Vasárnap, 2018-02-25, 18:03
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika

Főoldal » 2013 » Április » 14 » Paid To Like
12:52
Paid To Like
Találtam nektek - na meg persze magamnak - egy jó kis oldalt. Ha már a ptc-vel kicsit tele a hócipőd, próbálj ki valami mást.
Itt is kattintgatni kell, de másként.

Első lépésként nyiss egy Facebook oldalt. Akkor is tanácsolom, ha van már oldalad. Ennek azért van értelme, mert egyre több olyan oldalt lehet találni, amelyre a Facebook profilodon keresztül is beléphetsz. Ha erre a célra külön oldalt rendszeresítesz, nem keveredik privát oldalad az üzletivel. Ez persze csak egy javaslat.Az oldalról általában annyit kell tudni, hogy a felső menü használatakor nem a megszokott módon küldi az információt, - azaz nem egy másik oldalt nyit meg - hanem felugró ablakokat. Ezért engedélyezned kell ezek használatát.

Mivel egy dolcsi a kifizetési minimum, elég hamar kiderül, hogy fizet-e? Én is csak ma kezdtem, és 0,14 dolcsit kattogtam össze, tehát nem túl nehéz eset.

A regisztráció után elkezdheted a munkát. Az alábbi bemutató segítségével elboldogulsz. A szavak jelentését több helyen is megtalálod, ha körülnézel a job-on, de szerintem ez már nem újdonság azoknak, akik kattogásra adták a fejüket.

Ha a bemutató megnézése után kérdésed van, tedd fel bátran. Ha tudok - szokásomhoz híven - válaszolok.
Légy türelemmel, mert a bemutató elején a slidesnack egy kis reklámmal indít, és csak azután tölti be az én képeimet.Kategória: Kitekintés | Megtekintések száma: 699 | Hozzáadta:: borbolya | Címkék (kulcsszavak): paid to like, keress pénzt like-olással | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva