Csütörtök, 2018-04-26, 20:23
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika

Főoldal » Fájlok » Hirdetések a borbolya_job oldalon » Bannerhirdetések

Bannerhirdetés a jobon
2010-08-23, 08:18

HIRDESS BANNEREN!


HA KÖRÜLNÉZEL A PIACON, LÁTHATOD, HOGY NÁLUNK TALÁLOD A LEGKEDVEZŐBB FELTÉTELEKET!

Ha nincs honlapod, de van eladható portékád, üss össze gyorsan egy blogot, és hirdesd a saját bannereden itt, a borbolya_jobon. Ha körülnézel a piacon, sehol sem találsz olyan kedvező lehetőséget, mint nálunk.

A jobon a bannerhirdetések nem úgy működnek, mint más honlapokon. Másutt feladsz 10.000 megjelenésre egy megrendelést, ami lefut pillanatok alatt. Itt folyamatosan, egész héten - vagy akár több hétig is - láthatják a  látogatók a banneredet.

Erre a linkre kattintva találsz egy erre a célra  kialakított űrlapot.  Ha az jobban tetszik, mint az email, töltsd ki, és  abban küldd el az adatokat! Ilyen egyszerű! Legalábbis szerintem. De ha bármilyen kérdés merül fel benned, természetesen az ismert elérhetőségeken (blog, mail, üzenőfüzet) mindíg megtalálsz.


Ha nincs bannered, olcsón készítünk neked. Nézz körül itt!

Itt is kifizetheted a hirdetést


Banner hirdetes a b_job oldalon
Kategória: Bannerhirdetések | Hozzáadta:: borbolya
Megtekintések száma: 370 | Letöltések: 0 | Helyezés: 0.0/0
Üdvözlet

Részletek
Szöveges hirdetések [1]
Bannerhirdetések [1]
Linkhirdetések [1]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva