Szombat, 2018-10-20, 11:15
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika

Főoldal » 2010 » Szeptember » 27 » Hummel-gél
10:31
Hummel-gél


Ezt az ajánlatot azért teszem közzé, mert sajnos tapasztalatból tudom, milyen nagy jelentősége van az egészséges táplálkozásnak a szervezetünkre, és hogy az emésztés csak addig tűnik olyan könnyűnek, mint a lélegzetvétel, amíg nincs vele probléma. Célszerű tehát megelőzni a gondokat, ha teheted minden lehetséges módszert használj ki, vagy javasold másoknak, akiknek problémáik adódtak.

Újdonság... ingyenes és sokat kereshetsz vele.
Keress pénzt a Mikrorostos Hummel gél ajánlásával!

Affiliate marketing (partnerprogram)

Ennek a programnak a keretében, pénzt kereshetsz, egyszerűen, befektetés nélkül.

Nem kell raktárkészletet tartani, rendeléssel, csomagolással, szállítással foglalkozni, ezt mi elvégezzük, úgy, mint eddig. A Te dolgod az, hogy a saját ajánlói linkeden keresztül rendeljenek az ismerőseid, barátaid tőlünk géleket.

Ez ma egyre népszerűbb, valóban hatékony termék, rendszeresen igény
van rá, ami visszatérő vásárlókat fog jelenteni, azaz az újravásárlások után is megkapod a részedet.

Javaslom, hogy nézz utána az interneten, ha nem ismered a terméket, vagy olvasd el azt a néhány sort, amit alább közzéteszek.

Számokban így néz ki:

A Mikrorostos gél az eladási oldalon kedvezményesen jelenleg 3990 Ft-ért vehető meg. Ebből minden általad küldött vásárló után, amennyi db gélt kérnek, annyiszor 500 Ft a te virtuális számládra íródik, akkor, amikor hozzánk beérkezett az ellenérték.

Ráadás: ha a partnerprogramot is tovább ajánlod, a partnereid sikeres eladásai után is kapsz gélenként 100 Forintot.

pl.: ha havonta különböző emberek vásárolnak a te ajánlásodra összesen 25 db Mikrorostos Hummel gélt, az 25x500 Ft, azaz 12500 Ft azonnal elkölthető pénzt jelent Neked. Ha közülük néhányan még tovább is ajánlják, és így rendelnek őáltaluk is 20 gélt, akkor az neked még 2000 Ft pluszt jelent.

Ha rendszeresen kérik, és jönnek újabb érdeklődők is, akkor az egy év alatt már bőven 6 számjegyű összeget tehet ki...

A kapott összegeket saját, lehetőleg paypal számládra bármikor átutaljuk, azonnal, vagy ha vásárolsz tőlünk bármilyen terméket, annak
végösszegéből levonjuk.

Egy komplett belső webirodát is kapsz, amelyen nyomon követheted, hogy hány egyedi látogató érkezett a te oldaladra, mennyi a visszatérő
érdeklődő, és mennyien vettek terméket.

Ezzel a rendszerrel a saját elő-eladási kampányodat könnyű lesz átlátnod, ugyanitt az aktuális jutalékod is pontosa fel van tüntetve.

Kifizetési minimum: 1000 Forint.

Ha tetszik, a regisztrációhoz kattints az alábbi linken a regisztrációhoz:

Partnerprogram regisztráció itt!

Termék vásárlás itt!


Néhány információ a termékről  és a kutatóról, aki felfedezte élettani hatását:

Nobel-díjat kaphat a magyar találmány!

Testünk 70 százaléka víz, ennek kisebb része a plazmában és a sejtközötti állományban található, nagyobb része pedig hidratációs állapotban, a sejtekben fehérjerostokhoz kötötten van jelen. A béltartalomban is ilyen kötött víz van, mennyisége pedig függ az elfogyasztott táplálék rosttartalmától és a bevitt folyadék mennyiségétől.
Ha nem eszünk rostdús táplálékot, akkor a bevitt folyadék hamar felszívódik a véráramba, onnan pedig a vesébe, ahol kiválasztódik. Tehát számunkra a kötött víz sokkal jobban felhasználható, mert tovább hozzáférhető, mint az ivóvizekben és ivólevekben lévő folyékony víz. Fontos tudni azt is, hogy a béltartalom állagát és tovahaladó képességét a benne lévő kötött víz határozza meg.

– Laboratóriumi kutatásaim során, amikor megismerkedtem a mikrobiális cellulózzal – amit később primbiotikumnak neveztem el –, csak arról volt tudomásom, hogy a belőle készült gél ehető, és egyedülállóan magas kötött víztartalma van. Azért figyeltem fel erre a tényre, mert kutatói pályafutásom folyamán az élő sejtek által kötött vízzel foglalkoztam. Ha megiszunk egy pohár vizet, akkor annak a nagyobb része felszívódik, csak a kisebb része marad a béltartalomban.

Ha viszont bekapunk egy kanál mikrobiális cellulózt tartalmazó gélt – melyben csak néhány tizedgramm cellulózmikrorost van, ami kocsonyássá teszi a vizet –, akkor a gélben lévő víznek csak a kisebb része szívódik fel, a nagyobb része bennmarad a béltartalomban. Ez tisztító hatást biztosít a bélrendszernek, megteremtve a bélflóra kialakulásához és fennmaradásához szükséges vízmennyiséget – magyarázza dr. Hummel Zoltán, majd hozzáteszi:

– Minden vitamin felfedezéséért Nobel-díjat adnak. A vitamin a szervezetünk számára létszükséglet, nem élhetünk nélküle. Az egészséges bélflóra nélkül sem élhetünk, mert rengeteg vitamin, ásványi anyag és nyomelem felszívódásában segít.

A primbiotikum felfedezése feltárta, hogy miért szükségesek az étkezési rostok az egészséges bélflóra kialakításához. A professzor felfedezte azt is, hogy minél hidratáltabbak az étkezési rostok, annál hatékonyabbak a bélflóra vízellátásában és erősödésében. A hidratált rost a bélflóra létszükséglete, így mindannyiunké is. (Forrás: blikk.hu)

Termékismertető


A mikrobiológiai eredetű rost nem hemicellulózból áll, mint a növényi eredetű rost. A mikrobiológiai rostok vékonyabbak, mint a növényi eredetűek, ezért nagyobb a felületük és az adszorpciós (megkötő) képességük, több vizet és salakanyagot képesek megkötni.

Javasolt fogyasztás: napi 3 evőkanál, akár étkezés közben is.

Tárolás: száraz, hűvös helyen, 0-15°C között.  Élőflórát tartalmaz. Biológiailag aktív, gázosodás lehetséges, a túlnyomás nem a romlás jele!
Kategória: Partnerprogramok | Megtekintések száma: 1613 | Hozzáadta:: borbolya | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva