123bux.net
|
|
Homonnai | Dátum: Vasárnap, 2011-01-23, 20:24 | Üzenet # 16 |
Őrmester
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 230
Állapot: Offline
| Nálatok minden rendben az oldallal? Fent várakozik az 1,73 $ kifizetésre (hogy miért csak ennyi?) A tegnapi és a mai kattintásaimra pedig semmit nem adott. A reklámok simán lementek, az egyenlegem : O Várom az admin válaszát, kíváncsi vagyok mit ír erre. Ugyan miért van az, hogy minden oldal a standardok kifizetés előtt dobja be a törölközőt? (Tisztelet a kivételnek) Nagyon bosszant, mert ez már a sokadik oldal, ahol elértem a kifiz. minimumot és mindig akkor történik valami.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Vasárnap, 2011-01-23, 20:28 | Üzenet # 17 |
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
| Quote (Homonnai) Nálatok minden rendben az oldallal? Nekem ugyan visszaírta, amit lekértem, - ha visszanézed, feerkével alaposan kitárgyaltuk a dolgot - azzal, hogy még húsz kattintásom hiányzik a lekéréshez. Ehhez képest az idegeim ronggyá mennek, mert egyszerűen nem tudom mind a 4 hirdetést lekattintani, leggyakrabban csak kettőt, néha hármat. Így soha nem jön össze a dolog...
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Vasárnap, 2011-01-23, 20:59 | Üzenet # 18 |
Őrmester
| Megérkezett az admin válasza: " ok fee : $ 0.51 " (utalsás, borravaló díja ) Hát nem semmi ! De hogy jó is legyen, a tegnapi és a mai kattintásaimat megadta, így most 8 cent az egyenlegem. Hogy fizetni mikor fog ? (Olvastam /:minden nap olvasom:/ a beírásokat.
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Hétfő, 2011-01-24, 19:31 | Üzenet # 19 |
Őrmester
| Képzeljétek, MEGKAPTAM, MEGÉRKEZETT, KIFIZETETT!! Ma 18.24 perckor Alertpay számlámon volt a kikért pénzem. Egy pici rész a bizonyítékból: Payment Details Date: January 24, 2011 12:18:10 PM Amount Sent: $1.73 USD Sender Name: www.123bux.net Sender Email: 123bux.net@gmail.com Reference Number: E5B8E-78740-45170, Message: View the details of this transaction by logging into your AlertPay account. Thanks for using AlertPay, Kicsit sokat levont, kicsit sokára jött, de itt van. Ti se adjátok fel.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Hétfő, 2011-01-24, 19:52 | Üzenet # 20 |
Generalisszimusz
| Quote (Homonnai) Képzeljétek, MEGKAPTAM, Gratulálok! Mikor is kérted le? Sokkal előbb, mint az átállásuk volt a múltkor? Minden esetre furi az egész Először is azt írja, 12 nap múlva kérhetem le ugyanakkor már csak 14 kattintásom hiányzik a 150-hez továbbá már 2,5 dolcsim van rajta Vajon mi lesz a vége? Most már tényleg kíváncsi vagyok...
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Hétfő, 2011-01-24, 20:30 | Üzenet # 21 |
Őrmester
| Közvetlenül az átállásuk előtt kértem ki először, másodszorra most 21-én. Nekem mikor visszatette az egyenlegemre nem a bruttót, hanem a nettót rakta vissza, innen kezdtem újra gyűjteni, hogy elérjem a 2 $-t, ezért is lett ilyen kevés. (Ugyanezt tette a Buxism. is 3x rakta vissza és mindig a nettót) Jó nagy szívás, nem mindenki csinálja így (és a levonást is kicsit sokallom). No de fel a fejjel, megkaptam ez a lényeg.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Vasárnap, 2011-01-30, 08:36 | Üzenet # 22 |
Generalisszimusz
| Quote (Homonnai) No de fel a fejjel Hozzáadva (2011-01-30, 8:36 Am) --------------------------------------------- Akkor most végre elértem a kattintások számát, és lekértem a pénzt. Kíváncsi vagyok, fizet-e? Ha igen, természetesen átkerül a helyére, a fizetősök közé
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Vasárnap, 2011-01-30, 09:32 | Üzenet # 23 |
Őrnagy
Üzenetek: 489
| Én már nem merem folytatni mert nagyon gyanús hogy el fog tünni a következő kifizetés előtt. És a fél $ levonás is sok.
feerke http://ptcoldalak.ucoz.net
Az üzenetet módosította: feerke - Vasárnap, 2011-01-30, 09:33 |
|
| |
borbolya | Dátum: Kedd, 2011-02-22, 19:21 | Üzenet # 24 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) Én már nem merem folytatni igazából én is csak azért csináltam eddig, mert irtó kíváncsi vagyok, mi lesz a vége. Egyszer hátha kellemesen csalódom
borbolya
|
|
| |