Klubtagság
|
|
borbolya | Dátum: Szombat, 2010-04-10, 14:44 | Üzenet # 1 |
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Állapot: Offline
| A borbolya_job-on lévő barátaimnak figyelmébe ajánlom, hogy a bux oldal kedvezményes ajánlatait csak akkor tudják igénybe venni, ha regisztrálnak a klubba is. Akik már a barátok közt vannak - és akik még április végéig csatlakoznak - éljenek a lehetőséggel, mert kivételes helyzetben vannak. Május 1-től felhasználók már nem csatlakozhatnak.
borbolya
|
|
| |
borbolya | Dátum: Hétfő, 2010-04-12, 06:22 | Üzenet # 2 |
Generalisszimusz
| Szeretném megkérni a job-on regisztrált barátokat, hogy időnként nézzenek be a klubba, és figyeljék a fórum bejegyzéseket. Fontos információról maradhat le, aki még nem regisztrált. Nemsokára vége az áprilisnak, és aki addig nem teszi meg ezt a kis lépést, az később is lemaradhat.
borbolya
|
|
| |
Gab767 | Dátum: Vasárnap, 2010-04-25, 10:51 | Üzenet # 3 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 1
| Sziasztok Mindenkinek! Végre sikerült regisztrálnom (nem tudom miért dobott ki mindig....????) Szeretnék klubtag lenni. Üdv. Gab767
|
|
| |
jennys | Dátum: Hétfő, 2010-05-17, 11:40 | Üzenet # 4 |
Közlegény
Üzenetek: 31
| szia borbolya mennyi is a klubtagoknak a havi prémium tagság 6 dolcsi? ezt hová kell küldnem? milyen PP címre? 22-én jár le a mostani de ha jól olvastam,akkor 21-ig kell megvennem,hogy még ezekkel a mostani díjakkal számoljatok,vagy már változott a szabályzatod? köszi szépen,és várom a PP címedet akkor,szia,Jennys
|
|
| |
borbolya | Dátum: Hétfő, 2010-05-17, 12:24 | Üzenet # 5 |
Generalisszimusz
| Kedves jennys! Köszönöm a kérdést, mert ezzel rávilágítottál, hogy talán nem fogalmaztunk elég világosan. Akinek érvényes prémium tagsága van, azt gyakorlatilag nem érinti a változás. Aki viszont most - újonnan - úgy dönt, hogy prémium tagságot vásárol - a következő egy hónapra - az csak 21-éig kattoghat a mostani feltételek mellett, azaz van még 4 napja a régi tarifákon. 22-étől már az új tarifa vonatkozik rá is. most annyit még azért hozzáfűzök, - mert visszaolvastam, amit írtam, és nem szeretném, ha megint valami félreérthető mondat maradna fenn - hogy az érvényes prémium tagsággal pillanatnyilag rendelkezőket természetesen annyiban nem érinti a változás, hogy a lejáratig a régi tarifán kattognak. Ezek után számolnak, és döntenek, hogy vesznek-e további prémcsit, vagy nem. Mert a lejárat után természetesen őket ugyanúgy érinti, mint a többieket a tarifák változása.
borbolya
Az üzenetet módosította: borbolya - Hétfő, 2010-05-17, 13:20 |
|
| |
jennys | Dátum: Hétfő, 2010-05-17, 13:01 | Üzenet # 6 |
Közlegény
Üzenetek: 31
| köszi borbolya csak azt nem írtad meg,hogy hová küldjem a pénzt milyen PP címre? sajnos nem találtam meg,hogy hová vannak ezek kiírva igaz a nagy vihar miatt állandóan szétkapcsol a netem,már sajnos 3 napja a jövőhéten esedékes a prémium tagságom újjítása,ezért kérdeztelek,régebben olvastam azt hiszem,hogy 6 dolcsi a borbolya klubtagoknak de ebben nem voltam biztos,már régen volt amikor olvastam,amikor kezdtünk,és nem írtam fel magamnak,sajnos,most meg nem találtam azt a topicot,szia,jennys
|
|
| |
borbolya | Dátum: Hétfő, 2010-05-17, 13:23 | Üzenet # 7 |
Generalisszimusz
| Kedves jennys! Az alábbi linken találod a klubtagok részére felajánlott lehetőségeket, és a fizetést is innen tudod megoldani. Borbolya klub tagoknak
borbolya
|
|
| |