Csütörtök, 2018-04-26, 20:19
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika

Főoldal » 2010 » November » 15 » TRIPLÁZD MEG A PÉNZEDET!
13:31
TRIPLÁZD MEG A PÉNZEDET!


Az oldalra való regisztrációdat követően mindjárt megkapod az ajánlói linkedet.

5, 10, 20, 50$-t fektethetsz be, (elegánsabban úgy is mondhatod, hogy részvényt veszel) és a befizetett összeg háromszorosát fizetik vissza automatikusan AP vagy LR számládra. Nem nehéz kiszámolni! Az előzőekből okulva azt javaslom, hogy kezdd a legkisebb összeggel, és ne forgasd vissza SOHA az elért hozamot! Persze, ha rám hallgatsz...

(Mint a legtöbb bank ügyletnél, természetesen itt is vannak költségek. Pl 5$ befizetésnél 6.64 $ kell fizetni)

Ha nem szeretnél kockázatot vállalni, szívesen veszem, ha PayPal-on lévő 7 $-ért cserébe kölcsönadsz 7 $-t az Alertpay számládról, és kipróbálom én. Ugyanis már megint nincs egy petákom sem az Alertpay számlámon... Várom a kíváncsibbak jelentkezését! Őszintén? Én nagyon kíváncsi vagyok erre!

Referáltak után két mélységig fizet - természetesen abban az esetben, ha az alattad helyet foglaló befektet a csomagok közül valamelyikbe.

PlanCostLevel 1 Level 2 Total Commission
TRIPLEPAID A$5$0.5$0.5$1
TRIPLEPAID B $10$1.0$1.0$2
TRIPLEPAID C $20$2.0$2.0$4
TRIPLEPAID D $50$5.0$5.0$10

A fenti bannerre, vagy erre a linkre kattintva kezdheted a regisztrációt, majd a "JOIN" gombra kattintva tudsz feliratkozni.

Regisztrációdat követően a "Purchase" gombot válaszd, ha részvényt vásárolnál, illetve (ha így jobban tetszik) befektetnél. A szokásos módon bonyolíthatod az  utalást AlertPay számládon keresztül.

Figyelem, az aranyszabály most is érvényes: Csak annyit fektess be, amennyinek az elvesztése nem okoz fennakadást a családi kasszában! Internetes cégről van szó, nem lehet tudni meddig fog működni !!!! Senki sem felel a döntéseidért, kizárólag te.


Kategória: Kitekintés | Megtekintések száma: 535 | Hozzáadta:: borbolya | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva