Szombat, 2018-10-20, 11:17
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika

Főoldal » 2010 » Október » 14 » VISSZASZÁMLÁLÁS
21:07
VISSZASZÁMLÁLÁS
A mai nappal új fórumot indítok "VISSZASZÁMLÁLÁS" címmel.

Aki úgy érzi, hogy ez egy baljós elnevezés, annak tökéletes a stilisztikai érzéke.
Arról van szó, hogy két hét telt el azóta, hogy a borbolyabux.info-val kapcsolatos változások életbe léptek.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy

a) a borbolyabuxhoz való csatlakozások száma igen gyér.

A december 31-ig célul kitűzött 1.200 felhasználó (akik közül legalább 1.000 aktív) elérése pillanatnyilag teljesen lehetetlennek látszik. (mint korábban írtam, komolytalan az a hirdető oldal, ahol össze-vissza 130 fő dolgozik rendszeresen. Ahhoz, hogy bárki hirdetni akarjon egy ilyen helyen, az egyik legfontosabb feltétel az, hogy pörögjön az oldal. A másik feltételt mi biztosítjuk, mégpedig az olcsó hirdetési lehetőséget, de ezzel sem elég vonzó a dolog.) A felhasználók száma - az inaktívak folyamatos törlése miatt - tehát folyamatosan csökken ahelyett, hogy növekedne.

Ebből azt a következtést vagyunk kénytelenek levonni, hogy hiába a gyors, és teljeskörű kifizetés, nem sikerült kivívnunk azt a bizalmat, ami ahhoz szükséges, hogy új felhasználók regisztráljanak a buxra.

b) a prémium vásárlási kedv elenyésző (itt köszönöm meg azoknak, akik egyszer, vagy többször már vettek mini prémiumot)

Érthetetlen számunkra, hogy miért nem vásárolnak többen prémiumot, hiszen már annyira olcsó, hogy egyszerűen ennél olcsóbb már nem lehet.
Sokan azon jajonganak, hogy ref nélkül nem térül vissza a "befektetésük". Ó igen, az lehetséges. De vajon miért nem tesznek valamit azért, hogy refeket szerezzenek? Azért ez nem teljesen lehetetlen, és megoldhatatlan feladat. Szerintem.

Miért gondolják azt néhányan, hogy szívességet tesznek azzal, hogy kattintgatnak az oldalon, méghozzá úgy, hogy fogalmuk sincs még arról sem, hogy juthatnak a pénzükhöz? (konkrétan arra gondolok, hogy még most is van olyan felhasználó, aki ezekben a napokban érte el a 4 $-t, - azaz nem tegnap kezdett el kattogni az oldalon - és fogalma sem volt arról, hogy klubtagság nélkül nem kapja meg a pénzét, csak ha eléri a 8 $-t?

c) a hirdetési kedv a nullával egyenlő.Aki hirdet, az is csak beváltásból teszi, azaz egy huncut fillért nem feccöl bele a buliba.

Namármost, elő a farbával!

Amennyiben prémiumra, hirdetésre nem folyik be némi pénz, és a felhasználók száma nem emelkedik hetenként legalább - kapaszkodj! - kb 50 fővel (ezzel a növekedéssel lehetne elérni az álom szintet, de ne feledkezz el a heti 5 inaktív kizárásáról sem!), akkor sajnos előbb-utóbb be kell zárnunk az oldalt.

Előre bocsátjuk, hogy ha erre sor kerül, mindenkinek, aki eléri a 3 $-t a bejelentés napjától számított két héten belül, annak kifizetjük a pénzét (a klubtagság természetesen továbbra is feltétel. Ha a bejelentés napja mondjuk ma lenne, - okt. 14. - akkor azok kaphatnák meg a pénzüket, akik október 28-ig elérik a 3 $-t, és klubtagok a borbolya_jobon.

Abban tökéletesen biztosak vagyunk evuskával, hogy nem akarunk agonizálni, nem akarunk Paypal ellenőrzésekről mesélni, és összetorlódott kifizetésekről hablatyolni nektek, és nem fogjuk halogatni a kínos döntést. Ez senkinek sem jó. Tehát gyorsan lezárjuk a függőben lévő dolgokat, és mindenkinek sok sikert kívánunk a tőkeerős, külföldi ptc oldalak valamelyikén.

Tehát mindössze annyi fog történni, hogy valamennyien visszatérünk a régi kerékvágásba, - egy csomó tapasztalattal gazdagabban -  és csináljuk azokat a honlapjainkat, amiket a borbolyabux előtt csináltunk. Ugyanolyan szeretettel, mint eddig!

November közepéig kiderül, hogy változik-e valamelyest a befektetési kedv, (prémium, hirdetés) és elérjük-e az arányos létszámot, aminek addigra 200 fő többletet kell mutatnia a mai álláshoz képest (ma 732 + 200 = 932).

Ahhoz, hogy nyomon követhesse mindenki a dolgok állását, naponta néhány fontos adatot teszek közzé ezen a fórumon (napi taglétszám, törölt tagok száma, új csatlakozók száma, prémium vásárlás összege, hirdetésre befolyt összeg).

Természetesen hozzászólhattok a témához.

Előre bocsájtom, hogy azokat, akik nem képesek disztingválni, és azt hiszik, hogy a cselédjükkel, vagy a csicskásukkal beszélnek, nem tartjuk kívánatos személynek a hozzászólók körében, és el is fogjuk távolítani őket a hozzászólásukkal együtt.

Fórum

Kategória: Borbolya közleményei | Megtekintések száma: 918 | Hozzáadta:: borbolya | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva