Csütörtök, 2018-04-26, 20:19
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika

Főoldal » 2010 » Szeptember » 27 » Adf.ly
08:56
Adf.ly
l
adf.ly - shorten links and earn money!

Az adf.ly egy ingyenes linkcsere program, amellyes mellesleg pénzt is kereshettek.

Regisztráljatok egy számlát az oldalon, és adjátok hozzá tetszés szerint azoknak az oldalaknak a linkjét, amelyeken el akarjátok helyezni az adf.ly hirdetését (banner, link, stb.)

Minden egyes látogató után 0,0004 $-t írnak jóvá a számlátokon, és a referáltak után is jutalékot adnak.

Helyezétek el  ajánlói linketeket a Facebook-on, Twitter-en, más közösségi oldalakon, fórumokon, vagy akár saját személyes weboldalatokon, mint ahogy én teszem.

A Referrals menüben találjátok meg valós idejű statisztikátokat, és a bannereket a sikeres ajánláshoz.

Minimum kifizetési összeg - tegyük hozzá, hogy az ígéret szerint - 5 $, amit PayPal és Alertpay számlára lehet lekérni, amint összegyűlik.

Persze nem minden hátsó szándék nélkül adom közre ezt a lehetőséget. Ez is egy módja annak, hogy támogassátok az oldalt, hiszen csak napi egy kattintásotokba kerül. Arról már nem is beszélve, hogy legalább kipróbáljuk, működik-e a dolog.

A fenti bannerre, vagy erre a linkre kattintva regisztrálhattok, illetve támogathattok bennünket, ha van hozzá kedvetek.

Mivel minden alkalommal, amikor megfogalmazom a kérésemet, növekszik a hajlandóságotok arra, hogy támogassatok bennünket (oldalainkat), ezért itt újra kérlek benneteket, hogy a borbolya apróságok oldalon a szokásos módon is segítsetek nekünk az honlapjaink - főként a bux - fenntartásában.

Elnézést, ha már időnként sokalljátok a kérést, de valóban úgy van, ahogy mondom. Azon a napon, amikor megkérlek benneteket, aranyosak vagytok, és megteszitek, amit kell. Másnapra azonban mintha elfelejtenétek az egészet.

Szóval, ismétlés a tudás anyja, de esetleg az oldalak könyvjelzőben való elhelyezése, és naponta egyszerim megnyitása is segíthet :))))
Kategória: Kitekintés | Megtekintések száma: 799 | Hozzáadta:: borbolya | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva