Szombat
2024-04-20
14:59
Üdvözöllek Vendég
RSS
 
borbolya_job
Főoldal Regisztráció Belépés
Minden más, ami internetes meló - Fórum »
[ Updated threads · Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: borbolya  
Fórum » borbolya_job fórum » Internetes munkák » Minden más, ami internetes meló (Ide kéretik az a téma, aminek nincs külön topicja)
Minden más, ami internetes meló
borbolyaDátum: Csütörtök, 2010-06-24, 20:06 | Üzenet # 1
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Ide kéretik minden internetes munkával kapcsolatos téma, aminek nincs külön topicja biggrin

borbolya
 
lukiDátum: Szerda, 2010-07-07, 17:35 | Üzenet # 2
Közlegény
Csoport: Ellenőrzöttek
Üzenetek: 12
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Én is közölnék valamit remélem nem baj mert semmiféle ref-linkemet, sem bármilyen linket nem rakok, csupán azért írom ide, hogy ilyen oldal is van. A Topik témájához tartozik, ha mégis szabálytalan, megkérem az Adminok valamelyikét törölje. Köszönöm.

Tehát: van egy oldal, nekem 20 napja hívták fel rá a figyelmem, szerintem első osztályú munka, kimondottan szorgalmasaknak való. EasyHits4. Csak röviden: Surf oldal. 1000 kattért ad $0.30-t. Nekem 18 nap alatt $3.37 jött össze. Egy napon belül fizettek. Nem kattoltam csakis a többi oldalammal egyidőben tehát nem igényelt külön munkát. Nincs olyan limit, hogy naponta mennyit kattolsz!!! Amennyit akarsz. Angol nyelvű oldal kell hozzá, félig kevert magyar-angolt a szerver nem fogad el. Amennyi kreditet lekattolsz az mindíg hozzá adhatod az oldaladhoz amely így állandóan ingyen fut!!! Ennyien vannak ott, állandóan gyarapodnak: 285,690 members. Nem semmi ember előtt fut az oldalunk! Van, hogy az oldalam egy nap több mint 500-an nézik meg.
Englis oldalt először a Google Blogspotján csináltam. Nagyon meg voltam vele elégedve. :-) 2 héten belül törölték és SMS-ben kellett kérnem a közben zárolt G-mailos fiókom feloldását. Ezután 2 napja ide csináltam oldalt ahol ez a fórum van. Remek megoldás, némi kevés dolcsival meg lehet váltani úgy, hogy Domain neved is legyen. A legolcsóbb: $3.09. De teljesen ingyen is maradhat.
Tudnék segíteni, nálam minden le van írva az Easy oldaláról, fizetési bizonylat felrakva, dehát nem lehet. Nem vezérel ref-szerzés. Elég az akik nekem vannak. Hogy akkor miért akarom közzé tenni?! Engem régóta foglalkoztat: kéne egy olyan oldal, ahol annyit keresek amennyit a szorgalmam megenged amennyit kedvem szerint kattolok naponta! És nem pedig 1.5-2 centet, amerre mostanában tendálnak a PTC oldalak. Ha 18 nap alatt összejött nekem a $3.37 akkor kb 16 nap alatt jön be a kikérhető minimum: $3. Én azt mondom, párját rikítja. Én sok sokkattos oldalon Up vagyok, mint a GoldenMedallions, stb. Havi és éves Uppok vannak nekem ezeken a helyeken, Hát egy sem ad tisztán havonta megközelítőleg sem ennyit Uppal sem mint ez az oldal fél hónap alatt!!

Tovább nem részletezem mert esetleg kapok egy hibapontot, vagy......:-) de csakis a jóindulat vezérel. És mégegyet: az oldal nem most indult és vígan üzemel!


luki
 
borbolyaDátum: Szerda, 2010-07-07, 18:07 | Üzenet # 3
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
szia luki!

köszönöm a megértésedet a témával kapcsolatban. Az alább idézett részletet a hozzászólásodból azért emeltem ki, hogy mindenki értse a következőket.
Szóval a borbolyajob tulajdonképpen azért jött létre, hogy segítsük egymást olyan ötletekkel, mint például a tiéd. Tehát mindenki hozhat ide javaslatokat, és akit érdekel, az személyes üzenetben kérheti a részleteket a témáról.
Egyetlen kérésem van, mégpedig az, hogy ne feledjétek el: a borbolyabux fenntartása mindannyiunk közös ügye.

Én is közölnék valamit remélem nem baj mert semmiféle ref-linkemet, sem bármilyen linket nem rakok, csupán azért írom ide, hogy ilyen oldal is van. A Topik témájához tartozik, ha mégis szabálytalan, megkérem az Adminok valamelyikét törölje. Köszönöm.

Tehát: van egy oldal, nekem 20 napja hívták fel rá a figyelmem, szerintem első osztályú munka, kimondottan szorgalmasaknak való. EasyHits4.


borbolya
 
borbolyaDátum: Vasárnap, 2010-07-11, 18:40 | Üzenet # 4
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok! Újabb szívást szeretnék bejelenteni. sad

A Growthbux indulásakor 500=15 $-os kifizetést ígért. Miután bőven túlléptem az összeget, lekértem és lekértem, de nem fizetett, levelet írtam nekik.

2010.07.02.

"hello admin!

érdeklődöm, mikor fizeted ki az eddig lekért pénzemet?
Vagy netán nem akarsz fizetni? Szeretném tájékoztatni a honlapom látogatóit.

üdv

hello admin!

interested in when I have to pay the money at hand?
Or maybe you do not want to pay? I would like to inform visitors of the website.

hi"

Az email válaszban és a fórumon a következőt olvastam:

"2010/06/21, 20:48
This is a great free advertising site only. Get a quality traffic now for FREE! No payments being made here."

"Ez egy nagyszerű ingyenes hirdetési oldal csak. Kap egy minőségi forgalom most INGYEN! Nem kifizetések történnek itt."

Mondjuk, kéri a fizetséget, ha hirdetni akarsz, de őszintén szólva kicsit pipa lettem, amikor ki akartam próbálni az ingyenes hirdetési lehetőséget, így lehet, hogy valamit nem vettem észre. Szóval, ez van. angry



borbolya

Az üzenetet módosította: borbolya - Szombat, 2010-10-02, 16:29
 
borbolyaDátum: Vasárnap, 2010-07-11, 18:40 | Üzenet # 5
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok! Szeretnélek tájékoztatni benneteket a Money Bumper-rel kapcsolatosan eddig szerzett információkról.
Nagyjából egy hete kértem ki a 15 $-t, és az ígéret szerint 3 napon belül kellett volna fizetnie.

Mivel ez nem történt meg, a következőket írtam nekik:

"2010.07.06.

Hello admin!
A tájékoztató szerint három üzleti napon belül fizetsz. Ez már letelt. Mikor kaphatom meg a pénzemet?
üdv

Hello admin!
According to information of three business days after you pay. This has already expired. When can I get my money?
hi"

Még most sem kaptam választ, nem is beszélve a kifizetésről. Úgy döntöttem, hogy egy ideig még kattintgatok, végül is nem vesz túl sok időt igénybe a dolog, de lehet, hogy le kell állnom róla. A semmire azért még nekem sincs időm. sad

Az ajánlást itt olvashatjátok. Lehet, hogy másnak is ki kéne próbálnia. Ha valaki tud valamit, kérjük, jelentkezzen itt.


borbolya
 
borbolyaDátum: Csütörtök, 2010-07-15, 11:36 | Üzenet # 6
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Sziasztok!

Mivel tőlem is regisztrálhattatok a Website Tester felhívására, kötelességemnek érzem, hogy megosszam veletek agneska nevű felhasználónk levelét, amit tegnap küldött nekem. Ebben továbbít számomra egy levelet, amit kapott, és amely elég rettenetes dolgokat feszeget az internetes munkákkal kapcsolatban. sad

agneska levelét itt olvashatjátok el

És akkor olvassátok el a válaszomat is, amit szó szerint kimásoltam a neki küldött válaszlevelemből:

"szia Ági!

hát igen. Sajnos ebben a levélben valós veszélyeket ír a levélíró. Én valószínűleg nem adnám meg a számlaszámomat, hiszen annyi internetes bank létezik, hogy ha meg akarják oldani a fizetést, megtehetik anélkül is, hogy a hitelkártyám, vagy bankkártyám számát tudnák.
Őszintén szólva ez a WTester oldal számomra is elég furi, de kíváncsi vagyok rá, hiszen tényleg rengetegen regisztráltak hozzájuk. Egy nagy formátumú politikus mondta volt - talán nem is egyszer: a hídon akkor kell átmenni, amikor odaérünk. Ez viszont nagy igazság. Minden esetre azt javaslom, hogy ne add meg a számlaszámodat senkinek sem, és ne hidd el, ha sok ezer dollárt, vagy eurót, vagy akár forintot ígérnek.

üdv"

Itt és most nektek is elmondom: igen, az internetes munkáknak komoly kockázatai lehetnek. Soha ne fektessetek pénzt olyan ajánlatokba, amelyek gyors meggazdagodást, vagy rövid időn belül nagy összegű hasznot ígérnek. Nem biztos, hogy mindenki csaló, aki ilyen ajánlatot tesz, de lehet, hogy pont ti lesztek azok, akik ráfaragtok. Én már olyan oldalra fel sem regizek, amelyik még az anyám nevét is tudni akarja már a regisztrációkor.
Kockázat az is, hogyha valamelyik Ptc oldalon szorgalmasan kattogsz, és mire fizetniük kellene, felszívódnak. De ez csak kis kockázat. Szóval, jól gondoljátok meg!

Én elég önfejű, és makacs vagyok, és szeretek mindent személyesen kitapasztalni (a bikák már csak ilyenek), úgyhogy sok esetben nem fogadom meg mások intelmeit. De biztosan vannak olyanok, akiknek szükségük van arra, hogy mástól megerősítést, vagy ellenérvelést kapjanak a döntésükhöz.

Azok kedvéért, akik kevésbé mennek a saját fejük után - a falnak - nyitok egy topicot kifejezetten azzal a céllal, hogy jelezhessétek, ha valahol "megszívattak" benneteket. Kérlek benneteket, hogy segítsétek egymást információkkal ezen a fórumon is. Minél több helyen jelennek meg azok az oldalak, amiket célszerű elkerülni, annál jobb minden internetes munkát kereső társunknak. biggrin

Köszönöm a segítségeteket.


borbolya
 
borbolyaDátum: Csütörtök, 2010-07-15, 21:22 | Üzenet # 7
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok! Néhány újdonságot találhattok a Partnerprogramok között. Nézzétek meg, talán hasznotokra válhat valamelyik.

I T T

biggrin


borbolya
 
borbolyaDátum: Vasárnap, 2010-07-18, 17:21 | Üzenet # 8
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok! Nekem nem hoz semmi pluszt a regisztrációtok, de talán mégis érdekel benneteket, hogyan helyezhettek el fizetős hirdetéseket a honlapotokon. Magyar nyelvű az oldal, szerintem mindenki bátran vágjon bele!

A részleteket itt olvashatjátok el

sok sikert nektek, de kívánjátok ugyanezt nekem is... biggrin


borbolya
 
borbolyaDátum: Csütörtök, 2010-07-22, 17:56 | Üzenet # 9
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok!

Egy részletet idézek agneska nevű felhasználónkkal váltott levelezésemből a NEO PTC-vel kapcsolatban, azért, hogy ti is tájékozódjatok:

"Szia!

Elnézést amiért levelemmel zavarlak.
Ma amikor beléptem a NEO ptc oldalra lenullázva találtam egyenlegemet.
Ügy tudom, hogy a napokban indult élesben.
Ma kaptam 5 reklámot, megnézésük után nem kaptam pénzt érte, a számláló 0-n áll.
Nálad mi a helyzet?
Várom válaszodat.
Köszönöm.
Üdv: Ági"

"szia Ági!

Sajnos én sem tudok többet, mint amit a honlapon írnak:

" For those who didn't follow the news: we were in a beta stage which is now over. All balances were zeroed. Now your earnings are real. 12:03 AM Jul 21st via web "

"Azok számára, akik nem követik a hír: voltunk a béta állapotot, amely most már vége. Minden egyenlegek nullázni. Most a bevételeit valósak. 00:03 július 21. internetes"

Én ezt úgy értem, hogy az előtte történt kattintásokat lenullázták. Ez látszik abból is, hogy a direkt referáltak után 0,00 a jóváírás a számlámon.
Ellenben a mai kattintásaimat (most futottam végig a linkeket) már jóváírta.

Szerintem most már oké lesz.

üdv"

Reméljük, hogy tényleg oké lesz. Köszönöm mindenkinek, aki csatlakozott hozzám! biggrin


borbolya
 
borbolyaDátum: Péntek, 2010-07-30, 13:26 | Üzenet # 10
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok!

Felhívom a figyelmeteket, hogy a borbolyabux.info oldalt hirdetésekből szeretnénk fenntartani. Hirdetni lehet a jobon is, szinte fillérekért, és szerintem a buxon is elég barátiak az árak.

Éppen ezért mindenkit megkérek, hogy ha valami olyat szeretne ajánlani, ami nem szerepel a job ajánlatai között, az vagy hirdetőként tegye meg, vagy küldjön privát emailt a felhasználók részére.

Aki bepróbálkozik, annak törlöm a hozzászólását, és remélem ezt nem veszitek tőlem rossz néven biggrin


borbolya
 
borbolyaDátum: Csütörtök, 2010-08-12, 17:50 | Üzenet # 11
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok! Evuska és én kicsit idegesek lettünk, mert a 888bux tegnap nem adott hirdetést. Ma ismét felmentem az oldalra, és ma sem volt semmi. Na, erre már kénytelen voltam megnézni a főrumot, ahol megnyugtató hírt olvastam:

"Yesterday 14:05

Today 11 Aug we making some important changes on 888BuX.

So please don't panic if you see something unusual. Soon we update our ToS also, after all changes are done.
Don't send unnecessary support tickets because of this.

Please wait when we finished all changes and then we send email with information and also write it here.

Golden members please wait a while we return part of your investment back to you.

Regards!
888BuX"

Azaz:


Tegnap 14:05

Ma augusztus 11-én néhány fontos változás történt a 888BuX-on.

Ezért kérjük, ne ess kétségbe, ha valami szokatlant látsz. Hamarosan frissítjük ToS-t is, miután minden változtatás megtörtént.
Ne küldj feleslegesen hibajegyet emiatt.

Kérlek, várj, amíg befejeződnek a változtatások, majd e-mailben küldünk tájékoztatást , és ide (mármint a fórumra - megj. borbolya) is felkerül az információ.

Kérjük, hogy a Golden tagok is legyenek türelemmel, később visszatérítjük a befizetésük egy részét (prémium díjának arányos részét - megj. borbolya).

Üdvözlettel!
888BuX

Köszönjük a tájékoztatást, kedves 888Bux!


borbolya
 
borbolyaDátum: Szombat, 2010-08-28, 16:25 | Üzenet # 12
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok!

Aki a Website Tester oldalon regisztrált, az most figyeljen.

Biztos tudjátok, hogy a beharangozóban az állt, hogy szeptember 1-jén indul élesben a tesztelés. Ezért aki még nem fejezte be az adatai pontosítását, az lépjen be a számlájára.

A "My Fields of Interest" menüben állítsd be először az anyanyelvedet, majd további négy nyelvet. Szerintem túl nagyot nem lőhetsz mellé akkor sem, ha tetszés szerint kiválasztasz bármilyen nyelvet függetlenül attól, hogy beszéled-e, vagy sem. Egyelőre még azt sem tudjuk, egyáltalán mi lesz a vége ennek a teszteléses munkának.

A "My Data" menűben a személyes adataidat pontosíthatod, bár szerintem ezzel ráérsz majd akkor, ha már az első "fizetésedet" akarod lekérni.

Aki még nem regisztrált, az megteheti most és itt.

Itt olvashatsz utána annak, hogy miről is szól ez a téma.

Teszteljük együtt a website tester-t!


borbolya
 
bozsikmDátum: Szerda, 2010-09-01, 07:17 | Üzenet # 13
Közlegény
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 20
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Szia!

Abban kérném a segítségedet, hogy a Web Tester oldalon, hol tudok email címet módosítani.

Köszönöm smile

 
borbolyaDátum: Szerda, 2010-09-01, 08:06 | Üzenet # 14
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Kedves bozsikm!

"a Web Tester oldalon, hol tudok email címet módosítani. "

Azokon az oldalakon, ahol azonosítóként nem felhasználónevet, hanem email címet használunk - ilyenek például az elektronikus bankszámlák, pl. a PayPal - utólag nem tudsz email címet változtatni.
A Website Tester is ilyen. sad


borbolya
 
borbolyaDátum: Vasárnap, 2010-09-05, 14:31 | Üzenet # 15
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok!

Nem tudom, rendszeres lesz-e, de most ez a leghatékonyabb eszközöm, hogy felhívjam a figyelmeteket egy viszonylag új ptc oldalra.
Itt lehet regisztálni, ha akartok!

biggrin


borbolya
 
Fórum » borbolya_job fórum » Internetes munkák » Minden más, ami internetes meló (Ide kéretik az a téma, aminek nincs külön topicja)
Keresés: