Aztán azon is gondolkodom, hogy némi aprópénz ellenében - egyelőre egy összegű, kis mértékű díjra gondolok - azok a tagok, akik ezt igényelnék, saját fórumot hozhassanak létre, amelyhez moderátorként csak annyi közöm lenne, hogy a fórum szabályzatát általában megsértő hozzászólásokat kiszűrjem (pl.: másokat sértegetni, személyeskedni stb. nem elfogatott dolog). Magyarul: semmi közöm nem lenne ahhoz, hogy a fórumnak amúgy mi a témája, és felépítése, mindössze a fórum hangvételével kapcsolatban felmerült problémákat kezelném (természetesen, ha a fórum adminja teszi a dolgát, akkor nekem semmiféle feladatom nincs ezzel kapcsolatban). Már korábban is említettem, hogy a job fenntartása is pénzbe kerül, hiszen a tárhely növelése, és az esetleges reklám mentesítés - mostanában erre nem igen futja - nem ingyen van. A fenti ajánlat szerintem elég korrekt, hiszen ha a jobon saját fórumod van, nagyobb az esélyed, hogy az általad fontosnak tartott, és saját fórumodban elhelyezett témákat többen láthassák, mint ha egyedül vagy. Ha a jobot hirdetem, a te fórumod is nagyobb látogatottságra számíthat.
Na, eddig a magyarázkodás, bár szerintem nincs is miért magyarázkodni
Ha érdekel a lehetőség, jó. Ha nem érdekel, úgy is jó.