Szerda, 2018-04-25, 03:47
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika

Főoldal » 2010 » Május » 6 » CSALÓ OLDALAK - KOCKÁZAT
17:35
CSALÓ OLDALAK - KOCKÁZAT

Figyelem!

Sokan kerestek meg olyan kérdéssel, hogy X vagy Y oldal fizet-e, és érdemes kattogni, vagy sem.

Már több fórumon elmondtam, de úgy gondolom nem árt elégszer hangsúlyozni, hogy az elérhető távmunkák és partnerprogramok között természetesen vannak olyanok, amelyek nem fognak fizetni.

A magam részéről mindíg meghallgatom azokat, akik bújják a netet, és a scam listákat tanulmányozzák, mégis úgy gondolom, mindenkinek saját döntése, hogy regisztrál-e valahová, vagy nem? Kattog-e, vagy nem?

Én általában végigcsinálom, amit elkezdtem, bár bevallom, nem véletlenül ajánlgatom nektek azokat az oldalakat, ahol mindössze néhány klikkeléssel le is tudhatod a napi kattintgatást.

Ha majd a végén kiderül, hogy mégis bebuktad, legalább nem töltöttél hosszú órákat egy-egy oldalon. Vannak az olyan típusú oldalak, ahol naponta 60-80 linket kell kisasolnod, ráadásul időről időre vesződni kell a csalás ellenőrzővel is. És bizony-bizony, ezek sem adtak közjegyző előtt hitelesített garancialevelet arról, hogy fizetni is fognak!

Még egyszer hangsúlyozom: a regisztráció mindenkinek szuverén döntése. Ha valaki regisztrál, de nem kattog, az gátolja az ajánlóját is abban, hogy hamarabb kiderüljön az oldalról, hogy a csalók közé tartozik, vagy nem.
Kategória: PTC hírek | Megtekintések száma: 1179 | Hozzáadta:: borbolya | Címkék (kulcsszavak): csaló ptc oldal, scam, kattintások | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva