell kunyerálni, hanem naponta egyszerűen csak ellenőrizni a számládat.

Tehát 5 USD-tól indítható 10 napos futamidővel. Ennek végére 180% hozamot biztosít, és a hozamokat naponta, AUTOMATIKUSAN kifizeti! Ami azt jelenti, hogy 10 USD-ből tehát 18 USD lesz 10 nap elteltével, és ezzel a program megszűnik, ha tetszik, indítható újra!

Ami azonban még ennél is jobb, az a hatnapos futamidő. Erre ugyanis  220 %-os hozam jár, amit a futamidő leteltével, egy összegben ír jóvá a számládon. Hát én ezt próbáltam ki, és - bocs a kifejezésért - basszus kulcs, bejött!

Itt a bizonylat:

Date:10/25/2010 11:49:16 PM
Reference Number:azért ez ne legyen publikus!
Transaction type:Transfer Received From   
Name/Email:Endi Dufrein
ucgc.net@googlemail.com
Current Status:Completed
Amount: $22.00 USD
Purchase type: Service
Shipping Details:Not Provided
Details (optional): Paid 220% after 6 days (UCGC.net);;;

Amint látod, a 10 dolcsimból 22 dollár lett!

Mivel a legfontosabb számomra az őszinteség, most is ehhez tartom magam. Egyáltalán nem hittem abban, hogy ez bejön! De nagyon boldog vagyok, hogy tévedtem!

Ajánlás után is fizetnek. A közvetlenül hozzád regisztrálók befektetései után 10 % jár, melyet automatikusan, 24 órán belül jóváírnak a választott e-számládra (AP, LR, PM)

http://www.ucgc.net/?ref=pgabi02@gmail.com(AP)

Tekintve, hogy az én linkemmel is voltak problémák, azt javaslom, hogy amikor átírod a linket, másold ki egy jegyzetlapra (wordpad), ami teljesen eltávolítja az addig benne lévő hivatkozást, aztán az így előállított szöveget alakítsd vissza linkké. Ez már biztosan a te linked lesz.

(Itt köszönöm meg nojónak, hogy figyelmeztetett, mielőtt feladta volna első befektetését. Hálás vagyok neki!)

Regisztráció nélkül, nagyon egyszerűen működik:

Fellépsz az oldalra a fenti linkkel, rákattintasz az INVEST gombra, legörgeted az oldalt az AlertPayhez és kiválasztod, vagy beírod a befektetni kívánt összeget, megadod az Alertpay azonosítódat (az e-mail címedet), majd elindítod a MAKE DEPOSIT gombbal a befektetésed! Átkerülsz az AlertPay-re, ahol a szokásos módon engedélyezed a tranzakciót, és már kész is vagy!

Továbbajánlás:

Egyszerűen módosítsd a fenti linket (a hiperhivatkozással együtt) úgy, hogy a saját Alertpay számlához tartozó emailcímedet beírod a szponzorod címének helyére!

Tehát az én linkemben a pgabi02@gmail.com helyére a saját Alertpay-es e-mail címedet írd be. Próbáld ki, hogy valóban az is fog megjelenni és kész. a végén hagyd ott a (AP)-t. Fontos!

Amikor lejár a befektetésed, újra elindíthatod, ahogyan ezt most elindítod.

Mert elindítod, ugye?


Kategória: Kitekintés | Megtekintések száma: 1328 | Hozzáadta:: borbolya | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Belépés

Keresés

Naptár
«  Október 2010  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Mentett bejegyzések

Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak