Csütörtök, 2018-04-26, 20:25
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika

Főoldal » Fájlok » Hirdetések a borbolya_job oldalon » Linkhirdetések

Add fel képes hirdetésedet a jobon!
2010-08-23, 08:01
Újszerű, gazdaságos, érdekes!

Ha megnézed az alább látható ajánlatot, megérted, mit is ajánlok neked. Szerintem nem is kell hozzá túl sok magyarázat, de azért néhány érvet hadd sorakoztassak fel a hirdetési lehetőség mellett.

Tehát

Mitől újszerű?

  • Először is attól, hogy sokkal több információt tudsz adni általa, mint egy szokásos hirdetésben

  • Másodszor már a látvány miatt is feltűnő a látogatók számára, így esélyes, hogy sokan rákattintanak

  • Harmadszor nem úgy működik, mint általában a hirdetések, azaz veszel 100 hirdetést, lefut és kész. A          képes    hirdetésed egy egész héten át látható lesz a honlapunkon, és bárki bárhonnan érkezik, bármikor megnézheti. Akár napjában többször is, hogy jobban megismerje az általad fontosnak tartott információkat.

 

Mitől gazdaságos?

  • Mivel gyakorlatilag „nem fut ki”, – hiszen nem látogatószámra épül -  akár többszöröse is lehet a látogatók száma az oldaladon, mint egy hagyományos hirdetéssel bármilyen oldalon. Így ugyanabból az összegből, mint amennyit hagyományos hirdetésre fordítasz, lényegesen több látogatót tudsz oldaladra vonzani.

Mitől érdekes?

  • A képes link hirdetés, amint a neve is mutatja, tartalmaz egy képet, ami rád jellemző, a linkedet és egy többlet információt a kép mellé, amit te a legfontosabb üzenetként el akarsz juttatni az olvasóid felé.


 Mindent egybevéve, nekem tetszik, és remélem, neked is tetszeni fog.

Ha érdekel a kínálat, írj levelet ide, vagy töltsd ki ezt az űrlapot.


Itt fizethetsz

Hirdetés a borbolya_jobon
Kategória: Linkhirdetések | Hozzáadta:: borbolya
Megtekintések száma: 346 | Letöltések: 0 | Helyezés: 0.0/0
Üdvözlet

Részletek
Szöveges hirdetések [1]
Bannerhirdetések [1]
Linkhirdetések [1]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva