NE ESSETEK KÉTSÉGBE, A BORBOLYABUX SZÁMLÁLÓJA MŰKÖDIK! NYUGODTAN OLVASSÁTOK TOVÁBB!
valaki - akinek a véleménye fontos számomra - azt mondta nekem, hogy amit a Sikerprogramról összegyűjtöttem és leírtam nektek az nagyon korrekt és/de igen kimerítő olvasmány, és hogy a legtöbben végig sem olvassátok majd Sajnos hiszek neki
De hogy kedvet csináljak a programhoz, megpróbálom itt nagyon röviden összefoglalni a lényeget. Minden ismertető sor alatt megtalálod a képet, amire kattintva elolvashatod a részletes leírást (persze csak ha akarod)
Egyet az elején tisztázni kell. Abszolút semmibe nem kerül számodra a regisztráció és az alap tagság. A linkpay egyenleged egyszeri, 500 Ft-tal való feltöltése pedig már minden lehetőséget megnyit előtted, amit a Sikerprogram kínál. Ilyen egyszerű.
1. Regisztrálj a Sikerprogramba (még alaptagsággal is rengeteg hasznos információhoz juthatsz a netes munkák szervezésére vonatkozóan, és részt vehetsz a Linkstart 2x2 programban is. Ha utóbbira is jelentkezel, nem kell foglalkoznod a prémium tagsággal és az aktivitással sem)
[c]
2. Lépj be a számládra és tölsd fel a Linkpay egyenlegedet (500 Ft)
3. Regisztrálj a Linkstart 2x2-re. Ez 300 Ft-ba kerül az egyenlegedből (ekkor felteheted oldalalad linkjét a Sikerprogram linkcseréjébe, és máris elkezdhetsz keresni)
4. Ha a Nagy Piros Gombra is rákattintasz, bevállalod a karrier tervet, és még többet kereshetsz.
Szóval remélem, így egy kicsit egyszerűsítettem a dolgot.