Péntek
2024-03-29
13:12
Üdvözöllek Vendég
RSS
 
borbolya_job
Főoldal Regisztráció Belépés
»
Honlap-menü

A fejezet kategóriái
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Mini-chat

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0


13:42
A.W. SURWEYS


Az AWSurveys tulajdonképpen hasonlít a Marketagent programjához, vagy a Website Tester-hez (ahogy utóbbit pillanatnyilag elképzelem, hiszen csak holnap indul)

Cégek dollármilliárdokat költenek évente arra, hogy megpróbálják meggyőzni a fogyasztókat, hogy az ő termékeik és szolgáltatásaik a legjobbak, és a lehető legtöbben vásárolják ezeket.
Ha megismerik a fogyasztók igényeit, és elérik, hogy az emberek elgondolkodjanak a vásárláson, máris félig nyert ügyük van. Ennek tudatában a cégek hajlandók fizetni a te véleményedért is. 

Ha van naponta 30 perced, akkor kényelmesen megcsinálhatod a felméréseket, és ezért különböző összegben lesz jóváírásod a számládon. Saját tempódban végezheted a munkát, akár reggel, munkába indulás előtt. Mivel nem vagy időhöz kötve, ez kényelmes lehetőség egy kis extra pénz megkeresésére.

A minimális kifizetési összeg 75 $, amit PayPal vagy Alertpay számlára is kikérhetsz. Igaz, akár több napot is igénybe vehet a kifizetés, de aki internetes pénzkeresésre adja a fejét, ehhez már igazán hozzászokhatott.

Általában emailben értesítenek, ha a profilodnak megfelelő új felmérés érhető el, de érdemes naponta felkeresni az oldalt, hogy utánanézz, van-e valami újság.

Referáltak után 1,25 $-t írnak jóvá a számládon. Az ajánláshoz bannerek, és ajánlói link áll rendelkezésedre.

Én eddig a honlapon csináltam meg néhány felmérést, és remélem, minden rendben volt körülöttük.
Találsz néhány linket a "The Following Surveys are Available" (Elérhető felmérések) felirat alatt. Egy-egy link alatt két weboldalra való hivatkozás található. Ezekre a linkekre kell rákattintani, mire bejelentkezik egy-egy weboldal, amelyekről két-három mondatban ki kell fejtened a benyomásodat.

Minden esetre legyen nyitva a Google fordítója egy másik ablakban, hogy azonnal tudj egyik nyelvről a másikra fordítani.

Remélem mindent jól csináltam, mert a "My A.W.Survey Stats" (Statisztikám) ablakban már 19 $-t látok a mai munkám alapján.

Hogy csaló, vagy nem? Hallottam már ilyen véleményt is, de mint tudjátok, én csak a saját szememnek hiszek. Majd kiderül. Veszett már több is Mohácsnál...

Szóval kattints IDE, vagy a képre, ha regisztrálni akarsz!
 




 



 



 



 


Kategória: Kitekintés | Megtekintések száma: 1320 | Hozzáadta:: borbolya | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Belépés

Keresés

Naptár
«  Augusztus 2010  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Mentett bejegyzések

Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak