Csütörtök
2024-04-18
05:18
Üdvözöllek Vendég
RSS
 
borbolya_job
Főoldal Regisztráció Belépés
»
Honlap-menü

A fejezet kategóriái
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Mini-chat

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0


17:16
ETARGET reklámfelület létrehozása





Sokat tűnődtem, hogy tegyem közzé ezt a javaslatot, mivel nem partnerprogram, nem is PTC ajánlat, sőt még csak azt sem tudom, hoz-e nekem pénzt a regisztrációtok. Ezért úgy döntöttem, a Kitekintés menü épp megfelelő hely a lehetőség megosztására.

Minden esetre, ha a regisztráció során valahol kérik, add meg a  ID 11601 számomat.

Az Etarget hirdetések hasonlóan működnek, mint a Google Adsense hirdetések, azzal a különbséggel, hogy magyar nyelvű felületen dolgozhatsz.

Nem partnerprogram, és ezzel nem kapok a regisztrációd után egy fillért sem. Csupán azért teszem közzé ezt a lehetőséget, mert színesítheted vele honlapodat, és még kereshetsz is vele anélkül, hogy naponta kattintgatnod kellene.

 

A képre, vagy erre a linkre kattintva regisztrálhatsz az Etarget oldalára. A regisztráció nagyon egyszerű: a jobb oldali menüsávból válaszd a Partnereink blokkban található Honlaptulajdonosok menüt, és töltsd ki a szükséges adatokat.

 

Tehát tegyük fel, hogy regisztráltál, és szeretnéd elkezdeni a pénzkeresést.

 

Lépj be az felhasználói felületre a regisztrációkor választott felhasználónévvel és jelszóval.

 

Válaszd ki a Reklámfelület fület, és kattints az Új felület létrehozása fülre.

Válaszd ki a megjelenítendő felület kívánt formáját, és jelöld be

Ezután add meg a honlapod url címét, amelyen el akarod helyezni a hirdetéseket. A hirdetés jellemző színeit, és betűméretét is itt tudod beállítani. A változtatásokat azonnal látod is szerkesztés közben. Egyetlen szépséghibája van a dolognak. Mégpedig az, hogy ha a szexuális tartalmat blokkolni akarod, nem fogja kiadni a kódot. Tehát, bátraké a szerencse.

Ha elérted a kívánt eredményt a külső megjelenítésben, állítsd be még azt is, hogy milyen témában szeretnél hirdetést megjeleníteni a honlapodon.

Kattints a kód generálása gombra, és várd meg, míg megjelenik a script kódja. Ezt másold ki, és illeszd be a honlapod megfelelő helyére. Legvégül katt a "befejezés" gombra.

 

Ezzel kész is vagy.

 

A kattintások után jóváírt összegeket is a Reklámfelület fül alatt tudod megnézni. 

 

Sok sikert kívánok, mint ahogy magamnak is sok-sok érdeklődőt kívánok a megjelenő reklámok iránt, hiszen ebből gyűlnek a számlámra a fillérek és a forintok. Ráérünk, nem?


Azért arra vigyázz, hogy két blokknál több ne legyen az oldaladon, illetve könnyen kihajítanak a programból, ha úgy ítélik meg, hogy az oldalad leginkább hirdetéseket tartalmaz. A borbolya_job erre a sorsra jutott.

Talán nem tudnak olvasni?

Kategória: Kitekintés | Megtekintések száma: 1291 | Hozzáadta:: borbolya | Címkék (kulcsszavak): hirdetés a honlapodra, ppc alapú hirdetés, etarget | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Belépés

Keresés

Naptár
«  Július 2010  »
HKSzeCsPSzoV
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Mentett bejegyzések

Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak