Hétfő, 2018-09-24, 23:54
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

StatisztikaAki a Website Tester oldalon regisztrált, az most figyeljen.

JELENTŐS VÁLTOZÁSOK A LEÍRTAKHOZ KÉPEST, KÉREK MINDENKIT, HOGY OLVASSA EL A FÓRUM IDE VONATKOZÓ TOPIKJÁT!

Biztos tudjátok, hogy a beharangozóban az állt, hogy szeptember 1-jén indul élesben a tesztelés. Ezért aki még nem fejezte be az adatai pontosítását, az lépjen be a számlájára.

A "My Fields of Interest" menüben állítsd be először az anyanyelvedet, majd további négy nyelvet. Szerintem túl nagyot nem lőhetsz mellé akkor sem, ha tetszés szerint kiválasztasz bármilyen nyelvet függetlenül attól, hogy beszéled-e, vagy sem. Egyelőre még azt sem tudjuk, egyáltalán mi lesz a vége ennek a teszteléses munkának.

A "My Data" menűben a személyes adataidat pontosíthatod, bár szerintem ezzel ráérsz majd akkor, ha már az első "fizetésedet" akarod lekérni.


Előzmények:

Az alábbi mondatok ajánlóm emailben küldött tájékoztatójából valók:

"A WEBSITE TESTER felhívása!
 
Szeptember 01.-n indulnak, addig az előregisztráció folyik. A regisztráció nem kerül semmibe, és ha igazat írnak, akkor az egyik legjobb ilyen jellegű munka lesz. Az alábbiakat a honlapjukról fordítottam.

VÉGRE ...Egy ilyen a vállalkozásra vártunk sokáig:
Ez teljesen ingyenes, és keresni fog MINDENKI aki regisztrál, még akkor is, ha nem szponzor, és nem regiszráltatott embereket. Itt garantáltan nem kell eladni vagy vásárolni semmit!
Mindnél  gyorsabban regisztrál, annál nagyobb lehet a potenciális jövedelem, akkor is, ha Ön nem regisztráltat mast. A regisztráció ingyenes ...
Hogyan működik? - Ez egyszerű!
A piackutató cég az USA-ból keres internetes a felhasználókat az egész világon, akik pénzért  vizsgálnak meg honlapokat és rövid véleményt adnak róla. Ön is tud keresni akár 1000 USD / hó, ha dolgozik 10 óra hetente.
Még akkor is, ha a munka, mint egy weboldal tesztelő nem érted, akkor kereshet a két passzív jövedelmek hónapról hónapra:
1. Csapat rendelkezése minden tagjának, hogy Ön szponzorált közvetlenül vagy közvetett módon.
2. Rendelkezni csoport minden tagja számára, amelyek  a saját regisztráció  után  regisztráltak a rendszerben!
Így kell gyorsan, ez fontos, amíg ezeket a sorokat olvassák, az új tagok Regisztrálj a világ minden tájáról. Egyáltalán nem vállal kötelezettséget az érintett A regisztrációs és adatait soha nem lesz kitéve a harmadik fél!
By the way, nem is beszélve, hogy a részvétel mindig ingyenes lesz a díj?" 
 
Segítség a regisztrációhoz (A link alján kattints a „Register Now”-ra)
 
Az űrlap teteje
 
 
Keresztnév
Vezetéknév
E-mail cím
Jelszó
Újra a jelszó
Utca
Város
Állami
Ország
Kód

Írja be a kódot
Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva