123bux.net
|
|
borbolya | Dátum: Péntek, 2010-11-19, 06:07 | Üzenet # 1 |
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Állapot: Offline
| Nekem új!
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Hétfő, 2010-11-22, 05:39 | Üzenet # 2 |
Őrmester
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 230
| PIONER tagság csak ma! Lépjetek be az oldalatokra, és ingyen Pioner tagságot "vásárolhattok".
|
|
| |
borbolya | Dátum: Csütörtök, 2011-01-20, 19:30 | Üzenet # 3 |
Generalisszimusz
| Quote (Homonnai) PIONER tagság csak ma! Köszönjük! Máris megvan. You're successfully upgraded. We've taken away the funds and successfully upgraded your account - the benefits should be beginning to appear. The communication server is currently pending your request so your request should be completed upto 45 seconds. Additionally, Thank you for your purchase. Íme: Membership: Pioneer (Expires 11/22/2011) Hozzáadva (2011-01-20, 7:30 PM) --------------------------------------------- Most kértem le a pénzemet, - kb egy hete - és lám-lám...
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Csütörtök, 2011-01-20, 20:25 | Üzenet # 4 |
Őrnagy
Üzenetek: 489
| Ez még nem jelenti azt hogy vége az oldalnak. Lehet csak az oldalt "szerelik".
feerke http://ptcoldalak.ucoz.net
|
|
| |
borbolya | Dátum: Csütörtök, 2011-01-20, 20:30 | Üzenet # 5 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) Lehet csak az oldalt "szerelik". persze, lehet, de engem már csak akkor érdekel legközelebb, ha kifizeti, amivel tartozik. Túl sok oldal lóg már nekem, és most úgy gondolom, kivárom... Azért nem a csaló képet tettem fel, mert - tudod jól - nem szoktam egyből scamnek, vagy bedöglöttnek minősíteni egy oldalt sem. Most sem teszem ezt, csak épp elhatároztam, hogy nem erőltetem a dolgot addig, míg nem jön be az a néhány dolcsi...
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Péntek, 2011-01-21, 12:24 | Üzenet # 6 |
Őrnagy
| Elvileg visszaírják a pénzt amit kikértél. Ha ez nem történt meg akkor itt kérheted: http://123bux.net/forum/view_topic.php?cat=1&id=1174
|
|
| |
borbolya | Dátum: Péntek, 2011-01-21, 14:45 | Üzenet # 7 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) Ha ez nem történt meg Megtörtént, köszi. Most ismét várnom kell egy hetet, amikor is lekérhetem... Hát akkor várok, és majd meglátjuk!
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Péntek, 2011-01-21, 16:14 | Üzenet # 8 |
Őrmester
| Nekem is visszaírta, s most du. engedte, hogy újra kikérjem, - de hogy megérkezik-e ??? Mást nem tehetünk mint várunk, és bizakodunk.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szombat, 2011-01-22, 08:36 | Üzenet # 9 |
Generalisszimusz
| Quote (Homonnai) bizakodunk. persze, abban nálam nincs hiány! Viszont a jelek szerint megemelték a kifizetési minimumot. Tegnap még nem ez az üzenet fogadott...
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Szombat, 2011-01-22, 10:57 | Üzenet # 10 |
Őrnagy
| Nem emelték meg a minimumot. Csak a kötelező kattintások számát emelték meg. Quote Insufficient Funds You don't currently have enough funds to cash out You need $2 for your first cashout.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szombat, 2011-01-22, 15:51 | Üzenet # 11 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) Nem emelték meg a minimumot. feerke! Lehet, hogy szó szerint igazad van, de ha nem engedi lekérni a pénzt, amíg nem csináltam meg a kötelező kattintásokat, akkor bizony emelték a minimumot, legfeljebb másképp hangzik...
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Szombat, 2011-01-22, 17:00 | Üzenet # 12 |
Őrmester
| Nekem még nem dobták vissza (egyszer már igen) ott várakozik kifizetésre, de hogy mi lesz belőle? Egyébként nagyon sokat levonnak! 2.37-ből 1,73 $-t ír kifizetésre. Jók lennének ezek az 1 centes oldalak, mert gyorsak, - csak az a baj, hogy többségük eltűnik még az első kifizetés előtt.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szombat, 2011-01-22, 17:02 | Üzenet # 13 |
Generalisszimusz
| Quote (Homonnai) Nekem még nem dobták vissza ugyebár én lekértem, elfogadták. Aztán visszaírták. Akkor már nem hagyták lekérni, hanem azt írták, egy hétig várjak. Ma pedig már ott tartok, hogy a kattintások száma növekedett. Legalábbis érdekes..
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Szombat, 2011-01-22, 21:55 | Üzenet # 14 |
Őrnagy
| Standard tagoknak 15 napot kell várni a kifizetésre Quote Standard Days Between Cashouts : 15 days Pioneer Days Between Cashouts : 12 days Golden Days Between Cashouts : 10 days Ultimate Days Between Cashouts : 5 days
|
|
| |
borbolya | Dátum: Vasárnap, 2011-01-23, 08:58 | Üzenet # 15 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) Standard tagoknak akkor most foglaljuk össze: 1. előbb el kell érni a kattintási minimumot (burkoltan felemelt kifizetési minimum) 2. aztán további 15 napot kell várni a kifizetésig hacsak addig nem történik valami, ami ezt a felállást megváltoztatja
borbolya
|
|
| |