Szerda, 2018-03-21, 11:39
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika

Főoldal » 2011 » Július » 24 » Forgalomcseréről általában
19:37
Forgalomcseréről általában
Az alábbiakban összegyűjtök egy csokorra valót azokból az oldalakból, amelyeken én napi rendszerességgel kattintgatok cserébe azért, hogy a honlapjaimra látogatók jöjjenek, és minél többen láthassák az oldalaimat.

Van köztük néhány, amelyeket már megismerhettetek itt, a borbolya_job oldalon is, de vannak közöttük olyanok is, amiket csak nemrég fedeztem fel, és mivel nagyon is beváltak, úgy gondoltam, megosztom veletek.

Először is jöjjön egy kis általánosítás, majd következzenek a bannerek, amelyek segítségével akár regisztrálhat is, akinek kedve támad. A bannerek közé fűzöm a megjegyzéseimet, és hogy hol találhattok részleteket a korábban már bemutatott oldalakról.

Általános ismertetés egy kép segítségével:
Bannerek, és konkrét tippek:A Click Voyager vadonatúj szerzemény. Vicces kis feladatokat kell megoldani menet közben, nem árt, ha a fordító program nyitva van egy másik ablakban, mert ha nem tudsz angolul, segítségedre lehet.

Pl. ilyen feladat az "akasztófa". Ne variálj túl sokat, mert 7 rossz próbálkozás után levon 10 credit pontot.

Aztán van, hogy kártyalapot lapot kell kérned egy meglévőhöz, vagy ki kell választanod egy kártyát a megadott feltétel szerint. A helyes válaszért creditet kaphatsz.

Bár az Easy Hits 4 you oldalnak nincs részletes leírása, azt hiszem már sokan ismeritek. A magam részéről a magyar nyelvű honlapok reklámozásához ezt tartom a legmegfelelőbbnek. 1000 lekattintott oldal után 0,3 $-t ír jóvá a számládon. Lassan gyűlik ugyan, de azért összejön, és közben ingyen hirdetési lehetőséged is adódik. Szuper!

Aki nem ismeri, annak kedvéért jöjjön itt egy kép, ami azt szemlélteti, hogyan kell "elfogadnod" a díjat, amit 25-50-75-100-150-200 stb. oldal lekattintása után rendszeresen kapsz. Ez lehet credit, banner - vagy szöveges hirdetési lehetőség, vagy későbbi "nyeremény-jegy". Utóbbi, ahogy a neve is mutatja, nyerhető, de nem tuti.


A Cool Traffic is klassz. Rövid hirdetéseket kell megnézni, és gyorsan gyűlik a credit.
A magam részéről a leghatékonyabbnak a TrafficG oldalt találom. Nagyon gyorsan, nagyon sok creditet, és főleg látogatót lehet szerezni.

Időnként ellenőrző oldalt találsz a szörfözés közben. Előbb az ellenőrzést kell elvégezni. Vigyázz, mert 10 rossz válasz, vagy az ellenőrzés elmulasztása büntetést von maga után. Hogy mit? Őszintén szólva nem tudom, mert nem igen szoktam elfelejteni.
Kellemes szörfölgetést, és sok-sok látogatót a honlapodra!

Kategória: Forgalom cserélő oldalak | Megtekintések száma: 912 | Hozzáadta:: borbolya | Címkék (kulcsszavak): forgalom cserélő oldalak, traffic exchange | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 1
1  
Nothing biggrin

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva