Hétfő, 2018-09-24, 23:58
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika

Sajnálom, de azt kell mondjam, ez az oldal egy nagy
KAMU = SCAM

Ne regisztrálj!

Olyan hely, ahol megtalálod a legjobb online pénzkereső oldalakat, miközben te magad is pénzt keresel!!

Napi 5 másodperc az idődből, napi 5 kattintás, napi 10 cent. Nem is hangzik rosszul! Lássuk a medvét!

Regisztráció után az első lépésként kattints a Home feliratra.

Alatta weboldalak címét találod, mégpedig nagyon sok weboldal címét. Ezek közül kiválaszthatod, amelyik első blikkre érdekel. Ha sikerült döntened - a nevük gyakran nem sokat árul el - kattints a sor végén található Bump It Up gombra, és máris jóváíródik az összeg a virtuális számládon.

Elég csak rákattintani a gombra, és nem is kell sokáig időznöd az oldalon, ha nem érdekel. Mindenképpen megkapod a pénzed. Vagyis nagyon időtakarékos elfoglaltság. Nincs 60, 50, de még 10 másodperces kötelezettséged sem. 
Minden kattintásért 0.02$ fizetnek!  Standard tagoknak napi 5, frissített tagoknak napi 10 weboldal látogatás engedélyezett.

Azért azt megjegyzem, hogy elég tapintatlan dolog, ha valaki teljesen érdektelen az iránt, amiért pénzt kap. Szerintem igenis meg kell nézni a lekért oldalt. Már csak azért is, mert lehet valami érdekes is rajta.

Ha a végén szerencsénk lesz, és az oldal fennmarad, akkor a következő kondíciókkal fog fizetni:

Kifizetési minimum 15$ - PayPal, Alertpay számlára - 3 napon belül.
Nem számítanak fel díjat ha kikéred a pénzed.
Minden szolgáltatás teljesen ingyenes.

Jó lehetőség saját weboldalad reklámozására is. Arra azért figyelj, hogy ne írd el a honlapod nevét, ahogy én tettem. Három oldalamat tettem fel, és ebből kettőt sikerült elírnom. Na, nem a linkjét - szerencsére - csak a nevét .


Fenti tájékoztató egy részét Ágitól kölcsönöztem. Köszönet érte.Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva