Péntek
2024-04-26
05:32
Üdvözöllek Vendég
RSS
 
borbolya_job
Főoldal Regisztráció Belépés
»
Honlap-menü

A fejezet kategóriái
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Mini-chat

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0


15:24
A PTC OLDAKRÓL ÁLTALÁBAN
Higgyétek el, nem akarom magamat ismételni, de úgy veszem észre, hogy sok PTC oldalon kattogó társam halálosan komolyan veszi ezt a munkát.

A magam részéről ezen már rég túl vagyok. Mindenkinek azt ajánlom, hogy egyszer és mindenkorra tudatosítsa magában, hogy ezek az oldalak a hirdetők által befizetett összegből tartják fenn magukat, és ebből fizetik azokat, akik felhasználóként kattintgatnak a pénzszerzés reményében.

Mivel hű akarok maradni ahhoz az ígéretemhez, hogy mindíg őszinte leszek azokkal, akik megtisztelnek a bizalmukkal, úgy gondolom nem árt, ha most rátok zúdítom néhány gondolatomat.

Itt van mindjárt példának egy magyar PTC oldal, amelyik arra adta a "fejét", hogy kötelező tagsági díjat szed azoktól, akik látni szeretnének valamicskét a munkájuk fizetségéből. Lehet ezt inkorrektnek nevezni, - talán amikor még nem volt saját PTC oldalam én is annak tartottam volna - de minden esetre ésszerű gondolat. Bár a nevezett oldalnak elég sok hirdetője volt eddig is, és ez egy kissé megmagyarázhatatlanná teszi a döntésüket.
Aztán itt van mindjárt egy másik magyar oldal. Néhány napja iszonytató mennyiségű kattintani-valóval halmoz el bennünket. Aktív 9 referáltammal együtt szorgalmasan kattogunk, de amikor a számlaegyenlegemet nézem, nem is hiszek a szememnek. Szinte nem keresek semmit.
Aztán itt van még egy. Szintén magyar oldal, ahol hetek - vagy hónapok óta - nincs egy darab hirdetés sem, és mindjárt egy másik, ahol egy-kettő akad, de mindig ugyanaz.

Aggódva figyeltük a borbolyabux rövid fennállása óta egyre szaporodó direkt veszteségünket - ami nem azt jelenti, hogy elfogyott a pénzünk, csupán azt, hogy a bevételeink messze elmaradnak a kiadásainktól. Mi következik ebből? Változtatnunk kellett a kifizetési összegeken.

Van olyan tagunk, aki a szemünkre vetette, hogy kevés a hirdetés. Arról az apróságról feledkezett csak el, hogy amíg nálunk egy perc alatt letudja a kattintgatást, addig más oldalakon ez 20 percet is igénybe vesz. Ja, és talán még annyit sem keres, mint a borbolyán. Ha valaki valahol azt olvasta volna, hogy nálunk milliomos lehet, akkor legyen olyan kedves, szóljon! Én ilyenre nem emlékszem. Arra kérek mindenkit, - és ezt sem először kérem - hogy olvassa a fórumot, az üzenőfüzetet. Ezek azért vannak, hogy minél több helyen tudjatok tájékozódni. Minden esetre megígérem, hogy igyekezni fogunk beállni valamilyen olyan rendszer szerint, ami mindenkinek megfelel. Jó esetben nekünk is!

Visszatérve általában a PTC oldalakhoz. Ha észrevettétek a PTC kínálatomból kimaradtak azok az oldalak, ahol örökösen kérdésekre kell válaszolni, vagy állatkákra és ásványokra kell kattintani, mindezt hatvan-hetven link végignézése közepette. Plussz, alig fizetnek valamit. Na ebből nem kérek!

Köszönöm a figyelmeteket. Hozzászólásaitokat a szokásos helyeken várom, de írhattok mailt is.
Kategória: PTC hírek | Megtekintések száma: 689 | Hozzáadta:: borbolya | Címkék (kulcsszavak): magyar ptc oldalak, ptc oldalakról általában | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Belépés

Keresés

Naptár
«  Május 2010  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Mentett bejegyzések

Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak