Szombat, 2018-04-21, 01:10
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika

Főoldal » 2010 » Április » 24 » HUNGARYBUX
07:02
HUNGARYBUX
Mindenki vonja le a tanulságokat az alábbiakból.

A Hungarybuxon a mai napon elértem volna a minimum összeget, azaz öt dollárt.

Lehet, hogy az oldal kezdőlapján - az üzenőfalon - már régebben is ott volt az admin megjegyzése, csak én nem vettem észre.
Lehet, hogy csak azért került oda, mert már másoknak gondjuk volt, amikor a pénzükhöz akartak hozzájutni, ezért csak mostanában került oda az apróbetűs szöveg.

Azt tudjuk, hogy az oldalnak magyar adminja van. Más kérdés, hogy nekem egy kicsit antipatikus volt, mert fizetett politikai hirdetést közölt az idei választások első fordulója előtt, de legyűrtem az ellenszenvemet. Úgy gondoltam, ha fizet, bánom is én, hogy milyen hirdetéseket kell néznem!

Ma reggel a Hunbuxon valaki feladott egy hirdetést, amelynek a címe az volt: A Hungarybux csak befektetésre fizet. Sajnos a hirdetés helyett a 404-es Page not found (nem található meg az oldal) szöveg jelent meg, és egy üres, fehér lap.

Nos, minden esetre én tegnap este feliratkoztam a fórumra, és hagytam egy üzenetet:

Most akkor mi a helyzet?

HozzászólásSzerző: borbolya » 2010.04.23. 16:45

Mintha azt olvastam volna valahol, hogy a közönséges kattintgatásra nem fizet az oldal, csak abban az esetben, ha valami befektetésem van. Remélem ez vicc, a rosszabbik fajtából...
borbolya

 
Erre ma reggelig nem jött válasz, de mivel én óvatos duhaj vagyok, a biztonság kedvéért írtam egy privát üzenetet az adminnak. Erre a következő választ kaptam (alul látod az eredeti levél szövegét):

feladó: hungarybux.com noreply@hungarybux.com Címjegyzékbe vele!
címzett: bjob001@indamail.hu
tárgy:

Re: kérdés az adminhoz

 
hungarybux.com
Click. View. Earn money.

Hello borbolya, (itt javítottam egy kicsit, mert az igazi nevem szerepelt skic: borbolya)

Nem elég világos?

Csak befektetés után fizetünk!

ÜDV


Admin

Support hungarybux.com

In reply to:
------------------------------------
szia!

Lennél szíves az alábbiakat sürgősen elmagyarázni? Meg akarom osztani az információt a saját felhasználóimmal, akiket éppen a regisztrációra próbálok agitálni!

2010/04/21, 15:34
Megírtam sok helyen hogy az oldal csak befektetőknek fizet!
10$ nem olyan sok egy hónapra ami magas hozamú, gyors lejáratú befektetési alapba megy!
Ezek után fizetünk annak aki befizet az oldalon!
De sok ember vadul kattintgat!
Ez már nem a mi problémánk!

Kategória: PTC hírek | Megtekintések száma: 541 | Hozzáadta:: borbolya | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 2
2  
Időnként felnézek az oldalra. Minden nap egy reklám, és minden nap ugyanaz. Na mondd már! Végigfut, és kész. Szóval, még maradok, és várom a fejleményeket. smile

1  
Super lassan kiderül hogy egyre több helyen nézi hülyének a kattingatokat. mit vétettünk ? :) elég nagyok vagyunk márahoz ,,hogy mi döntsük el ne a hungarybux hogy hol kattingatunk én nem akarok az Ö oldalába befektetni szerintem sokan abbahagyják az oldalt,velem együtt.

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva