Szerda, 2018-04-25, 04:01
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika

Főoldal » 2010 » Május » 25 » A PTC OLDAKRÓL ÁLTALÁBAN
15:24
A PTC OLDAKRÓL ÁLTALÁBAN
Higgyétek el, nem akarom magamat ismételni, de úgy veszem észre, hogy sok PTC oldalon kattogó társam halálosan komolyan veszi ezt a munkát.

A magam részéről ezen már rég túl vagyok. Mindenkinek azt ajánlom, hogy egyszer és mindenkorra tudatosítsa magában, hogy ezek az oldalak a hirdetők által befizetett összegből tartják fenn magukat, és ebből fizetik azokat, akik felhasználóként kattintgatnak a pénzszerzés reményében.

Mivel hű akarok maradni ahhoz az ígéretemhez, hogy mindíg őszinte leszek azokkal, akik megtisztelnek a bizalmukkal, úgy gondolom nem árt, ha most rátok zúdítom néhány gondolatomat.

Itt van mindjárt példának egy magyar PTC oldal, amelyik arra adta a "fejét", hogy kötelező tagsági díjat szed azoktól, akik látni szeretnének valamicskét a munkájuk fizetségéből. Lehet ezt inkorrektnek nevezni, - talán amikor még nem volt saját PTC oldalam én is annak tartottam volna - de minden esetre ésszerű gondolat. Bár a nevezett oldalnak elég sok hirdetője volt eddig is, és ez egy kissé megmagyarázhatatlanná teszi a döntésüket.
Aztán itt van mindjárt egy másik magyar oldal. Néhány napja iszonytató mennyiségű kattintani-valóval halmoz el bennünket. Aktív 9 referáltammal együtt szorgalmasan kattogunk, de amikor a számlaegyenlegemet nézem, nem is hiszek a szememnek. Szinte nem keresek semmit.
Aztán itt van még egy. Szintén magyar oldal, ahol hetek - vagy hónapok óta - nincs egy darab hirdetés sem, és mindjárt egy másik, ahol egy-kettő akad, de mindig ugyanaz.

Aggódva figyeltük a borbolyabux rövid fennállása óta egyre szaporodó direkt veszteségünket - ami nem azt jelenti, hogy elfogyott a pénzünk, csupán azt, hogy a bevételeink messze elmaradnak a kiadásainktól. Mi következik ebből? Változtatnunk kellett a kifizetési összegeken.

Van olyan tagunk, aki a szemünkre vetette, hogy kevés a hirdetés. Arról az apróságról feledkezett csak el, hogy amíg nálunk egy perc alatt letudja a kattintgatást, addig más oldalakon ez 20 percet is igénybe vesz. Ja, és talán még annyit sem keres, mint a borbolyán. Ha valaki valahol azt olvasta volna, hogy nálunk milliomos lehet, akkor legyen olyan kedves, szóljon! Én ilyenre nem emlékszem. Arra kérek mindenkit, - és ezt sem először kérem - hogy olvassa a fórumot, az üzenőfüzetet. Ezek azért vannak, hogy minél több helyen tudjatok tájékozódni. Minden esetre megígérem, hogy igyekezni fogunk beállni valamilyen olyan rendszer szerint, ami mindenkinek megfelel. Jó esetben nekünk is!

Visszatérve általában a PTC oldalakhoz. Ha észrevettétek a PTC kínálatomból kimaradtak azok az oldalak, ahol örökösen kérdésekre kell válaszolni, vagy állatkákra és ásványokra kell kattintani, mindezt hatvan-hetven link végignézése közepette. Plussz, alig fizetnek valamit. Na ebből nem kérek!

Köszönöm a figyelmeteket. Hozzászólásaitokat a szokásos helyeken várom, de írhattok mailt is.
Kategória: PTC hírek | Megtekintések száma: 467 | Hozzáadta:: borbolya | Címkék (kulcsszavak): magyar ptc oldalak, ptc oldalakról általában | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva