Visszaszámlálás
|
|
fatima9673 | Dátum: Kedd, 2010-11-16, 08:58 | Üzenet # 91 |
Közlegény
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 2
Állapot: Offline
| Sziasztok mindenki Szomorúan veszem tudomásul a leírtakat. Sajnálom hogy ez történik, igazán.Sajnos az én refjeim sem túl aktívak--és én sem voltam az az elmúlt néhány hétben, de ez egy másik történet és nem a lustaságomból adódott-- Gabi, Évuska, ha esetleg segíthetnék valamit csak szóljatok nyugodtan (Gabica , te tudsz minden elérhetőségemet) mert nem felejtettem el, hogy ti is jó szívvel , önzetlenül segítettetek amikor arra volt éppen szükségem Az teljesen biztos hogy ott maradok a Borbolya oldalakon, mert szeretem. Ha esetleg refer kell valamelyikőtöknek azt jelezzétek és küldjetek linkeket.Nagyin szívesen, bármikor állok a rendelkezésetekre. Köszi mindent Szeretlek titeket Fatima9673
|
|
| |
borbolya | Dátum: Kedd, 2010-11-16, 09:09 | Üzenet # 92 |
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
| Quote (fatima9673) Szeretlek titeket Drága Fatima! Nagyon jól esnek a szavaid Hiányoztál, és csak remélni tudom, hogy nincs semmi baj otthon. Maradj velünk, és igen - a magam részéről - számítok a segítségedre. Még nem tudom, hogy is kérjelek meg, de majd összeszedem a gondolataimat, és megpróbálom megfogalmazni úgy, hogy megírhassam neked Én is szeretlek
borbolya
|
|
| |
fatima9673 | Dátum: Csütörtök, 2010-11-18, 14:49 | Üzenet # 93 |
Közlegény
| fatima9673, Sziasztok , Gabikám nyugodtan kezdd a közepén, nem probléma. Amint már írtam is : bármikor, bármiben számíthatsz rám, és ha van rá lehetőségem akkor tenni fogom az összes tőlem telhetőt. Szép napot mindenkinek. Pussz Fatima9673
|
|
| |
borbolya | Dátum: Csütörtök, 2010-11-18, 15:20 | Üzenet # 94 |
Generalisszimusz
| Quote (fatima9673) bármikor, bármiben számíthatsz rám köszönöm
borbolya
|
|
| |
torokildiko | Dátum: Péntek, 2010-11-19, 23:57 | Üzenet # 95 |
Közlegény
Üzenetek: 13
| sziasztok! nem felejtettelek el csak reggel 10 töl dolgozok éjfélig , , a Károly üdvözöl el van utazva külföldre és én csináltam meg az ő munkáját is! de itt vagyunk veletek! áldott békés jó éjt kívánok! sok sok sikert ! üdv: ildikó
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szombat, 2010-11-20, 06:55 | Üzenet # 96 |
Generalisszimusz
| Quote (torokildiko) nem felejtettelek el tudjuk és köszönjük! puszi nektek!
borbolya
|
|
| |
realmoney | Dátum: Hétfő, 2010-11-22, 15:04 | Üzenet # 97 |
Közlegény
| Nincs semmi más megoldás? Szeretem ezt az oldalt! Nagyon sajnálnám, ha megszünne. :'( Ha az enyém lenne,(nekem sem ment a PTC oldalam) angolra fordítanám, és lejjebb vinném a klikkekért kapható pénzt. A magyarok nem szeretnek hirdetni pénzért, de a külföldiek igen. De ez csak az én véleményem.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Hétfő, 2010-11-22, 15:18 | Üzenet # 98 |
Generalisszimusz
| Quote (realmoney) Szeretem ezt az oldalt! köszi Quote (realmoney) Nincs semmi más megoldás? az a helyzet, hogy valami nagy baj van a ptc oldalak körül Ha figyelted a történéseket, biztos észrevetted, hogy egy ideje nem emelkedett a felhasználói létszám. Kellő számú tag hiányában ha fejre állok, akkor sem akar hirdetni senki, ami pedig a lényeg lenne az egésznek. Itt szeretném megköszönni azoknak, akik megtiszteltek a bizalmukkal, és hirdettek az oldalon!
borbolya
|
|
| |
jennys | Dátum: Hétfő, 2010-11-22, 15:46 | Üzenet # 99 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 31
| "Ha az enyém lenne,(nekem sem ment a PTC oldalam) angolra fordítanám, és lejjebb vinném a klikkekért kapható pénzt. A magyarok nem szeretnek hirdetni pénzért, de a külföldiek igen." sajnos ez sincsen most már így,mert az én ptc oldalaim elejétől fogva angol nyelvűek voltak még sincsenek rajta hirdetők,éppen tegnap csináltam egy hálaadási csomagot,a teljes ára 52 dolcsi lenne,de 5 dolcsiért adom most,és csak egyet vettek meg belőle 2 nap alatt így teljesen megértem borbolyát és evuskát ,hogy erre a lépésre szánták el magukat megyek is mert mindjárt sírok,puszi nektek,sziasztok,Jennys
|
|
| |
borbolya | Dátum: Hétfő, 2010-11-22, 15:58 | Üzenet # 100 |
Generalisszimusz
| Quote (jennys) mindjárt sírok,puszi nektek,sziasztok,Jennys ne sírj jennys! Quote (jennys) így teljesen megértem borbolyát és evuskát ,hogy erre a lépésre szánták el magukat Ha már nem lesz borbolyabux, elmesélek néhány dolgot, és még inkább megértitek majd az okokat. Jennys ezeket a problémákat ismeri, de talán nem mindenki van így ezzel...
borbolya
|
|
| |
borbolya | Dátum: Kedd, 2010-11-23, 05:58 | Üzenet # 101 |
Generalisszimusz
| Én ezt nem értem! Néhány napja azt veszem észre, hogy új emberek regisztrálnak a buxra. Lehet, hogy nem elég nagy a banner mérete? "A visszaszámolás véget ért. A borbolyabux december 1-jén bezár." Félek, hogy később ebből gondok lesznek, és nem szeretnék vitatkozni senkivel.
borbolya
|
|
| |
jennys | Dátum: Kedd, 2010-11-23, 09:51 | Üzenet # 102 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 31
| "Néhány napja azt veszem észre, hogy új emberek regisztrálnak a buxra. " talán kezdenek az emberek is rájönni,hogy a csoportos összefogás,sok oldalt megmentett már a bezárástól én is reménykedem még,mert nagyon szerettem az oldalatokat,borbolya puszi nektek,sziasztok,Jennys
|
|
| |
borbolya | Dátum: Kedd, 2010-11-23, 09:57 | Üzenet # 103 |
Generalisszimusz
| Quote (jennys) reménykedem még,mert nagyon szerettem az oldalatokat,borbolya arra kérlek, - és a többieket is - hogy ne reménykedjetek! Csak a szívemet fájdítja, hogyha ilyeneket mondtok :'( , bár őszintén szólva azért mégis jól esik!
borbolya
|
|
| |
torokildiko | Dátum: Kedd, 2010-11-23, 23:34 | Üzenet # 104 |
Közlegény
Üzenetek: 13
| pedig nagyon kárQuote (borbolya) reménykedem még,mert nagyon szerettem az oldalatokat,borboly mert én is reméltem hogy megmarad az oldal! a reménység nem szégyenit meg! mert amit ma remélünk az holnap meglesz nekünk! ez egy idézet a Bibliából és igaz! legyetek áldottak!
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szerda, 2010-11-24, 05:43 | Üzenet # 105 |
Generalisszimusz
| Quote (torokildiko) a reménység nem szégyenit meg Nem bizony! Bármennyiszer éri csalódás az embert, mindíg reménykedik. Többek közt ettől vagyunk emberek. És nagyon nagy szerencse, hogy vannak köztük olyan jó emberek, mint amilyen Te vagy a férjeddel és még jó néhány itteni - és most ne haragudjatok a kifejezésért - barátommal együtt! Köszönöm nektek
borbolya
|
|
| |