Szombat, 2018-10-20, 12:25
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika

Főoldal » 2010 » Augusztus » 31 » A.W. SURWEYS
13:42
A.W. SURWEYS


Az AWSurveys tulajdonképpen hasonlít a Marketagent programjához, vagy a Website Tester-hez (ahogy utóbbit pillanatnyilag elképzelem, hiszen csak holnap indul)

Cégek dollármilliárdokat költenek évente arra, hogy megpróbálják meggyőzni a fogyasztókat, hogy az ő termékeik és szolgáltatásaik a legjobbak, és a lehető legtöbben vásárolják ezeket.
Ha megismerik a fogyasztók igényeit, és elérik, hogy az emberek elgondolkodjanak a vásárláson, máris félig nyert ügyük van. Ennek tudatában a cégek hajlandók fizetni a te véleményedért is. 

Ha van naponta 30 perced, akkor kényelmesen megcsinálhatod a felméréseket, és ezért különböző összegben lesz jóváírásod a számládon. Saját tempódban végezheted a munkát, akár reggel, munkába indulás előtt. Mivel nem vagy időhöz kötve, ez kényelmes lehetőség egy kis extra pénz megkeresésére.

A minimális kifizetési összeg 75 $, amit PayPal vagy Alertpay számlára is kikérhetsz. Igaz, akár több napot is igénybe vehet a kifizetés, de aki internetes pénzkeresésre adja a fejét, ehhez már igazán hozzászokhatott.

Általában emailben értesítenek, ha a profilodnak megfelelő új felmérés érhető el, de érdemes naponta felkeresni az oldalt, hogy utánanézz, van-e valami újság.

Referáltak után 1,25 $-t írnak jóvá a számládon. Az ajánláshoz bannerek, és ajánlói link áll rendelkezésedre.

Én eddig a honlapon csináltam meg néhány felmérést, és remélem, minden rendben volt körülöttük.
Találsz néhány linket a "The Following Surveys are Available" (Elérhető felmérések) felirat alatt. Egy-egy link alatt két weboldalra való hivatkozás található. Ezekre a linkekre kell rákattintani, mire bejelentkezik egy-egy weboldal, amelyekről két-három mondatban ki kell fejtened a benyomásodat.

Minden esetre legyen nyitva a Google fordítója egy másik ablakban, hogy azonnal tudj egyik nyelvről a másikra fordítani.

Remélem mindent jól csináltam, mert a "My A.W.Survey Stats" (Statisztikám) ablakban már 19 $-t látok a mai munkám alapján.

Hogy csaló, vagy nem? Hallottam már ilyen véleményt is, de mint tudjátok, én csak a saját szememnek hiszek. Majd kiderül. Veszett már több is Mohácsnál...

Szóval kattints IDE, vagy a képre, ha regisztrálni akarsz!
 
    


Kategória: Kitekintés | Megtekintések száma: 1116 | Hozzáadta:: borbolya | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva