Csütörtök
2024-03-28
16:34
Üdvözöllek Vendég
RSS
 
borbolya_job
Főoldal Regisztráció Belépés
»
Honlap-menü

A fejezet kategóriái
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Mini-chat

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0


18:13
TiMPH - hasznos segítség
Most egy olyan ajánlat következik, amiből nem lehet közvetlenül pénzt csinálni. Sőt, ami azt illeti, nehezen tudom elképzelni, hogy egyáltalán lehet belőle pénzhez jutni. De most nem is erről van szó.



Mivel a borbolya_jobot leginkább azok látogatják, akik rengeteg oldalon regisztráltak már, - ptc, partnerprogramok, surfbárok, traffic oldalak stb - és nagyon jól ismerik azt az érzést, mikor a gép állapotát formatálással lehet csak helyrehozni, és a könyvjelzőből ismét eltűnt minden használatos oldal. Még a legalaposabb emberrel is előfordulhat, hogy az előbbi sorsra jut.
Azért, hogy az összes látogatott oldalad megmaradjon, ajánlom a timph.com oldalt. Ez gyakorlatilag egy közösségi oldal, - de ne ijedj meg, nem ez a lényege - ahol igény szerint különböző mappákba rendezheted kedvenc oldalaidat, így bármi történjék a gépeddel, ezek a mentések mindíg megmaradnak.

Van még egy óriási előnye a dolognak. Például amikor a PTC oldalaidat kattogod, külön kezelheted azokat fontossági szempont szerint. Amiket minden nap le kell kattognod, mert mondjuk refback oldalon keresztül jutottál oda, amikre csak néha jársz fel, vagy amiről biztosan tudod, hogy fizet.

Tipp: Javaslom, hogy készíts egy excel táblát is, - én épp most csinálom - amelyben az oldalaid linkjét, reflinkjeidet, bannerek URL-jét, jelszavadat és felhasználónevedet jegyzed fel. Ez azért jó, mert ha pl. egy bannert szeretnél valahol elhelyezni, és a sok közül a legmegfelelőbbet szeretnéd kiválasztani, sokkal egyszerűbb megtenni egy táblázat segítségével, mint végignézni az összes oldalt, hogy választhass közülük.


Itt tudsz regisztrálni: http://timph.com/
Kategória: Kitekintés | Megtekintések száma: 1175 | Hozzáadta:: borbolya | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Belépés

Keresés

Naptár
«  Augusztus 2011  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Mentett bejegyzések

Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak