Visszaszámlálás
|
|
feerke | Dátum: Csütörtök, 2010-11-04, 20:32 | Üzenet # 61 |
Őrnagy
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 489
Állapot: Offline
| Quote (borbolya) A helyzet jelenlegi állása szerint december 1-jén már nem lesz borbolyabux Ez nem jó hír! De az addig összegyűjtött pénzel mi lesz?
feerke http://ptcoldalak.ucoz.net
Az üzenetet módosította: feerke - Csütörtök, 2010-11-04, 20:35 |
|
| |
borbolya | Dátum: Csütörtök, 2010-11-04, 20:37 | Üzenet # 62 |
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
| Quote (feerke) Az addig összegyűjtött pénzel mi lesz? aki november 30-án éjfélig eléri a három dollárt, annak kifizetjük a pénzét Meggyőződésem volt, hogy ezt már leírtam, de bocs, ha mégsem, és köszi hogy rákérdeztél Nem érdemes megvárni a november 15-ét a bejelentéssel, hiszen a napi adatok magukért beszélnek. Ha megnézitek a tagság létszámát, a visszaszámlálás első napjától befolyt, és kifizetett összegeket, azt hiszem nem kell ecsetelnem, miért hoztuk meg ezt a döntést. Nem volt könnyű elhatározni, mert nagyon megszerettük a borbolyabuxot Egyébként itt elolvashatjátok a teljes szöveget, ami arról szól, hogy miért is határoztunk így
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Csütörtök, 2010-11-04, 20:39 | Üzenet # 63 |
Őrnagy
Üzenetek: 489
| Quote (borbolya) Meggyőződésem volt, hogy ezt már leírtam Lehet hogy leírtad csak elfelejtettem
feerke http://ptcoldalak.ucoz.net
|
|
| |
torokkarol | Dátum: Péntek, 2010-11-05, 23:15 | Üzenet # 64 |
Közlegény
Üzenetek: 10
| NEM NEM !!!! MIT TEHETÜNK???? NEM LEHET SEHOGY MEGMENTENI????
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szombat, 2010-11-06, 06:46 | Üzenet # 65 |
Generalisszimusz
| Quote (torokkarol) NEM NEM !!!! MIT TEHETÜNK???? Sajnos úgy tűnik, hogy semmit. Valami miatt egész egyszerűen nem sikerült
borbolya
|
|
| |
evuska | Dátum: Szombat, 2010-11-06, 15:00 | Üzenet # 66 |
Közlegény
Üzenetek: 94
| Quote (borbolya) Valami miatt egész egyszerűen nem sikerült Pedig nagyon sok akciót, kedvezményeket, nyereményeket találtunk ki. De hiába!!!! Nem jött össze. evuska
Az üzenetet módosította: evuska - Szombat, 2010-11-06, 15:02 |
|
| |
torokkarol | Dátum: Szombat, 2010-11-06, 22:20 | Üzenet # 67 |
Közlegény
Üzenetek: 10
| SAJNÁLOM!
|
|
| |
Susana5023 | Dátum: Vasárnap, 2010-11-07, 17:40 | Üzenet # 68 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 1
| Kedves Borbolya! Szomorúan veszem tudomásul, hogy esetleg megszűnik az oldal. Már nagyon megszoktam, hogy minden reggel azzal kezdem a napot, hogy kattintgatok a reklámokra. Nagyon nehéz találni olyan embereket akik regiznének, mivel mindenki hirtelen szeretne meggazdagodni. Sajnos! Én úgy gondolom, hogy sok kicsi sokra megy, ezért vagyok jó pár PTC oldalon fent. Azért én szurkolok Nektek, hogy fennmaradjon az oldal, de ha mégis megszűnne, kérlek értesíts hol lehet utolérni. További sikereket kívánok szeretettel: Susana
|
|
| |
borbolya | Dátum: Vasárnap, 2010-11-07, 17:49 | Üzenet # 69 |
Generalisszimusz
| Quote (Susana5023) kérlek értesíts hol lehet utolérni. köszönöm szépen a kedves szavakat. Itt mindig elérsz, ha bármilyen kérdésed van. Szeretettel várunk továbbra is
borbolya
|
|
| |
Eliz76 | Dátum: Vasárnap, 2010-11-07, 21:12 | Üzenet # 70 |
Közlegény
Üzenetek: 5
| Szia Borbolya és Evuska! Sajnálattal olvasom a végleges döntéseteket Már a kezdetektől itt vagyok bár tagságot csak nemrég vettem(ami már lejárt) Sajnos én is azt veszem észre,hogy sokan csak be regisztrálnak és pár hét múlva odébb állnak Nekem 7 refből már csak 1 kattog. A fórumot ezek után is rendszeresen fogom látogatni,mert sok érdekes dolgot lehet itt olvasni. További sok sikert kívánok! Üdv:Eliz
|
|
| |
borbolya | Dátum: Hétfő, 2010-11-08, 06:02 | Üzenet # 71 |
Generalisszimusz
| Quote (Eliz76) A fórumot ezek után is rendszeresen fogom látogatni,mert sok érdekes dolgot lehet itt olvasni. kedves Eliz76! Köszönjük szépen a szavaidat, és szeretettel várunk továbbra is. Evuskának és nekem - tudod jól - van több honlapunk, amelyekre talán több időnk lesz ezután. Ha megengedsz egy személyes megjegyzést: van néhány felhasználónk, akik különösen kedvesek nekünk. A fórumon aktívak, privát leveleikben támogatóak és segítenek nekünk, szeretjük őket. Te is közéjük tartozol!
borbolya
|
|
| |
evuska | Dátum: Hétfő, 2010-11-08, 07:12 | Üzenet # 72 |
Közlegény
Üzenetek: 94
| Quote (borbolya) van néhány felhasználónk, akik különösen kedvesek nekünk Quote (borbolya) Te is közéjük tartozol! Kedves Eliz76 Teljes mértékben egyetértek borbolya szavaival! További szép napokat
|
|
| |
borbolya | Dátum: Hétfő, 2010-11-08, 08:45 | Üzenet # 73 |
Generalisszimusz
| Figyelem! Aki a borbolyabux fennállásának utolsó napjáig, azaz 2010. november 30-ig eléri a 3 $-t, annak kifizetjük az egyenleget. Ezzel egyidejűleg a számláját lenullázzuk. Mivel azonban a 4 $ alatti kifizetéseket nem tudod a borbolyabux oldalon lekérni, ezt itt kell megtenned, a borbolya_job oldalán. Ha erre a linkre kattintasz, egy űrlapot találsz. Add meg a szükséges adatokat, hogy teljesíthessük, amit vállaltunk. Felhívom a figyelmeteket, hogy a 3 $-t el nem ért felhasználóknak nem tudunk fizetni, mert könnyen belátható, hogy valahol meg kell húzni a határt. Köszönjük
borbolya
|
|
| |
Eliz76 | Dátum: Hétfő, 2010-11-08, 15:25 | Üzenet # 74 |
Közlegény
Üzenetek: 5
| Köszönöm További szép napot! Üdv:Eliz
|
|