Kedd
2021-05-18
02:27
Üdvözöllek Vendég
RSS
 
borbolya_job
Főoldal Regisztráció Belépés
A PTC-ről általában »
Honlap-menü

A fejezet kategóriái
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Mini-chat

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Sokak által nagyon utált, de még mindig a legvalóságosabb otthoni pénz kereseti lehetőséget a PTC oldalak nyújtják.

Azokat az oldalakat, amelyeket én most itt közreadok, bátran merem ajánlani mindenkinek, akinek van szabad ideje, amivel nem tud mit kezdeni. Ezt most nem ironikus kijelentésnek szánom, hanem halál komolyan gondolom. Ugyanis a magam részéről már milliószor megpróbáltam olyan másodállást keresni, ami konkrét munkáért konkrét díjat fizet. Nos, ilyet csak az talál, aki valakinek a valakije. Nem létezik, csak az illúzió szintjén.

Ezért úgy döntöttem, hogy legalább a magam lelki békéjéért megpróbálok kis pénzeket megfogni. Esténként - nekem már nagyok a gyerekeim, nem kell fognom a kezüket - a gép mellé ülök, és a tévé megnyugtató háttérzaja mellett lekattogom azt a néhány száz linket, amit a honlapokon találok. Ezeket a PTC oldalakat - a saját honlapjaim reklámozásával - igyekszem népszerűsíteni, hogy minél több referáltat gyűjtsek össze. Így gyorsabban megy a kifizetéshez szükséges minimális összeg lekattintása.

Persze tudom, hogy ezzel nem mondok újat, de talán akadnak olyanok, akik még csak most vágnak bele az ilyen típusú pénzkeresésbe. Tapasztalatom szerint igenis vannak olyanok, akiknek még egy angol nyelvű oldalra való regisztráció is gondot okoz. Nekik ajánlom az egyik legelső honlapomat, amit már régen nem frissítettem, de nagyon sok hasznos információt lehet találni a regisztrációs adatlapokban található angol kifejezésekről. Ha erre a linkre kattintasz, már ott is vagy, és körülnézhetsz. Figyelj jól, mert sok csaló oldalt is láthatsz, amikkel TILOS foglalkozni. Nem fizetnek.

És most jön a lényeg. Sokan, sokszor kérdeztétek már, és sokszor elmondtam. Mindenki saját felelősségére kezdjen bele a kattogásba. Érdemes olyan oldalakat választani, amelyeken rövid ideig kell böngészni, vagy viszonylag kevés hirdetést adnak. Hogy miért? Ha az oldal bebukik, legalább nem töltöttél hosszú órákat a reklámok nézegetésével. Ilyen egyszerű!

Aztán vannak olyan kereseti lehetőségek is, amelyek szintén sok munkát igényelnek, de ha az ember minden fillért igyekszik megfogni, akkor megragadja a kínálkozó alkalmat.
Ha jól fogalmazol, vannak olyan témák, amikben nagyon jártas vagy, és szeretsz blogolni, vagy cikkeket írni, akkor nagyon jó lehetőséget kínál az ABB Center.
Ez egy olyan közösségi portál, ahol saját webáruházad, honlapod, és blogod lehet. Korlátlan számban, és bármilyen - persze a felhasználási feltételekkel nem ellentétes - témában.  Gyorsan, hatékonyan működtethető, és időközönként fizetett hirdetések után jóváírásokat kapsz a számládra. Ráadásul olyan közösségben lehetsz, ahol azonnali segítséget kaphatsz a témáddal kapcsolatban, vagy bármilyen téged érdeklő dologban. Nagyon jó hely, és szívből ajánlom neked is.
Belépés

Keresés

Naptár
«  Május 2021  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Mentett bejegyzések

Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak