Hétfő, 2018-10-15, 10:04
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika


Valószínűleg ezt sem tőlem hallod először, de volt már néhány olyan barátom, aki nem igazán tudta, hogyan is kezdjen hozzá az internetes pénzkereséshez. Tudta, hogy meg akarja próbálni a PTC oldalakat. Azt is tudta, hogy célszerű honlapot készítenie, ahová felteheti a bannereket, amelyekkel referáltakat csalogathat az általa használt oldalra. De azt már nem mindenki tudja, milyen lehetőségei vannak arra, hogy azt a honlapot, vagy ajánlói linket, amellyel rendelkezik, hogyan ismertesse meg másokkal. Ezért úgy gondolom, nem árt, ha erről is ejtünk néhány szót.

Kézenfekvő gondolat, hogy első körben ingyenes hirdetési lehetőséget keressünk, mert amíg egy huncut forintot (centet) sem sikerült összekaparni, addig nehezen tudunk reklámra költeni. Ingyenes hirdetési lehetőséget kínálok neked ebben a menüpontban. Méghozzá tényleg teljesen ingyeneset, és mindenféle macerás regisztrációs cécó nélkül. Álláshirdetéseket is korlátlan számban adhatsz fel, amit manapság már egyre kevesebb helyen tehetsz meg ingyen. Használd bátran, akár naponta többször is, hidd el sokan eljutnak majd hozzád.
Első időben azonban érdemes az expressz.hu oldalon is hirdetni, mert még mindig ez a legnézettebb hirdetési portál. Hátránya, hogy munka kategóriában egy e-mail címen csak egyetlen egy ingyenes hirdetést lehet feladni. Ezért nem árt, ha több e-mail címet hozol létre, és ezekre naponta adsz fel új hirdetést.

Amikor már beindult a kattintásokért némi pénz beáramlása a számládra, befektethetsz néhány dollárt valamelyik népszerű PTC oldalon, hogy reklámozd honlapodat akár link, akár banner formában. Ezzel elérheted, hogy felkeltsd a figyelmet saját oldalad, vagy az iránt az oldal iránt, ahová referáltakat keresel. Ha problámád lenne, hogy technikailag hogyan valósítsd meg a hirdetések megvásárlását, és adataidnak az adott portálra való feltöltését, kérlek fordulj hozzám bizalommal. Nagyon szívesen segítek. Ha nincs bannered, nézd meg a Szolgáltatásaim menüpontot, és biztosan találunk valami megoldást.

Aztán vannak link cserélő oldalak is, amelyekből kettőt ajánlok a figyelmedbe. Olvasd el figyelmesen mindegyiket, és bátran regisztrálj, ha megtetszik valamelyik.
Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva