Szombat, 2018-10-20, 12:22
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika

Főoldal » 2011 » Augusztus » 28 » TiMPH - hasznos segítség
18:13
TiMPH - hasznos segítség
Most egy olyan ajánlat következik, amiből nem lehet közvetlenül pénzt csinálni. Sőt, ami azt illeti, nehezen tudom elképzelni, hogy egyáltalán lehet belőle pénzhez jutni. De most nem is erről van szó.Mivel a borbolya_jobot leginkább azok látogatják, akik rengeteg oldalon regisztráltak már, - ptc, partnerprogramok, surfbárok, traffic oldalak stb - és nagyon jól ismerik azt az érzést, mikor a gép állapotát formatálással lehet csak helyrehozni, és a könyvjelzőből ismét eltűnt minden használatos oldal. Még a legalaposabb emberrel is előfordulhat, hogy az előbbi sorsra jut.
Azért, hogy az összes látogatott oldalad megmaradjon, ajánlom a timph.com oldalt. Ez gyakorlatilag egy közösségi oldal, - de ne ijedj meg, nem ez a lényege - ahol igény szerint különböző mappákba rendezheted kedvenc oldalaidat, így bármi történjék a gépeddel, ezek a mentések mindíg megmaradnak.

Van még egy óriási előnye a dolognak. Például amikor a PTC oldalaidat kattogod, külön kezelheted azokat fontossági szempont szerint. Amiket minden nap le kell kattognod, mert mondjuk refback oldalon keresztül jutottál oda, amikre csak néha jársz fel, vagy amiről biztosan tudod, hogy fizet.

Tipp: Javaslom, hogy készíts egy excel táblát is, - én épp most csinálom - amelyben az oldalaid linkjét, reflinkjeidet, bannerek URL-jét, jelszavadat és felhasználónevedet jegyzed fel. Ez azért jó, mert ha pl. egy bannert szeretnél valahol elhelyezni, és a sok közül a legmegfelelőbbet szeretnéd kiválasztani, sokkal egyszerűbb megtenni egy táblázat segítségével, mint végignézni az összes oldalt, hogy választhass közülük.


Itt tudsz regisztrálni: http://timph.com/
Kategória: Kitekintés | Megtekintések száma: 837 | Hozzáadta:: borbolya | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva