Visszaszámlálás
|
|
borbolya | Dátum: Csütörtök, 2010-10-14, 21:15 | Üzenet # 1 |
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Állapot: Offline
| "Aki úgy érzi, hogy ez egy baljós elnevezés, annak tökéletes a stilisztikai érzéke. Arról van szó, hogy két hét telt el azóta, hogy a borbolyabux.info-val kapcsolatos változások életbe léptek. A tapasztalatok azt mutatják, hogy........................................................................................................... ........................... .................................................................................................................................. Előre bocsájtom, hogy azokat, akik nem képesek disztingválni, és azt hiszik, hogy a cselédjükkel, vagy a csicskásukkal beszélnek, nem tartjuk kívánatos személynek a hozzászólók körében, és el is fogjuk távolítani őket a hozzászólásukkal együtt." Ha tudni szeretnéd, miről szól az egész, a teljes szöveg elolvasásához kattints ide!
borbolya
|
|
| |
borbolya | Dátum: Csütörtök, 2010-10-14, 21:19 | Üzenet # 2 |
Generalisszimusz
| 2010. 10. 14. Regisztrált felhasználók száma (este): 732 Ma regisztrált: 4 fő Ma törölve: 10 fő Prémium vásárlásra befolyt összeg: 0 Hirdetésre befolyt összeg: 0 Kifizetett összeg: 234,5 $
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Csütörtök, 2010-10-14, 21:27 | Üzenet # 3 |
Őrnagy
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 489
| Quote Sokan azon jajonganak, hogy ref nélkül nem térül vissza a "befektetésük". Ó igen, az lehetséges. De vajon miért nem tesznek valamit azért, hogy refeket szerezzenek? Azért ez nem teljesen lehetetlen, és megoldhatatlan feladat. Szerintem. Nem megoldhatatlan! DE nekem is van 8 reff amiből dolgozik 2-3 a többi leklikkel regisztrálás után párat és abbahagyja. Csak nem tudom hogy akkor miért fogbele
feerke http://ptcoldalak.ucoz.net
|
|
| |
borbolya | Dátum: Csütörtök, 2010-10-14, 21:30 | Üzenet # 4 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) miért fogbele ez az egyik!
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Csütörtök, 2010-10-14, 21:35 | Üzenet # 5 |
Őrnagy
| Quote (borbolya) ez az egyik! A másik pedig hogy sokan nem olvassák a fórumot pedig sok mindent megtudhatnának.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Csütörtök, 2010-10-14, 21:39 | Üzenet # 6 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) A másik pedig hogy sokan nem olvassák a fórumot pedig sok mindent megtudhatnának. sőt, nem csak a fórumot, hanem semmit sem olvasnak el néhányan (sokan). Ebben csak az az elkeserítő, hogy tényleg nem kell babrálniuk fordítóval, ezzel-azzal, mert minden szót megérthetnének, ha akarnák!
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Csütörtök, 2010-10-14, 21:44 | Üzenet # 7 |
Őrnagy
| Ez így van! Szinte már csak 4-5 ember beszélget a fórumon a százvalahányból. De még ha nem is írnak semmit legalább olvasnának egy kicsit (tisztelet a kivételnek).
|
|
| |
borbolya | Dátum: Csütörtök, 2010-10-14, 21:45 | Üzenet # 8 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) Szinte már csak 4-5 ember beszélget a fórumon de hidd el, annak a néhány embernek őszintén hálás vagyok
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Csütörtök, 2010-10-14, 21:51 | Üzenet # 9 |
Őrnagy
| Quote (borbolya) de hidd el, annak a néhány embernek őszintén hálás vagyok Elhiszem! Azért nagyon remélem nem kell majd bezárni a borbolyabuxot
|
|
| |
borbolya | Dátum: Csütörtök, 2010-10-14, 21:55 | Üzenet # 10 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) Azért nagyon remélem én is remélem, de tudod, ha az ember nagyobb terhet vállal, mint amit elbír, akkor könnyen kínos helyzetbe kerülhet! Mi nem szeretnénk ezt. Emelt fővel, és abban a tudatban akarjuk abbahagyni, hogy mindent megtettünk, mindent megpróbáltunk, és mindíg korrektek és tisztességesek voltunk. Azt szeretnénk, ha senkiben sem maradna tüske, és továbbra is feljárna a honlapjainkra. Amikkel mellesleg nagyon sok tervünk van.
borbolya
|
|
| |
jennys | Dátum: Péntek, 2010-10-15, 09:13 | Üzenet # 11 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 31
| ismerős a helyzet borbolya sajnos nálunk is detto a helyzet,augusztus óta nem történt vásárlás,pénzből,csak creditből így nem tudom,hogy a mi oldalainkkal is mi lesz, nekem is minden pénzem a kifizetésekre megy,ezért nem tudtam most tagságot venni nálatok,amit nagyon sajnálok köszi,hogy az inaktív reffjeimet kiszedted,csak a helyett foglalták el az esetleges dolgozni vágyók elől én továbbra is hirdetlek mind a 4 oldalamon,ahogyan eddig is majd ha lesz egy kis időd,akkor írj nekem egy privit,a múltkorival kapcsolatban,legalább mi Ptc tulajdonosok segítsük egymást, további jó kattolást és szép napokat mindenkinek,bye,Jennys
|
|
| |
borbolya | Dátum: Péntek, 2010-10-15, 10:27 | Üzenet # 12 |
Generalisszimusz
| Quote (jennys) írj nekem egy privit meglesz!
borbolya
|
|
| |
borbolya | Dátum: Péntek, 2010-10-15, 21:10 | Üzenet # 13 |
Generalisszimusz
| 2010. 10. 15. Regisztrált felhasználók száma (este): 733 Ma regisztrált: 1 fő Ma törölve: 0 fő Prémium vásárlásra befolyt összeg: 0 Hirdetésre befolyt összeg: 0 Kifizetett összeg: 234,5 $
borbolya
|
|
| |
torokildiko | Dátum: Péntek, 2010-10-15, 22:34 | Üzenet # 14 |
Közlegény
Üzenetek: 13
| :'( sajnálom, ez nagyon nagy baj , mit lehet tenni ? én élég új vagyok sok mindent nem tudok még , de nagyon szeretem a Borbolyát én mit tehetnék? nagyon akarok segíteni!
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szombat, 2010-10-16, 07:42 | Üzenet # 15 |
Generalisszimusz
| Quote (torokildiko) én mit tehetnék? nagyon akarok segíteni! Quote (torokildiko) de nagyon szeretem a Borbolyát már azzal is segítesz, hogy itt vagy, és ezt mondod
borbolya
|
|
| |